50

House M.D.

преди 4 години

Да си попитам отново:Какво означава думата "место"?

49

Киро Кюмюря

преди 4 години

В цялото обяснение на ситуацията има нещо недоизказано докрай. сигурен съм, че момата нещо смотва. Хем се чекирала онлайн, хем 35евро на гише?! Ако го е правила през телефона - бордна карта от мобилното- за испанските летища пише в сайта, че не приемат...ако си беше взела място- 12-15 лева е, има 30 дни онлайн чек и кахър с местата да няма... А българия аир, сина ги обръсна 650 кинта за закъснение, като първо се опъваха, но 15 дни преди делото му ги платиха. опъваха се 6 месеца.

48

Анонимен

преди 4 години

Драма ала Булгаристана ... такива неща стават постоянно, хайде стига сте занимавали народа с глупости

47

Ми то е лесно бе

преди 4 години

Плащаш предварително за место и застраховка отмяна и закъснение на полет.Па после нека пробват да те свалят!Ама.пусти тарикатлък,що да плащам.Ще изчакам последният момент.После хленчене че ме свалиха от самолета.Ефтиното излиза скъпо по някога!

46

House M.D.

преди 4 години

1. Какво е "место"?2. Как така умираща от глад българка има пари да отиде до Испания и дори да учи там?

45

Радомиро

преди 4 години

С нискотарифни е така./ Други досега не съм чул да дублират билети, но при нискотарофните се случва често някой да изпищи.

44

LZ3FN

преди 4 години

Боикот....се нарича. Аз лично се старая максимално да нямам работа с райан и уиз. Последно време и България ер се излагат яко...да видим дали и тях няма да вкарам в карантина.

43

mdaa

преди 4 години

Това с "overbooking"-а си е чисто бизнес инициатива и важи за абсолютно всички авиокомпании, подчертавам. Стандартна практика , базирана на статистика и математика.

42

Уиз

преди 4 години

Това е една много некоректна фирмичка. Не веднъж се е случвало това с дублираните билети. Веднъж обаче, аз излетях с билет от двеста евро и всички екстри, от Будапеща за София, но вместо в София, кацнах в Скопие. Защото Уиз бяха решили да си прекарват резервни части с пътническия самолет. След това полетяхме до София, но срещу 500 лева за 800 км. такива мизерии и простотии могат да ти причинят само тези юдеи.

41

Анонимен

преди 4 години

А пък "националния" превозвач вози с 30 годишни машини и не смогва да си изпълни лятната програма. Един поглед във FR24.cоm и виждане рвдовно закъснения по 6 до 10 часа.

40

mdaa

преди 4 години

Българското образование вече десетелетия ражда предимно зубрачи, а не мислещи хора. И това лесно може да се види при бърз поглед на коментарите - в 80-90% от тях логика в изказването - нула!Да била отишла по-рано, за да си хване място! Да си била платила седалка....Що била непълнолетна, не била с предимство.....Вие сте ***! Нали все някой ше увисне - дали тя, дали някой друг ?

39

Панчо Санса

преди 4 години

Аз винаги пътувам със собствения си самолет. Немам грижи като вашите. Мерси.

38

Анонимен

преди 4 години

Бях на интервю за работа при тях. След това интервю, направо ми паднаха в очите. Огромно закъснение от страна на интервюиращите, и доста непрофесионално отношение. Така, че не се учудвам.

37

Анонимен

преди 4 години

Mоята дъщеря петa година пътува безплатно с компенсации за подобни магарии

36

Анонимен

преди 4 години

Никога не пътувам с нискотарифна авиокомпания.

35

Georgiev

преди 4 години

Един човек е оставен в Мадрид (и това не е редно), но веднага новина. А това,че Bulgaria Air си оставиха целия полет пътници в Прага преди един-два дни, никой не пише! Медиите...бъдете обективни.

34

...

преди 4 години

Бре тука гледам разни "разбирачи" пътувала за 20евро до испания! Добре де дайте ми вие на мене по 100 евро аз ше ви обещая да пътувате с тия пари до северния полюс и после елате да ме чакате на летището да ви закарам до некъде! Ше го направите ли!? Мамини "умници" такива! Не е работата в цената работата е, че са казали нещо и не са го направили! Т.е. казано със съдебни термини ИЗМАМИЛИ СА И/ИЛИ са ИЗЛЪГАЛИ! Та това е проблемацията да ви го обясня мамини "умничета" такива!

33

Анонимен

преди 4 години

Това да не би да е единичен случай? Случва се всеки ден на почти всеки пълен полет. Това си е институциализиран грабеж.

32

Кондю

преди 4 години

До sante_dogДублажа става много лесно. Тези не фигурират в системата Амадеус. За да са евтини.Продават се сами през уебсайта, и чрез разни агенти ( за хора които не работят с компютър ) Никой няма връзка с другия.... един продал билет и не отбелязал, друг си купил онлайн и ето ти дублиране.Авио компании които багажът и мястото се плащат за нищо не стават.Все едно да се качиш на градски транспорт

31

Анонимен

преди 4 години

Самолетите ми и на отиване и връщане от Братислава закъсняха с около час. Поне да бяха дали по 1 сандвич безплатно. И стюардесите на Уиз често са сопнати, избират *** с връзки.