26

Bad Company

преди 4 години

От 15 г. ползвам Самсунг. Преди 2-3 години му "изневерих" и си купих китайче. Мисля, че Р 10 беше модела. Скъса ми нервите.На втората седмица го изхвърлих и пак си купих Самсунг.

25

Анонимен

преди 4 години

Чакаме ва тенките да сделат нов самовар........

24

vse edno

преди 4 години

До Анонимен 29 понеже тези пък няма да следят никого.....наивник!! та те в това са най-добри.

23

Анонимен

преди 4 години

Ще съм от първите подкрепили китайците.

22

Анонимен

преди 4 години

Дано успеет, с такъв кеф ще бия шута на гугъл и техното следене на хората по целия свят.

21

Анонимен

преди 4 години

Ми точно по тая причина - беден магазин за приложения, се провали windows phone, която определено беше по-бърза, по-интуитивна и по-красива ОС от андроида. А зад windows phone стоеше МS, които поне до скоро правеха добри ОС. Слабо вероятно е хонгменг да станат нещо друго, освен трета ОС за мобилни у-ва с дял не повече от 3-5%. Майкрософт се мъчиха 7-8 години и се отказаха. Все някога андроида ще западне, но няма да е толкова скоро, колкото на китайците им се иска.

20

Анонимен

преди 4 години

Америка е вьв блатото колкото повече шава толкова по бьрзо потьва .Давай тромпете прави повече движения раз -два -раз-два

19

Анонимен

преди 4 години

Нека пишат, нека се мъчат... Андро вече е масово наложен, трудно ще обърнат тренда, освен ако не са 10 пъти по-добри и ОС-а да е интуитивен дори за маруля и всичко да е безплатно. И пак не се знае...Потребителя си учи едно и после изпада в панически стрес, ако му се наложи да работи на нещо различно. Пробвано е много пъти. Сега си представете потребителя сам да има избор дали да си причини този "стрес"... Бай, бай ХуйАвей.

18

Анонимен

преди 4 години

Гудбай Америка вече не си фактор Мадуро и Асад ви пращат пламенни поздрави.

17

Анонимен

преди 4 години

Само една бяла нинджа може да победи една черна нинджа или обратното.

16

Анонимен

преди 4 години

Айпфоне ЩЕ... , НаХуйВей ЩЕ... , а другите с тромавата ОС си дърпат напред и си щракат с пръсти...

15

SolarPower

преди 4 години

Като малък преинсталирах XP сам от 20-тия път. После си взех най- евтиния Macbook на лизинг и сега съм голям хакер. Влизам в кода с F12 и си правя квото си искам. Като искам да хакна нещо, пиша 2 return-а. Мисля да отида в Телерик да им покажа как се прави.

14

до 13 SolarPower

преди 4 години

Нуубе, по- голямата част от бизнеса върви на Java, .NET, дори Go, Python и т.н. Повечето уеб-комерс бози вървят на глупави езици като PHP. Всичко ползва JavaScript, дори и бекенд. Ти въобще не знаеш какво става в индустрията, само си говориш. Отвори *** И LinkedIn да се сетиш малко.

13

до 13

преди 4 години

Пий си хапчетата и се наспи. Не знаеш какво говориш. Интернет върви, защото има Линукс.

12

Анонимен

преди 4 години

Да се неначудиш колко приложения ти трябват, за да си живееш живота. Аз лично ползвам има няма 4 - музикален плейър, тетрадка, защитна стена и мозила. И понякога хром. Значи 5. И фенер. Ама затова нямаш нужда от приложение. И животът си тече иделно. Като ми потрябва карта, ползвам навигатор или мапс през браузъра. Та...китайците може и да си намерят ниша, от хора като мен, които просто не се интересуват от това да си ъпдейтват милионите приложение всеки ден. И им желая успех. Мразя гугъл плей.

11

среден Пешко

преди 4 години

ОС без приложения за нея е обречена.Приложенията на Гугъл са без аналог и синхронизацията между тях.Защо ви е телефон без гугъл плей, ютюб, диск,снимки,карти,преводач?

10

Aptoide

преди 4 години

Сега е момента да сключват договор с Aptoide

9

Solar Power

преди 4 години

До 11: Аз съм на Windows 10 и MacOS предимно.Линукса няма да ги стигне скоро и ще си остане най-бавната Desktop ОС за съжаление.

8

Анонимен

преди 4 години

Крадци на технологии.Крайно време е Тръмп да ги накаже.

7

Solar Power

преди 4 години

А относно бързината Windows 10 е по бърз от Мак ОС а Линукс е най-бавен от всички :)Проблема основно идва от това ,че всеки *** почва да пише софтуер на C++ и всякакви "Хай" глупости ! Да истинските неща стават на асемблер и в краен случай на C.Другото са глупости :) Я всякакви езици на които пишеш чрез кликане на мишката са дърво и поредната глупост за да си купим следващия Ix процесор....