56

Граматик

преди 5 години

Оправете си граматиката. Пише се С-400, а се чете ЕС-400.... просто е велико неграмотно!

55

Анонимен

преди 5 години

отпрана, еф-35 и ес-400 :D

54

Анонимен

преди 5 години

Не занимавайте хората с тези чобани.

53

Анонимен

преди 5 години

Ердоган на каква цена купува ф35? Знае ли някой? Да не би ние да купуваме ф16 на сходна цена? Нещо подозрително ми е някак да се набутват пари на куп и то авансово. Яки комисионни текат към някой джоб!!!!

52

Анонимен

преди 5 години

И като са много добри тия самолети, като са много невидими и щом като могат от разстояние да противодействат на всякакви средства... тогава от какво ги е страх САЩ?

51

Анонимен

преди 5 години

До Димитър- Викаш Русия(нямала) пари,ама да те светна шоросче Русия си има стратегическите ракити Авангард и само две от тези Авангардчета и от кашерния ционистки фалирал говедарник ще остане само един лош спомен.Колкото до Иран и Турция ми те са напълно достатъчни да заличат змийското сатанистко гнездо -Исрал и к,во излиза накрая,че ,колко и шарени хартишки да напечата вашия бащица Родшилд ,нито един долар няма да ви помогне срещу военната мощ на Руссия ,Китай ,персиите ,Турция и Северна Корея

50

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Проблема не е допотопната С-400 проблема е че срещу огромен подкуп Ердоган се е съгласил руснаците да програмират системата свой-чужд на закупените С-400"ЕХ ЕКСПЕРТЕ ЕХ УМНИКОВъв всички ЗРК на всякъде по света няма вградена система Свой Чужд. Винаги е допълнителен модул, Защото ако днес характеристиките и станат известни на потенциалния противник какво ще подмениш всички самолети, ЗРК и т.н. или само обособените системи за всеки клас бойна техника?

49

Боби

преди 5 години

1. САЩ и НАТО не позволиха на Турция да има(до сега) далекобойни ЗРК - всички Пейтриот системи са изтеглени от Турция.2. Турция въпреки НАТО произвежда Дронове, Бронемашини, Крилати ракети, ЗРК с малък и среден обсег, РЕБ системи, Далекобойни РСЗО(с Китай), скоро ще опитата и реактивен Стелт да създадат - изобщо всичко което и осигурява СУВЕРЕНИТЕД - не ми харесва политиката на Турция, но няма как да не им кажа ЕВАЛА

48

Димитър

преди 5 години

До Компетентен"Колко мъка има на този свят Боже...""новия могъщ съюз - Москва - Анкара - и евентуално Техеран" И какъв ще е този съюз? Без икономика, това е пълен смях. трите държави заедно, имат икономика колкото 2 щата в САЩ. Тотален лаейк е писал това....

47

Анонимен

преди 5 години

противоракетна отпрана "ЕС-400".Аз единствения ли съм, който вижда как Петя го е "отпрала". Журнализъм! Какво ли е общото ниво на неграмотност на тази територия?

46

Анонимен

преди 5 години

До Анадолец с петолъчкае да, ама "някаквата си зенитка" безпроблемно стигна до остров крит и си гръмна напук на прехвалените американски про и пво с които са въоръжени от нато!

45

dmx

преди 5 години

Всъщност Ердоган ще накаже отново САЩ като не им купи самолетите. Ето това ще е резултатът. Или какво България, ще го се превърне в заплаха за Турция със стария си американски самолет ли?

44

Анадолец с петолъчка

преди 5 години

Чудо голямо Някаква си зенитка то и ние имаме от тях С300Разликата е колкото голф 3 и голф 4 :)) като капак и грешно написано С400 не ЕС 400 (ко да ги правиш журналисти който за нищо друго не става го взимат писарушка в петостепено сайче цял живот на минимална) ФАКТ

43

Анонимен

преди 5 години

Хахото пак са го изтървали.Цяла ноще ще хвали чобан ердоган.Марш в ердоганистан, куче бясно!

42

Дарвин философ

преди 5 години

Ами ,че руснаците биха ги продали и на САЩ .САЩ да ги купуват да им слагат по един + С400+ и да ги продават на трети страни.Те руснаците вече са на вълна С 500

41

Факт

преди 5 години

Ердоган има един много силен коз-членството в НАТО.Излезе ли Турция от Алианса-Южният фланг се разпада.Естествено,това е оръжие за в краен случай.

40

Хм

преди 5 години

Добре би било САЩ и Турция да са перманентно скарани-и за нас, и за Европа.Колкото по-далече е Турция от ЕС-толкова по-добре.Щото брюкселските *** като нищо ще я вкарат в ЕС,стига да им падне случай...

39

Анонимен

преди 5 години

До Московците и турцитеНе винаги са били врагове. През 19-ти век Русия спасява Османската империя от египетското настъпление. През гръко-турската война Съветска Русия дава милиони в злато, десетки хиляди винтовки "Мосин", револвери "Наган", стотици картечници "Максим", хиляди кавалерийски шашки, милиони патрони и инструктори, с което турците обръщат хода на войната. През ВСВ Турция не се изкушава да удари Кавказ в гръб, въпреки че продава манган на Германия. Имали са блестящи дипломати.

38

Анонимен

преди 5 години

САщ ако откажат да му продадат самолети , Ердоган ще си ги купи от РусияДа, то така става, като не ти дадат мерцедес, купуваш си волга и пак същото. Тапигьози.., Чакайте да видите кво ше стане - само да получат техниката и почват съвместно стс САЩ разглобяване и изучаване на слабите места.

37

Тва сам Ердоган ли

преди 5 години

Ти го разказа?Приказки от 1001 нощ за балъциМежду другото що толкоз го хвалиш и галиш Ердоган?Че и Турция?В български новинарски форумПлащат ти за пропаганда ли?