34

честно

преди 4 години

Не е подходящ дори за Сатиричния театър този графит. На картината виждам сектант страдащ от анорексия, облечен в дълга лилава пола. Има криле,но сякаш е дяволът,който си ги е залепил нарочно. докато бере ,, тъмните плодове" от градината на смъртта. Може да е подходящ за , Софийското гробище като се замисля. Щом е до операта художникът да беше нарисувал Моцарт това нарисуваното е прекалено готическо,не се връзва изобщо. Не виждам и причина да се хвали с творбата си можел е повече да се постарае.

33

Анонимен

преди 4 години

Бе добра идея, но графитът е прекалено мрачен.Не ми харесва.

32

Само един шпрайт

преди 4 години

Прилича на ангел-наркоман. Депресираща картинка.

31

Пешо

преди 4 години

Bill is on the internet.Bill sees something that offends him.Bill moves on.Bill is smart.Be like Bill.

30

Анонимен

преди 4 години

Има научно изследване, което показва, че хората които живея на места където всичко е чисто, красиво и подредено са по-малко склонни да проявяват агресия, да развиват депресии и са по-здрави. Спрете да ни заливате с пумия и дайте да си направим страната красива!

29

До 29

преди 4 години

Не се ли изхвърли малко?! Къде тръгна да сравняваш тая мазня с Мунк и Пикасо, направо е абсурдно. Обективната ти оценка издиша отвсякъде!

28

Анонимен

преди 4 години

Кой реши, че тая мацаница може да стои в центъра, а красивия графит на Света София трябва да се боядиса? Защо ще гледаме тази гадост?

27

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми е какво биха казали долуподписанити,,критици за Герника или Минотавромахия на Пикасо или викът на Мунк?.......Те явно саот тези които пишат по стените трите букви или ,, Само Цдна,Левски Ботев и т.н.Чалга поколение ,боже!!! Никой не те кара да го харесваш,но да даваш ,,обективна" оценка идва малко в повече.

26

До 27

преди 4 години

Моля те, просветли бедните невежи. Какво разбираш ти от това велико произведение на изкуството. Защото аз виждам анорексично подобие на ангел, което държи изсъхнали рози на фона на луната. Облечено е като клоун и има клюн. Освен сатанински асоциации удря на болка, смърт, безнадеждност. Нищо хубаво!

25

O;sancta simplicitas

преди 4 години

Простакът винаги оплюва това което не разбира.,,Не по високо от обувките ,обущарю" е знаменитата реплика в оня случай с великия Апелес! Когато някой си е т.ъ.п.,това няма как да му бъде обяснено.

24

Анонимен

преди 4 години

Не е красиво, не е естетично, не събужда приятни усещания ...

23

Анонимен

преди 4 години

Художникът доста е бил напушен!

22

До 20

преди 4 години

Не става въпрос за смях и шарения, а за естетика, пропорции и символи. Нямам желание да гледам болните фантазии на някой, който се изживява като неразбран велик художник, а всъщност не струва и пет пари. Да си направи изложба и всички, на които им харесва да я посетят и да си купуват картини. Представата ми за изкуство не се припокрива по никакъв начин с тая цапаница! Хвани едно 5 годишно дете и ще ти направи 10 по-добри за 2 часа.

21

11

преди 4 години

Баси грозната цапаница - идиотска работа ...

20

Мосю Густав

преди 4 години

Като гледам, повечето коментатори биха нашарили сградите с Щека, ЛС, Ultras и Фирма Дъглас са турци...

19

Стеф

преди 4 години

Абе вие сте много нещастни хора. Направо ми е жал за вас. Капацитета ви стига само да мрънкате и да мразите.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Грозен и подтискащ си ти. Изкуството не винаги е смях и шарения.Най ми харесва когато шпакловкаджия се изказва за изкуство.

17

Анонимен

преди 4 години

Ужасно грозно и подтискащо! Не може ли нещо красиво да се направи? Има един разкошен паун на Иван Вазов, има Малкият принц на Славейков. Защо градът ни е пълен с някакви мрачни, изпити и плашещи статуи, паметници, фонтани?

16

Никакво изкуство

преди 4 години

не е това, а унищожаване на обществена собственост. Както каза някой по-долу - боята с латекса и да го изчистят и пребоядисат. Върху собствен имот каквото искат да рисуват.

15

Анонимен

преди 4 години

Не взимам отношение, просто съм любопитен как става това - питат ли се живущите в сградата дали искат това/общината/офисите, в които се работи там ?