9

д

преди 4 години

И Пендаровски и Заев са напълно наясно с историческата истина и какви са. Просто не могат така изведнъж да срутят цялата лъжлива история на днешна Македония и затова се действа стъпка по стъпка. България трябва да подкрепя Македония за ЕС и НАТО и паралелно с това да се бори за възраждане на българщината там и да подкрепя местните български организации. Липсва ни стратегия обаче, а българите (осъзнатите) там не получават нужната подкрепа от нас.

8

Оги

преди 4 години

Бойко, с политиката си ще останеш в историята като човека, който продаде историята на българския народ. Това граничи само с предателството на комунистите, който от *** на Сталинския *** навремето участваха в създаването на този изкуствен етнос.

7

Анонимен

преди 4 години

До 4 Бойко ще остане в историята като *** и децата ни ще се питата защо не направихте нищо тогава да спрете разрухата и геноцида!

6

House M.D.

преди 4 години

Господин Бойко Борисов е умен човек. Никога не обръща гръб на хора, като Стевия Пендеровски.

5

ай сиктир

преди 4 години

Едонкнижника пак не е в час за каква обща история иде реч това е нашата история тяхната след като твърдят, че не са българи започва по заповед на коминтерна при Тито.

4

Анонимен

преди 4 години

Бойко ще остане в историята като един от най-важните политици и управници в Европа колкото и да крякат разни червеноглави мишки

3

Анонимен

преди 4 години

Очаквам Бойко да е в свински възторг.

2

Анонимен

преди 4 години

Колко са смешни на снимката - двама анонимници тъ пнари, повярвали си че командват света.

1

Анонимен

преди 4 години

Тоя е същия предател като Заев. Зорошите няма да позволят никога да управлява човек с достойнотво. Само марионетки - както Тиквата у нас.