16

Анонимен

преди 4 години

От нямане на детски градини, всякакви пичелбари се навъдиха, без да стават за тая работа.

15

Ванката

преди 4 години

А опосумите агитират "раждайте деца!"... Раждайте и после да ги гледа кой и с какво? Раждайте българи, но не в България! Тази държава не ви заслужава.

14

Анонимен

преди 4 години

Очакваме скоро отстрел на лелки от детски "клубове" и родителите ще бъдат в правото си

13

Waffen SS

преди 4 години

""Ами едно време жените се пенсионираха рано - на 55 г. и си гледаха внучетата. Сега родителите няма на кой да ги оставят, защото и бабите бачкат. И ги дават на кьораво и сакато, защото няма на кой""Ранното пенсиониране противоречи на демократично-неолибералното разбиране превърнало се в мантра за всички политици,че човек трябва да работи толкова дълго,за да може колкото по-кратко време да получава пенсия и да не тежи/смях/ на НОИ,за да има пари за разпределение на едни,които лежат цял живот

12

Активист на БКП

преди 4 години

България е държава,в която липсва държавност...

11

Анонимен

преди 4 години

Ако е вярно, това е случай за прокуратурата!!!Следствие, съд, парична глоба и/или лишаване от граждански права!Иначе в БГ-то няма оправия!"...Държавната агенция за закрила на детето няма право да извърши проверка, тъй като занималнята не е регистрирана като детска градина..." - ТОВА Е ПЪЛЕН АБСУРД (чисто по български)!

10

Анонимен

преди 4 години

E, къде е причината? - родителите ли, че си дават детето на нелицензирана фирма, детегледачката ли, че не и пука(било инат детето, заради това дай да си прави каквото си иска) .Това е изказване на елементарна жена. Ами тия дето гледат детето от 2 часа детето че стои там... те носовете ли са си чешали два часа. Изводите са, - глупост, мудност, вайкане, нерешителност... колосална тъпота. Друго не може да се каже.

9

Waffen SS

преди 4 години

У нас когато някой депутат от каквато и да е партия изпадне от активният политически живот/колко е смешно/,веднага спешно му се създава някаква агенциика,комисиика,фондациика,които всички те имат една основна характеристика,просто всички те са добре платени.На някои,които имат желания им създават разни институти,в името на които винаги съществуват думичките "пазарна икономика","европейско" ,"евро-атлантичеески","либерални","стратегии","демократична" или компилация от тях.

8

Waffen SS

преди 4 години

Колко много агенции,колко много агенциики,комисии и комисиики,а колко нищо не вършат.При нас всички контролни и регулиращи органи като правило вървят след събитията,а те в повечето случаи са трагични.То не бяха лъскави като ледена пързалка асфалтови покрития,то не бяха огромни дупки където пропадаха цели автомобили,сриващи се мостове,пропадащи магистрали,изгнили *** по ж-п.линии,падащи балкони,срутващи се сгради,оголени проводници и ред други екстри.

7

Преял Гербер

преди 4 години

Родителите гербери ли са?Ако да - трябва да вземем КРУТИ мерки!

6

Тайбаф Лайнара

преди 4 години

Горкото дете. Може ли да го остави на слънцето щото "си било такова" и било "инат"Тва е дете на 2 години ***. Ти ако с него не можеш да се оправиш, значи не си за тая работа, тайбаф мумията.

5

Сера Лайна

преди 4 години

Хората изчаткаха брутално.Седят и се чудят от кво да се оплакват. Тва дете да не е седяло вързано на слънце бе? Ми нали си е джиткало на площадката, люляло се е на люлките.Ако си седеше на айфона пак щяхте да сте недоволни.... Ми айде спрете се малко с идиотщините вече.

4

Лао Дзън Ич Ни Санши

преди 4 години

Щом жените спряха да гледат децата значи положението в тая държава е съсипано. Съсипахте държавата!

3

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Ейй така,без надзор и всякакъв контрол е цялата ни държава,само с едни...пожелания и политически...делкарации.Няма ли яки...шамари,всичко се срива.,под напора на...джендърската демокрация.

2

Waffen SS

преди 4 години

"Служителите ѝ установили, че детско студио Пипи няма разрешително за извършване на подобна дейност в Министерството на образованието и науката. Сезиран е изпълнителният директор на Изпълните на агенция Главна инспекция по труда.От просветното министерство обясниха, че са получили запитване от Държавната агенция за закрила на детето."Колко чиновнически словоблудствия,само с цел да прикрият своето нищоправене.Всички държавни и общински служби у нас вървят далече след събитията,които са трагед

1

Анонимен

преди 4 години

Ами едно време жените се пенсионираха рано - на 55 г. и си гледаха внучетата. Сега родителите няма на кой да ги оставят, защото и бабите бачкат. И ги дават на кьораво и сакато, защото няма на кой!