13

ss

преди 4 години

На американците им е забранено да пътуват до СК.До Анонимен:В СК има правила, най-лесно е да отидеш някъде да нарушиш правилата и после да ревеш, че другите са виновни. Всичко е планирано някой праща студенти с цел Ким да ги арестува и после да имат да реват срещу Ким. САЩ и Австралия като са загрижени защо не забраняват на гражданите си да летят до СК ?

12

House M.D.

преди 4 години

Този трябва да целува ръка на Ким Чен Ун, защото е все още жив.

11

Анонимен

преди 4 години

този явно е ментално увреден, след като е отишъл да учи точно в Северна Корея. От толкова места по света, точно там да се дрънне.... Вероятно е някакъв потомък на кореец, физиономията му изглежда че има азиатски черти, но все пак е късметлия, че са го пуснали

10

Анонимен

преди 4 години

Вместо да се натъжава, да се радва, че е оттъррвал въжето

9

смях

преди 4 години

Тоя писал статии за живота в северна корея, тия психопати го обявили за шпионин. Тоя свят тотално се е сбъгнал.

8

дедо Ташунко

преди 4 години

Трагедията на Сигли ме накара да се разплача неудържимо и да си разплета чорапите от мъка.

7

Анонимен

преди 4 години

Последно, Северна Корея концлагер ли е, щото хем от там пиле не прехвръква и ги разстрелват с орудия, хем пък разни западни дупенца, не само учат там, ами и пишат статии и ги публикуват в западните медии?Хем никой не иска да живее там ,че е глад и ужас, хем тоя плаче, че повече няма да може да посети Корея?! Е, кажете сега на кого да вярвам?!

6

Мухаха

преди 4 години

Само шпионин или комунистически запъртък може да тъжи че не го пускат да живее в Северна Корея . Първия , защото остава без работа и солидната заплата от ЦРУ а втория щото е откъснат от себеподобни на него запъртъци . От кои ли е тоя Цигли ?

5

ТHE Патриот

преди 4 години

де да можеше и Асандж да се радва на същото ,излиза ,че Севрна Корея са по-демократични от запада ,ти да видиш!

4

Анонимен

преди 4 години

Йезуитски номера. Само дето не минават навсякъде, но да се пробва е нещо като входен билет за елита. И защо си мислите идват в БГ, мормони, евангелизатори и тем подобни. Щото искат да живеят като Българи? Сам си е избрал пътя, сам ще си носи кръста. Ако оцелее, ще се върне в западната цивилизация като герой, за когото вече има начертано бъдеще. Е, не всички оцеляват. За сега този се движи добре.

3

Анонимен

преди 4 години

В СК има правила, най-лесно е да отидеш някъде да нарушиш правилата и после да ревеш, че другите са виновни. Всичко е планирано някой праща студенти с цел Ким да ги арестува и после да имат да реват срещу Ким. САЩ и Австралия като са загрижени защо не забраняват на гражданите си да летят до СК ?

2

Анонимен

преди 4 години

Ехе, пуснали са го ? Представям си ако бяха хванали в САЩ набедеш шпионин....

1

Анонимен

преди 4 години

Ехееееее, Чим Чен Чун задържал Кларк Кент(SM)