24

За

преди 4 години

Абсолютно трябва да се спре с влизането на автомобили по плажовете! Това е безобразие!

23

Слънчарски

преди 4 години

Нали уж не влизали коли на плажа? Имало било специална рампа, по която вкарвали джетовете в морето. Сега изведнъж се прави тоя курцесионер на две и половина и вика "На вижте сега вие губите посетителите като ми забранявате колите по плажа."

22

TheCrow

преди 4 години

Да отнемат концесията на мафиота е най-правилното решение!

21

пецата

преди 4 години

Да ги пуснат от рибарското пристанище и да се състезават където искат , морето няма прегради , ако искат от бургас могат да ги пуснат и да отидат да се състезават в приморско , сега да плачем за вас ли

20

..

преди 4 години

Организира се състезание, но без да се създадат условия за такова. Май концесионера е дал някой лев на някой в общината, да набутат състезанието на неговия плаж, та да направи някоя кинта, ама предлага само пясък и чадъри.

19

Анонимен

преди 4 години

Много е лесно да се поръчат подвижни пътеки, като щори, по които да минат джиповете, но концесионера е *** и алчен, само чака пари.Нека се провали това събитие, да се премести при по-кадърни организатори следващия път.

18

Редовен посетител на

преди 4 години

На всички е ясно, че новия концесионер на "Перла" е му-тра, там само чадър ако искаш да си вземеш е 25 лв. Тоя не го бърка колко ще плати за джиповете, вижте колите пред заведението му и "охраната" и ще ви стане ясно за какво говоря. Това е просто реклама и отдавна превърнат в "Частен Плаж" идете на място и ще се убедите!

17

ха

преди 4 години

Джетове могат да се пускат на вода и от лодкостоянки, кейове и др.., не само на плажа, ама нали по ефектно е пъченето на плажа пред мадамите. Шматароци.

16

Анонимен

преди 4 години

Концесионера ще плати глобата ама, защо никой не обелва и дума джипадията как ще бъде санкциониран?

15

Анонимен

преди 4 години

любопитно дали взима някакви пари затова че се пуска джета от неговият плаж?че инъче каква е логиката да пускаш "джипове" да ти газят пясъка?п.п: сигурни ли сте че влизат джипове? гъзетата карат някакви измислени сувове в момента, на подобно нещо един JEEP не би трябвало да закъса.

14

Анонимен

преди 4 години

fake news. vsiako licenzirano pristaniste ima izgradeni mesta za spuskane na lodki, ili kranove...tova moje da stane i s helikopter, korab...s pomostta na mobilen most i podhodiasti mashini....ima platena vhodna taksa za mps .... ama vseki tank, beteer, trakror, djipka da ne mi ore piasaka na plaja...

13

адолф

преди 4 години

До АнонименТо добре че не зависи от *** като тебе.Човека си е платил глобата и точно заради това непуска повече джипове на плажа. Явно за разлика от тебе има акъл и си е направил сметката. А държават може и милиарди да пръсне за реклама ама като няма условия и инфраструктура файда няма. Само че да се обяснява на *** като тебе смисъл няма.

12

Анонимен

преди 4 години

А ние имам ме ли нужда от техните състезания,че ни занимават.10 типа въртят кръгчета и притесняват всички.

11

Men

преди 4 години

Как така ще има съзтезание по средата на претъпкан плаж...

10

Чиновник

преди 4 години

Драмите на простолюдието нямат край.

9

Анонимен

преди 4 години

Понеже е мноооого трудно да ги пускат джетовете на 200 метра встрани от плажа...

8

Gorskio

преди 4 години

Да хванат 4ма муджахидини да тикат колесарите на ръка и няма да има драма...Ама то пък плаж и насреща състезание с джетове - къде ще да се къпят хората?!?

7

Анонимен

преди 4 години

Каквато общината, такава организацията, такъв и концесионера. Повсеместна некомпетентност.

6

Анонимен

преди 4 години

Да плаща ве. Като пуска джипове? Какво значи за 60 джипа.. Ами да сметне на калкулатора, като не му стига акъла. Като откаже да плати държавата да му вземе концесията доживот и двойна глоба.Писна ни от вашите постоянни оправдания бе. Като правите нещо носете си отговорността сополии. Държавата пръска милиони за реклама.. Накрая турстоа да види насрания ти джип.. Не 6к ами 60к, щеше да платиш, ако зависи от мен.

5

sport

преди 4 години

До адолфТой като е подписвал договора за концесия, дали е бил наясно с българското законодателство уреждащо този въпрос с разтоварването на джетове? Явно не. И ако не беше затънал турбо бостанеца, дали пък изобщо щеше да излезе наяве, че джетовете се вкарват така в морето?