49

Анонимен

преди 4 години

Търсят кои го признали,кои го не,че защо не в съотношение,в процентно отношение,важното е,че те самите нали са признали или не,но са забравили,а се сетили да търсят кои какво не признали,а те си имат свои нагласи,сметки,предубеждения и т.н.,пример с Гърция що не търсеха над 20 г. признание на Македония как република след разпада на ЮФСР и за туй бяха БЮРМ записани от ООН,Сърбия я бе завзела след ВСВ,а след ПСВ Сърбия е отделена заедно с други от АУИмперия,има договори за независимост за всички.

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 50"Грешка е било да се хващаме на руските интриги и да воюваме с Турция"..........вах.....вах......че защо си заритал за джендърската еуропка тогава бе??? Я хващай влака за Анадола???? Турай путурите, чалмата и айде там, по Диарбекир!!! Макар че, не знам, не съм ходил, ама разправят, че там вече е по-добре и спокойно отколкото от прехвалената еуропка, която сега заприличва на Бейрут!!!

47

Анонимен

преди 4 години

До Бай *** Никой не ни е виновен. Виновни ли сме, че навремето сме били най многобройният народ, заобиколен от по-дребни палета. Сърбия, Гърция, Румъния, са били два пъти по-малки от България преди Балканската война. Грешка е било да се хващаме на руските интриги и да воюваме с Турция. Стамболов не би го направил.

46

Анонимен

преди 4 години

Сръбското МВР да каже, къде е мошеника от КТБ и защо го пази. Не банда полицаи да се правят на историци с 2гр акъл.

45

Бай Хой

преди 4 години

До Станислав РангеловНа нас все някой друг ни е виновен. А кой ни е виновен че тук на Балканите нямаме нито един искрен приятел? Освен Турция, може би.

44

Каналджия пенсионер

преди 4 години

Сръбските митничари още ли рекетират с ваучери,СИМ карти и цигари?

43

Търкача

преди 4 години

До СотирЕ пиши по-културно нема обяд още...

42

Анонимен

преди 4 години

Първо - Сами разсипаха държавата си.Второ - Борисов с нищо не ги засегна,защото говори не за Сърбия,а за отношението на мнозинството държави от ЕС към Косово.Трето - Сега чак ли разбраха, че са останали безгласни, дори с Путин зад гърба им?

41

Сотир

преди 4 години

Шо стана с коментарите ?

40

Анонимен

преди 4 години

Датич смешникаа да излезе да каже, как Македония се оказа под сръбско влияние? Тоя гнусарр ли ще ни учи на история? Да внимава, как говори ние не сме му бивши земи на тоя ***.

39

Драма

преди 4 години

Сърбите с тоя национализъм останаха една мъничка държавица дори Черногорците се махнаха от тях и сега немат и море,ако не бяха тръгнали да воюват с харватите за да лапнат по- голем дял от Босна сега Югославия щеше да е сила.Хърватите им разказаха играта на сърбите не НАТО и албанците,но срещу харватите не сйачат оти ония не цепят басма.....

38

до 34

преди 4 години

Много ти разбира празната глава бил ли си там и коли,правят и гуми и износ имат,и с реторантите са по добре и храната им е по добра и качествена.Ходя в Сърбия и казвам на един на село"брато малка тие оградата на двора гьопците (ромите) не влизат ли да крадят"а той ми отговаря"ша улезнат ама ша ги опуцам а инашите полицай не им прощават як кьотек не са како бугарските полицай да не смеят нищо да им кажат"

37

А бре Бойче

преди 4 години

Ако беше казал сърбина щеше да е пълна подигравка. А той уважително му вика Бойко, както приятеля Ердоган и класната Меркел. Иначе хумора е добър. Глей си стадото кози в Банкя и по международни теми си трай. И е 100% прав

36

Анонимен

преди 4 години

Стига ни заниамвсхте с тея сърби. Нищо не е казал Борисов толкова. Правят си някакъв ПР за пред някой и нещо. Спрете да пишете за тях. Никой не го интересува сръбското МВР. Като е много морално да вземе да ни върне крадеца от КТБ сръбското правителство и МВР.. Лицемери.

35

Никк

преди 4 години

Нищо не искам да преправям. Просто не само те имат чувствителна тема. Ние - също..

34

Вучич е пътник

преди 4 години

Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...

33

до 35

преди 4 години

Ти какво искаш да преправяш границите в 21-ви век ли ?Да не си украинец или косовар ?

32

Никк

преди 4 години

А като Сърбия напада България е гръб - всичко е точно?Или като българите от западните покрайнини останаха в границата на чужда държава?...като говорим за най-чувствителната тема...

31

Сърбия е бедна

преди 4 години

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС и НАТО.

30

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

Обича Ви ,бе !!! Бойчето Ви обича ,бе Сърбия !!!