18

Анонимен

преди 4 години

Африканците ще спестят ресурси и ще спасят планетата.

17

Златния шаран

преди 4 години

Като нема риба , яжте *******

16

Анонимен

преди 4 години

В същото време вчера си купих риба от Билла и се оказа развалена и я хвърлих. Т.е. продава се стока, която е негодна вече за употреба... И то се продава на сравнително висока цена. И как тогава обикновеният човечец да консумира риба? А уж трябвало... Уж било полезно...

15

Анонимен

преди 4 години

Друга статия на която са изключени коментарите: "Защо българинът масово яде фалшиво сирене?"Защото е по-хубаво от истинското което се предлага в България!

14

Анонимен

преди 4 години

Абсолютни глупости, псевдонаука произведана от зелено талибанско НПО, нищо ново за жалост! Първо никой не знае какви са рибните запаси в световния океан, той е проучен под 10% да не говорим някой да е преброил неговитв обитатели. Второ над 70% от рибата която човека потреблява към днешна дата е отгледана във ферми и този процент расте всяка година, защото е много по-евтино и сигурно. Няма как да изчерпаш един напълно възобновяем ресурс, така че това един типичен пример за фейк нюз!

13

Анонимен

преди 4 години

Като няма риба яжте свинско.

12

Анонимен

преди 4 години

А Бул.гар Бул.гар яде само по 5 кила рибка на година хахаха,между другото има океански зони в Пасифика където могат да тралят на воля и това го знаят много добре!И ние сме имали такава зона в Пасифика,ама демократите са я изоставили!

11

Юрко

преди 4 години

Като нема хлеб ша ядете пасти !

10

Анонимен

преди 4 години

Сега е момента да им върнем жеста с Африканци, Азиатци и от Близкия Изток на първо време, а после още.

9

Анонимен

преди 4 години

Всъщност изобщо не стана ясно от статията какъв е изхода,и какви са тези устойчиви политики.Бла-бла-бла.Според мене с........ските държави в Азия и Африка трябва да раждат по едно дете,а не по десет.За да стигат ресурсите,включително и рибните.Това би било устойчиво развитие

8

Щерю

преди 4 години

Изядохме рибата - почваме раците...

7

Анонимен

преди 4 години

Риба не съм ял от години, кой ми я изяде. Сега искам статистика на държавите които са надяли и своевременно гладуване за да можем и ние да хапнем

6

юбералес

преди 4 години

Риболовът е като ловът на диви прасета - безперспективно бизнесначинание, с тенденция клоняща към спорт и релакс. Както има свинеферми, така ще има и садки (рибоферми), където рибата се храни с нормална храна вместо с пластмаса и ***.

5

привет от Германия

преди 4 години

Ами ще намалеят рибите в океана ,щом постоянно правите реклами ,че който яде риба ще живее по-дълго и по-здравословно ! Сякаш ако язе агнешко и свинко ще пукне на 40 годишне възраст ?! Всичко е в следствие на внушенията които правите на хората и ги поддиквате да имат желания да живеят дълго като орлите до 120 г. , сякаш ако умрат на 80 г. кой знае какво чудо ще стане !

4

House M.D.

преди 4 години

От статията не става ясно колко комодски варана са били изядени и имат ли Ден на варановата зависимост жителите на о. Комодо.

3

ха ха

преди 4 години

А пластмасата за 3 години напред :)

2

Маке

преди 4 години

Остана да изядат и рибата на другите и да излеят два контейнера с пластмаса в Океана после ще идат на гей-парад. Да живеят Сърбия и БГ.

1

Анонимен

преди 4 години

Е колко са европейците? 600 милионаА какво да кажем за 1.5 милиарда в Африка и 4 милиарда в Азия?