141

Анти копейкаджия

преди 4 години

Тази на снимката гаранция е загоряла за един здрав Ебола генгбенг!!!

140

@

преди 4 години

А то има и едно друго видео пак на феминиски две от Дания и тах добрите хора ги снакбарват доста добре на къмпинг пак в Снакбария или някъде там.

139

@

преди 4 години

Има едно видео в Best Gore на една дебела френска журналистка която много яростно е защитавала муслите докато един ден не отишла при тях в Мароко мисля че е била. Та видеото започва с края на нейният живот или в момента в който я изнасилват докато не се гътне. Това е най мощното видео за т.ъ.п.а феминистка как си получава заслуженото от нейната победа. Мисля че последните и думи са "Аз съжалявам" и ако не беше видеото щеше да си остане съжаление в пустинята.

138

Анонимен

преди 4 години

До Бай ГанюС тази разлика, че средиземноморските трафиканти ги наричат "спасители" и ги пускат по живо, по здраво, а нашите са си просто трафиканти

137

Анонимен

преди 4 години

Какъв й е зора да ги спасява баш в Италия? 'Що не в Алжир, Тунис или Мароко? Това не е спасяване, това е нелегален трафик.

136

От Берлин до 152

преди 4 години

До АнонименБате, те тия на 98% от тях не им се работи или учи тук!!! Имам приятелка в службата по работа, която се занимава само с това... Такйва истории ни е разказвала... А беше момичето, много ентлсиазирано в началото! Сега казва: - Няма Надежда, всичко е измама... Никой не е а... ва да работи.....

135

точка

преди 4 години

31-годишната Карола Ракете е трафикант на хора.Този трафик трябва да се третира като тероризъм и да се прилага от съда доживотна присъда без право на замяна.

134

Анонимен

преди 4 години

На тях им трябваха тези ниско квалифицирани евтини работници и понеже закона забраняваше да се внесат така грубо, те използваха историята с бежанците.---А? Последното, което й трябва на Германия, са още неквалифицирани работници. Колкато до евтини - има минимална заплата, която важи за всички, освен за собствените им маси от дългосрочно безработни. И само част от бежанците имат изобщо разрешително за работа. Кай закон им е забранявал да внасят работници? Те сами си идват и отделно се внасят.

133

Не, че нещо, ама ...

преди 4 години

до джо Да така е прав си. Но и ако си капитан на кораб и видиш бедстващи в морето и не вземеш мерки пак подлежиш на санкции. Проблема е, че тук не става въпрос за бедстващи а за умишлен трафик. Всичко е организирано. Тръгват с малки лодки и знаят къде точно ще ги чака кораба. Корабите на Sea-Watch не могат да ги вземат директно от Либия и за това се инсценира бедствие извън либийски води. Както се казва проследете нишката на парите и ще ви стане ясно за какво иде реч, организирана инвазия ...

132

Либерал

преди 4 години

И аз искам да попитам - защо германката с кораба не е откарала бежанците в Израел? Защо корабите не ходят до Израел? Аз бих подпомагал такова хуманно дело.

131

джо

преди 4 години

Това е ярък пример за нарушение на закона, за което европейската общност си затваря очите. То няма да доведе до добри последствия.В статията отбелязват, че бежанците са от Либия,но не уточняват каква народност имат.В повечето случаи те са от други страни и са платили огромни суми на трафикантите. От своя стана тези "ангели спасители" също са финансирани незнайно как. Време е да се осъдят подобни Капитани на реални присъди и цялата тази пародия да спре.

130

Не, че нещо, ама ...

преди 4 години

Тази щеше да е спасителка и герой, ако ги беше върнала на либийския бряг. Той е бил по близо и ако става дума за спасение на човешки живот по правилно е да ги върне в Либия. Но тя ги е закарала в Италия. Това няма как да се квалифицира като помощ, след като вместо 20 мили до Либия тя е плавала 200 до Италия. Това си е организиран трафик, нищо не я оправдава тая. Такива като тая създадоха комунизма, *** идеалисти на каишка, на хитри и алчни чичковци.

129

Ха, ха...

преди 4 години

"В момента, в който напуска къщата, в която е държана под домашен арест, насъбралите се хора започват да крещят "Салвини, нашият единствен капитан"."...!!!Кога ли и ние българите ще можем гръмко и гордо да заявим това за наш министърпредседател, който да го заслужава...!!!ГРОБ за ОПГ"герб", ЗАТВОР за мутрата от СИК...!!!Дааа...!!!

128

Бай Ганю

преди 4 години

Българския зрител не е много умен, през зелената ни граница с Турция минават всеки месец десет пъти повече мигранти отколкото биват спасени в Средиземно море, но нали ги возят наши трафиканти проблем няма

127

малко фашист

преди 4 години

Смoтания Салвини не искаше да пусне и италиански кораб на една италианска организация, но и там удари на камък.

126

Анонимен

преди 4 години

"Насила да върнем хора в държавата, от която бягат, за да бъдат арестувани и измъчвани, е престъпление, което ние никога няма да извършим - и затова, на теория цялата Африка може да се пресели в Европа ? Те ще тръгват с лодките, а ние ще ги заселваме, така ли ? Германия са виновни за всичко. На тях им трябваха тези ниско квалифицирани евтини работници и понеже закона забраняваше да се внесат така грубо, те използваха историята с бежанците.

125

рускиня

преди 4 години

.....Печелившите от цялата ситуация са Sea-Watch, които получиха близо 1,4 милиона евро от две онлайн кампании, започнали през последните седмици.No comment

124

Анонимен

преди 4 години

Докарва ги и веднага ги оставя на издръжка не европейците. На няколко бройки ,като тази бъде отнето европейското гражданствои експулсирани при арабите всичко с трафика на тъмни ще приключи.

123

ами

преди 4 години

"През последните години Либия се превърнала в държава без закони, потънала в пълен хаос". Това е благодарение на "лошите и агресивни руснаци" или "демократичните и мислещи само за мир разбирателство американци"? Нека русофобите и най вече американофилите да замълчат СЕГА и ЗАВИНАГИ.

122

ааа

преди 4 години

няколко години в панделата и ще се научи, че има закони. конфискация на кораба, дело срещу благотворителната организация и връщане на мигрантите в либия.