8

Не бива да се

преди 4 години

допускат БЕЗДОМНИ КУЧЕТА на глутници в тази градина! Защо фотограф не езаснел опъналите се кучета на цветните алеи?И ЗАЩО СА ТАМ? Исибено лятото се УВЕЛИЧАВАТ!ЦИВИЛИЗАЦИЯ? Бивши домашни кучета? ОБИЧАЩИ кучетата/ Но обществото да се грижи за тях?ЗАЩО??Не искаме песове в морската градина. Нито по улиците.Само в домове и да се евтаназират, ако не се открие собственика.

7

Бахуро

преди 4 години

Забравих и за типичния представител на варненската флора - палмите. За по 10 бона в саксия...Вива Портних, вива потник. Чаламба гееерб

6

Бахуро

преди 4 години

Супер е станало, има достатъчно място да паркираш. Има и още място, след като запалиш гумите на бавАрецаааааааа да дръпнеш ръчната и да подрифтиш пред 3 годишните пишлемета.П.с. това не е ли летния паркинг на хоризонт на снимката?

5

Анонимен

преди 4 години

Браво !!!Красота!!!! Трябва много такива събития да има и да се инвестира в тях.Човека днес има голяма нужда от красота иначе просто ...оскотява. Достатъчно е да се прочетат някои постове в Днес.бг за да се види че проблема съществува.

4

Анонимен

преди 4 години

Много е красиво. Бях там преди няколко дни. Можело да стане въпреки всичко.Дано продължават да поддържат и развиват. Успех.

3

Супер

преди 4 години

Готини снимки. Има си чар.

2

Кучкарна

преди 4 години

Луксозна тоалетна за домашни мacтии.

1

Анонимен

преди 4 години

Къде скрихте колите?!