75

Анонимен

преди 4 години

Фандупкова, вие имате 1,1 МИЛАРДА бюджет, а парите за метрото ви ги дава ЕС. Колко повече искате. Водата е безплатна.

74

Анонимен

преди 4 години

Елате да измиете улиците в кваерталите Манастирски ливади, Витоша, Малинова долина...А...ами то няма улици...

73

Д-р. Гигълс

преди 4 години

Ако не бяхте давали *** на мутри и шампоан щеше да има и нови улици и осветление , ама .....

72

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова: Бихме мили улиците всеки ден, но трябва и бюджет...... пък е и толкова лесно и приятно, вместо да ги мием, да обавим, че пак има твърди частици, да вдигнем таката по зоните, да забраним на стадото да паркира и да влиза в града и още куп други удоволствия.И така, без миене и без да си мръдне човек пръста, се увеличава и бюджета....А при бай Тошо миеха улиците два пъти на ден - сутрин и вечер (лятото)

71

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяхте изфабрикували пейки на "Графа" за по 10 000лв. парчето и още куп такива завишени цени, можеже да има бюджет и да не дишаме отрова през половината година.Усмихната си, симоатипна си Но си нямаш и бегла идея как да бъдеш кмет и това трови нас, та дори и теб

70

Чичко Тревичко

преди 4 години

до 69 - 85% от 30% имащи право на глас са гласували последно. Под 15% управляват София.

69

Анонимен

преди 4 години

По малко крадете от ремонтите и мийте всеки ден. Все някой друг ви е виновен.

68

Анонимен

преди 4 години

Спрете бе,,софийски жители и провинциалисти,СОФИЯНЦИ харесват Фандъкова и пак ще си я изберем с 85%.А вие се надявайте ,,убедени" като Йончева и Нинова.Не разбрахте ли че софиянци оценяват нещата и излизат с хиляди без кандърми и лозунги както вие се мъчите вече сума ти години.В пъти е подобре днес от ,,вашето време" на зрял социализъм.Само не излизайте с номера на бай ***,че ития и ония са маскари.Несе ли убедихте след толкова ,,изнасилени протести"

67

Общината

преди 4 години

събира по повече от 20 лв на кв.метър само за да разреши строеж в София ако имате да строите 2000 кв. м. това са доста пари. Таксата беше 1 лев, но Бойко я направи 20 с уверението, че това било за "инфрактруктура". И от тогава - парите ги даваме, ама инфраструктура не виждаме. А ремонтирането на вече направеното е толкова нескопосано, че вече страха надделява над надеждата, че ще имаме нова улица.

66

Някои

преди 4 години

Преди две вечери измиха улицата на която живея. Повечето време местиха коли с паяците отколкото да измият. Имаше информация дни предварително, но по нашенски никой не му пука и си паркира зад паяка че му и свири да направи място... Е и милиарди да дават все тази при това население.

65

Анонимен

преди 4 години

И ние бихме се къпали всеки ден, ама вие вдигате водата и не ни остава "бюджет". И като не се къпем, вие ни викате , че сме "матрЯл". Сега вие като не миете тялото си (града си) ние как да ви викаме, фандъчке?

64

ДО Соня

преди 4 години

Сонче ,на колко си годинки?Помниш ли Панев,Междуречки,Нинов,Янчулев ???Помниш ли смърдящите ,раздрънкани Икаруси,претъпканите трамваи и ,,Къде са пуснали..........???

63

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова, махай се от София. Никой не те иска.

62

Анонимен

преди 4 години

Ами спрете безразборното строителство, навсякъде изкопи, мръсотия около строежите, прахоляк, и не се асфалтира винаги, дори и след приключване на строителството. Миене трябва, ама трябва и да има има асфалтирани улици, а не да измиете, докъдето е асфалт - за по-малко от ден той става кален, защото до него има улица от пръст и чакъл, и миенето е безсмислено в този случай. Миенето може да стане приоритетно, когато има близки до властта фирми, дето да го извършат, явно са заети да строят сега :)

61

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно прав е 53-старият софиянец.Как ще накараш шофьорите да освободят улици и булеварди за два три часа.Представете си само /на ужким/В момента в който Живущи и паркирали изпразнят улицата,само за 5 минути ще се напълни с коли на пришълци на аварийки,,аз само за 5 минути",,,какъв ти е проблема",,не видях,не разбрах" и т.н.Такова племе сме си,какъв кмет,какви пет лева.Огледайте се,вижте какво ние сме направили наСофия и как е в Европа.

60

Соня

преди 4 години

Докато народа не излезе на улицата ГЕРБ ще управлява и ще граби а България ще мизерства ?

59

Анонимен

преди 4 години

Нещо зорлем се усмихва

58

Кой е виновен?

преди 4 години

Всичко ново което се направи-спирки,градинки,детски площадки,пейки ,контейнери за отпадъци,кошчета,нови чисти сгради бива подложено на тотална сеч.За дни всичко е потрошено,изкъртено,надраскано,откраднато,горено и кривено,хвърлени стотици опаковки,кенчета ,пластмасови шишета,фасове и битов ***.Такова в останалият свят няма-като се връщаш с кола от Европа,следПирот почва да си личи че наближаваш България.А след Калотина виждаш-,,Прибрах се".Не един сто кмета да имаме,,няма да им се дадем"

57

Пример от Европа

преди 4 години

Когато наваля много сняг общината чистеше непрекъснато улиците, а след това на всеки паркинг имаше табелка - тук ще се чисти от 3 до 5 часа сутринта, моля не паркирайте. Колите се паркираха на другия паркинг и сутринта всичко беше излизано идеално и така докато не изчистиха навсякъде. Снега беше товарен и извозван с камиони. За София - сутрин зелената зона започва от 7 - младежа с жилетката отива на работа 1 час по-рано - измива улицата, измита и след това събира такси.

56

Анонимен

преди 4 години

Напръскват с вода основните булеварди.За съжаление пръскането не е достатъчно да отмие мърсотията от тежкотоварната строителна техника кръстосващи денонощно града ни. В кварталните улици не съм ги виждал от голямата жега 86 година.Общинарите да затегнат контрола върху строителните обекти, как се работи, шум прах, блокиране на улици, а не да си затварят очите за наши хора. Също така при ремонта на ВиК, Топлото и т.н само заравят изкопа и дотам.