22

Василев

преди 4 години

До АнонименНапротив, надника ми се увеличава, защото ставам все по-добър в работата си, и всичко зависи от мен, как ще се организирам и ще се договарям, а качеството ми е еталон на световно ниво!Аз съм обективен, и не мога да разбера, защо когато държавната администрация е крала с години в една перфектна организирана схема, при която тя е посредник и консултант, а понякога и бенефициент на евросредствата, трябва да мълчим и да си траем!Бойко Борисов няма морално право да управлява!Калан!ЦРУ!

21

до 25

преди 4 години

Те ще ти дадат пилоти и самолетоносач даже ще ти дадат под наем ти купи 50 тралясника за 500 милиарда.

20

Анонимен

преди 4 години

Скоро България, ще има най силния ВВС. Стелт блок 70. Кеф ми е да слушам левитеев ревльовци :)) Наздраве пиянки

19

Анонимен

преди 4 години

Да преди бате ти Бойко България беше Швейцария и не беше чувала за корупция хахахахаха я си удари главата някъде Василев.Намалиха ти надника и почна да пишеш слаби текстове.

18

Анонимен

преди 4 години

Американците разбраха, че имаме пари за оръжия ако подпалят една война колко ли оръжие могат да ни продадат сигурно имат още 50 годишни самолети.

17

Анонимен

преди 4 години

Защо българинът масово яде фалшиво сирене? Щото е *** ?

16

Василев

преди 4 години

Сърбите посяха омраза и сега жънат омраза, защото шовинистичните им интереси на всяка цена да направят велика държава , за сметка на всички съседни страни и народи, сега им се връща!!!А Бати Бойко пося корупцията в държавната администрация, и тя сега си прави къщички за гости с престъпниците, притиска местния бизнес, и се гаври с обикновените хора, които отиват за помощ в държавната администрация!!!Бати Бойко пося и монопола, и всичко отиде в Домуса и Пеевски!Селяни!Агент Ървин Донахю!ЦРУ!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Неслучайно американците изкопаха тез мухлясали агенти от мазето дето едно време поставиха началото на края на България!Пак имат някакъв план за раздори на балканите!

14

Анонимен

преди 4 години

лидера на балканите няма самолети, армията е в окаяно положение, шкембе войвода е шеф на военните, а най-голямата мутра е премиер вече 10 години и е окрал милиарди лева чрез обръчи от фирми и подставени лица.

13

корупция до шия

преди 4 години

Този политически труп случайно ли възкръсна точно сега или има някаква връзка с апартаментите на племенника му на половин цена?

12

Анонимен

преди 4 години

Тоя дали може да подпали една война на Балканите, сърбите скоро не са правили световни войни ако дойдат сърбите и руснаците и ще му изпият алкохола от магазина зад него.

11

Ваклин груп

преди 4 години

Вуйчото с терасите. А племенника защо не е в затвора?

10

Василев

преди 4 години

България е лидер на Балканите по крадене на еврофондове и узаконяване на къщички за гости, които излизат от джобовете на селяните прости!!!Добър вечер селяни прости!!!Бойко Борисов бяга от отговорност и не подава оставка, а в същност той е началника на корумпираната гербева държавна администрация, която краде от ЕС, краде от бизнеса,краде и от данъкоплатците!!!Агент Найл Бърджис!ЦРУ!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Мачкай Бойко. Така уважават селяндуритее. Виж тука убитацитее в чата, как мълчаха навремето мутрите като биеха с палките :) Неиздаваха звук. Ся почнаха мъже да стават :)

8

Анонимен

преди 4 години

Този чувал откъде го изкопаха?

7

Анонимен

преди 4 години

И ние какво да направим, *** им кажи как да се държат, нещо се опитваш да кажеш ли или се опитваш да разсъждаваш.

6

Анонимен

преди 4 години

Добре е Борисов, че да му научат името на тоя невзрапенн сръбски говорител, който трябва да е на друго място. Така е всеки си прави ПР на гърба на известните.

5

Анонимен

преди 4 години

племенника Ваклин как е ?

4

Анонимен

преди 4 години

Този няма ли да го викат в Сръбското посолство сега да му кажат да си мери думите. Да иде в Сърбия на площада и да каже същото .що не иде. На нас седнал да ни казва как да се държала Сърбия ? Да му приличаме на сърби ? И такива хора имат партии и са в коалиция със управляващите !?

3

Анонимен

преди 4 години

Не само на Балканите ,а в света сме лидери по .....смъртност .А ,ти по-добре се скрии пл.....ии.