49

До 46

преди 4 години

Погледни погледа му на снимката....самовлюбен, *** ***.Това отдавна се знае че го гъбаркат по чуждестранните медии....проблема е че ние нямаме такива!

48

Анонимен

преди 4 години

СОЦИАЛИСТИТЕ СА ЗАВИСТЛИВИ СМРАДЛИВЦИ

47

Внимателно

преди 4 години

Много внимателно с НАРКОМАНИТЕ НА ВЛАСТ В БРЮКСЕЛ предупреждава ЕВРОПА>>Сега НАРкОМАНИТЕ НА ВЛАСТ В БРЮКСЕЛ внушават поредно ограбване на десетки хиляди милиони евра за ненужни тежко вредни и недопустими обекти вкл магистрали и дигитализация/очаквано остро увреждане на климата с дигитално холограмна високоточна техника//

46

Давайте пари за ДЕЦА

преди 4 години

Сега пост комунистическите княжества на Балканите ограбват бедното лишено от работа население зверски."НЯМАМЕ ПАРИ ДА СИ ЗАДОМИМ МОМИТЕ В БЪлгария/София/ в МАКЕДОНИЯ/СКОПИЕ/ и другаде..ЗА първи път от създаването на човешкия род е това чудо невиждано."НЯМАМЕ ВЪЗМоЖНОСТ ДА родим и отгледаме деца заради НАГЛО КОРУМПИРАНИ НА ВЛАСТ.подават милиони живеещи на Балканите пратени да се родят като бъдещи човешки майки..

45

Дядо Коледа

преди 4 години

Навремето БЪлгария е създадена като държава защото не взема данъци от бедния отруден народ.Проекта е на Архангел ГАвраил с подкрепата на Богинята Афродита.Целта е блокиране на поредна исключително тежка blаck dead invasion /предната проведена по времето на Юстиниан и ликвидирала сто милиона човека.ИСлючително трудолюбивите славянски племена са разселени на Балканите . Попаднали под власта на корумпирани във Византия се съюзяват с силно въоръжените Българи на Аспарух и Котраг

44

Тинев

преди 4 години

Гърците си взеха Македония, Сърбия завзема северозападна България.П.П.А пУжарникаря окончателно съсипва България.

43

Анонимен

преди 4 години

Никой в Европа пет пари не дава за мнението на Борисов. Той е само една екзотична гарнитура. Който чете германската преса, знае как го осмиват.

42

Анонимен

преди 4 години

И Африка Боце и Африка! И тя е наблизо!

41

Анонимен

преди 4 години

ЕДИН МЕСЕЦ ДА ИЗКАРА БАЦ В ИЗОЛАТОР С 500 ЛВ.АКО ИЗДЪРЖИ-АФЕРИМ.

40

воевода

преди 4 години

Ще се обеденим - България, Сърбия, Босна, македония и Албания.И ще нападнем китай и индия.Ама са бая хора и дека ке ги гробиме не знам.

39

Анонимен

преди 4 години

До 40Хитлер и той тъй прилапваше държавите по една по една.

38

Анонимен

преди 4 години

До34. И на коча се клатят но не падат. ЕС няма как да падне. А напротив наред е С. Македония, Сърбия, Украйна, Грузия, Истамбул.

37

Анонимен

преди 4 години

Бойко иска балканите да се обединят като Македония стане българска а останалите да са водени от България. Тази теория е пробвана 5 пъти досега за последните 130 години и неуспешно.

36

Унуфри

преди 4 години

Въпреки огромното старание на режима на диктатора Путин, огромните средства на фона на мизерстващия народ на РФ за хибридна война /в т.ч. и копейките за троловете в този форум/ ЕС ще пребъде ! Ще пребъде, защото е съюз на свободни хора, а не упоени от самагон и зомбирани от пропаганда индивиди. Поняли ?!?

35

Анонимен

преди 4 години

До 33. Балканите нищо немогат. И условия не могат. Единственото условие е мир на Балканите. Това се иска и от Б Борисов.

34

Анонимен

преди 4 години

ПЕТ ДРЪЖАВЕ ЩЕ СЕ ОБЕДИНАТ ДЕМЕК ЮГОСЛАВИЯ + БЪЛГАРИЯ И КЕ ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ НА АМЕРИКАНЦИ, РУСНАЦИ, КИТАЙЦИ И НА ВСИЧКИ. И ВСИЧКИ КЕ ГИ СЛУШАТ И КЕ ИМ СЕ ПОДЧИНЯВАТ.

33

Анонимен

преди 4 години

Борисов просто е един експеримент!Всички там стоят и гледат сеира как потъва държавата му!Един ден ще го пише в учебниците като урок и пример за некадърност как се съсипва държава!

32

Анонимен

преди 4 години

ЕС се клати и с 27 държави и Англия напуска, Унгария и Полша са в изключване, Гърция фалира, камо ли ако набъбне на 33-35 членове.

31

Анонимен

преди 4 години

Разбирам, балканите ще се обединят и ще поставят условия на суперсилите на света. Много интересна теория, я пак.....

30

Анонимен

преди 4 години

ТАКИВА ПАЗАРЛЪЦИ СЪС СИЛНИТЕ НЕ ВЪРВЯТ.