61

Анонимен

преди 4 години

Никоя от партиите не искат електронно гласуване ,защото са толкова вече врели и кипели в печелена на избори с помощта на молива ,на подкупи с подмяна на протоколи. А машините ,компютрите не искат кебапчета и пари дето казва Мая Манолова !

60

Анонимен

преди 4 години

Писна ни от комунистите преди от БСП сега от Герб. Целта е властта и сега със зъби драпат за кокъла , Герб използва властта си ,администрацията ,набраните пари от субсидии и купуват като невидели а ромите те са винаги в услуга на този който плаща а БСП им писна да стоят втрани ,иска им се отново кокъла а ДПС те са винаги с тези които са на власт ! Трябва да не гласуваме за тези системни партии а да четем и да гласуваме само за мажоритарни ,независими от партии ,достойни българи !

59

Анонимен

преди 4 години

БСП знае доста за купуването на гласове.Все пак в Изпълкома им се мъдри един Манол,ама не от "Време разделно"

58

Анонимен

преди 4 години

Какви манипулации, социолозите в очите заявиха на БСП,че техните избиратели са основно хората над 60 г. и РОМИТЕ ! И двете квоти са най-бързо намаляващите - първите разбираемо защо, вторите като най-бързо емигриращи!После вота бил купен...

57

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗащо да няма невалидни бюлетини?Отива човекът да упражни правото си на вот, но не му харесва никой

56

Анонимен

преди 4 години

Защо толкова се плашат всички от електронното гласуване?Онлайн се преброихме, онлайн се подават данъчни декларации, що не и да се гласува?С предварителна регистрация/заявление, както беше при преброяването. Получаваш си уникалния код и в определения ден - готово!

55

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 56: Не толкова интелигентно сменяне на темата. Дали сме били цъфнали и вързали тогава, и колко сме сега няма връзка с манипулациите на изборите. Във всеки град, село и паланка се е настанил по един гербаджийски далавераджия с шуробаджанашката си дружинка и ще се бори за оцеляване. И Бойко си събра дружинката и по сталински им каза да внимават. Да им верваме ли че ще направят честни избори?

54

Анонимен

преди 4 години

Много интелигентно прозрение -до 2009 година нямаше ГЕРБ, а бяхме цъфнали и завързали с Луканов, Виденов и Станишев....

53

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 53: Простичкият отговор: Защото в цивилизования свят нямат далавераджийска партия като ГЕРБ, която да е способна на всякакви манипулации за да остане на власт.Голямото предимство на машинното гласуване е, че при него няма недействителни бюлетини. Не може с едно драсване бюлетибата на "неправилно" гласувал да стане недействителна. Няма мъкнене посреднощ на чували, където лесно може да се правят подобни манипулации. Затова е всичко.

52

ПЕНКО

преди 4 години

АКО ЗАРКОВ БЕШЕ КРУМ ...ЕГАТИ ГОТИНИТЕ НАВИ ЗАКОНИ !!! АМА ПРИ НЕГО "К"-то ЛИПСВА И СИ Е САМО "РУМ -С ДЪГАТА ПРАЙД "!!! НО РАЗБЕРЕТЕ - АГЕНТ МАЯ -КГБ СИ ИЗПЪЛНЯВА КЛЕТВАТА ПРЕД ВЕРБОВЧИКА И СИ Е УБЕДЕНА / И АЗ СЪМ КАТО НЕЯ -*** НЕ МОЖАХ ДА СЪМ .../ !!!!!

51

Анонимен

преди 4 години

А журналистите зададоха ли най-простичкия въпрос на БСП и Мая - ЗАЩО в най-цивилизования свят - Европа,не гласуват с машини?Още по-простия отговор - ЗАЩОТО ТАМ СИ НЯМАТ БСП!!!

50

Анонимен

преди 4 години

До ЧИТАТЕЛГЕРБ - прослойка на БКП и СДС

49

Анонимен

преди 4 години

Машинното гласуване е една много скъпа глупост, няма никакви предимства пред обикновенното пускане на бюлетина. Дано да се въведе гласуване в интернет прес блокчейн, това вече е сигурно и супер удобно.

48

Анонимен

преди 4 години

Независимо от цензурата, не можете да направите хората по-*** от това, което ви е поръчано.Не искам моят народ, да сме управлявани от лъжци, крадци, далавераджии и зависими от чуждия за нас американски запад, който превърна Родината ни в клоака!Тази страна не е на цветанов и борисов, не е на радев - тя е на българите и нас трябва да ни питат какво да купува шкембе войвода с нашите данъци!Безцеремонното манипулиране с народа, е престъпно!Упадъкът във всеки му вид, е чудовищен!

47

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ да си купи по-големи ***.Това на местните избори, ще им е последната лъжа, защото те много пъти купиха властта си!Тези просташки изверги таковаха мамата на България.Трябва да си ***, за да не си прозрял това!*** е този, който вярва на "огромните икономически успехи", на "международния авторитет на една тиква" и прочее.Стига вече лъжи и грабежи!Не може една страна да се управлява от хора с по-нисък интелект от средния за страната!

46

опетков

преди 4 години

До Нищо ново ***, не си наясно с процеса на броене и отчитане на бюлетините. Те се броят в секционната комисия и от там нататък се гледат само протоколите. Всички тия приказки за фалшификация на изборите са само оправдание на БСП за следващата загуба. Носенето на чувалите също е излишно. А машинното само оскъпява процеса без да дава никаква гаранция за прозрачност. Не се връзвайте на лъжите на червените лапачи.

45

Да, нищо ново

преди 4 години

ГЕРБ - лъжи, манипулации, фалшификации и много кражби.

44

Нищо ново

преди 4 години

ГЕРБ вече си подсигуриха веднъж възможността за манипулация на изборите. Сега вече решенията в комисиите за изборите ще се вземат с 50% от гласовете на членовете, а преди - с 2/3. Така мнозинството ще си приема каквото реши, а опозицията да протестира колкото си иска.А за машинното гласуване: Ясно е, че при машинно гласуване невалидни бюлетини няма как да има. А при хартиените бюлетини едно драсване е достатъчно за да станат невалидни. Както ги разхождат с чували, не е и трудно да се направи.

43

Анонимен

преди 4 години

Ако машинното гласуване е задължително, т.е. да няма хартиени бюлетини цената на изборите ще стане много по-ниска. Заблуждават ни с тази висока цена, тя е защото малко са гласувалите машинно. При машинно гласуване няма да има нито една невалидна бюлетина, отчитането ще бъде много бързо и точно.

42

Pesho_44

преди 4 години

Нинова пак си пусна змийчецата!