29

Ликвидация на КАТ

преди 4 години

ИЗвестни чуени доказаха отдавна че само пет минуди каране срещу включени фарове денем в ясно време води до заслепяване и трайно увреждане на Зрението. Холограмите на предни стъкла с епозлват з а оБЕМНО ПРОНИКВАЩИ ОБСЕБВАНИЯ НА ВОДАЧИТЕ.МАсовите убиици от КАТ са инсталирали тежки терористични НЕЗАКОННИ КаМЕРИ.Новост е Убииство на маркирани водачи след облъчване обемно с камери .Камерите са ЗАБРАНЕНИ ОТ КОНСТИРУЦИЯТА

28

Затвор за Стратиев

преди 4 години

Засега ВиНОВНИ СА САМО наглите престъпници от КАТ и техните продажни НАЧАЛНИЦИ вкл Алекси Стратиев и ЯЛекси Кисяков.Милиони водачи на МПС са принудени от терористите от КАТ Да облъчват тежко Земята с включени фарове денем и с налепени холограми на предни стъкла >ЗАКОНА ЗАБРАНЯВА ИЗРИЧНО И ДВЕТЕ .

27

Разбирачев

преди 4 години

Към НЗОК трябва да си плащат и всички пушачи и алкохолици. Или да нямат право на осигуровки. Щото милионите пушачи увреждащи и собственото здраве и тези на околните, откъде накъде някой друг да им плаща пороците. Тогава милиарди биха отишли при нормалните хора.Или здравните им вноски да са в пъти по високи. Справедливо е.

26

Бобчо

преди 4 години

Прави ли ви впечатление, че от десет коментара тук може да извлечете по-адекватно решение от взетото от властимащите? И какви хора ни управляват...

25

Анонимен

преди 4 години

Луд Анани умора няма. Сенилен и некомпетентен.

24

необозримо бъдеще

преди 4 години

Като идея - не е лошо, но нали се сещате, че чак след произнасяне от съда се установява виновника. Това може да се случи след 1-2-3 години, че и повече.

23

Абв

преди 4 години

В обратния случай - ако през годината не се възползвам от здравни услуги искам да ползвам намаление на здравните вноски или да бъда освободен от такива следвашата година.

22

Бобчо

преди 4 години

Аз искам да видя как ще вземете пари от Яcтpебете, дето ежедневно карат без книжки, гражданска, преглед, винетка, без платени осигуровки, живеещи в незаконен коптоp на социални помощи с 10 деца.

21

Анонимен

преди 4 години

Като се напият и сбият пак ги лекуват ,дори и без здр. осигуровки.

20

На 13тия умник

преди 4 години

нека му се случи да му излезе животно на междуградски път /не дай боже на магистрала/ и да го пишат него виновен в протокола, за "несъобразена скорост", и да го накарат да си плати и лечението, въпреки редовно плащаните здравни осигуровки, пък после да дава оценка кой какъв талибан на пътя бил...

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24Да си чул за естествен подбор? Пиян, залян направил катастрофа. Скъпа операция и лечение. За мен няма пари за коронка или мост? Даже и ТЕЛК ще му дадат и аз ще му го плащам. Ще се качи отново пиян залян и ще срещне на пътя теб, мен, наши роднини или познати. Тогава да те питам ли отново какво мислиш?

18

Анонимен

преди 4 години

Ами като Ви гледам реакциите в България, реформа може да се проведе само от диктатор. Каквото и са се предложи веднага скачат. Държавата се приема като крава, която всеки може да издоява, без да бъде хранена. Герберите Ви виновни. Първия здравен министър на ББ сега е шеф на болница, дето преди да я поеме бе пред фалит.Сега мед.сестри там получават достойни заплати и оборудването е съвременно. Но не го харесахте за министър,защото щеше да закрие болницата в Брегово, градчето на Миков, шеф на БСП.

17

Анонимен

преди 4 години

И ако виновните нямат пари за лечение да мрътт

16

До главните букви

преди 4 години

Какво значи все някой ни виновен ?Плащам си даницъте, здравните, гражданската, каското, винетката, акциза за бензинаи накрая да имам наглоста да искам пътищата да са в състояние в което да може да се кара по тях без да си разбия колатаколко нагло от моя страна че искам да има канализационни шахти с капаци така че като валне леко дъжд да се оттича вместо да ударя шахата и да си откъсна предно ляво колело при положение че съм карал с 30 км/чда прав си, големи наглеци сме

15

Анонимен

преди 4 години

До хахаВ Кодекса за социалното осигуряване ясно е казано. Само, че никой не го спазва. Който сам си увреди здравето губи правата си на обезщетение по кодекса. Та като си карал като бесен, без колан, пил, нямаш книжка, не си спазил знак и т.н.не може не може да посягаш на парите на другите. Същото и с нашите събратя. Напили се, клали се и скъпо лечение за наша сметка. Не сложил каска или обувки с метални бомбета. Пуши, пие, наркотици. Сам си уврежда здравето. Няма защита! Матреала рипна вече.

14

незабавно въвеждане

преди 4 години

почасово заплащане - минимум 6 лв на час според браншачастни здравни каси - с ЛИЧНА здравна застраховкачастни пенсионни каси - с ЛИЧНА пенсионна застраховка

13

абе ей

преди 4 години

Или как здравната система започва да убива не да лекува при това по фашистски образец!Ананиев оставка!Веднага!

12

Анонимен

преди 4 години

Единствено при употреба на алкохол и наркотици може да се счита че водача категорично е виновен. Във всички останали случаи си е чист геноцид да караш пострадалия да плаща. Катастрофа можеш да причиниш неволно по ред причини. Не е ли достатъчно, че си пострадал, та трябва да те наказват и допълнително. Ами какво става ако пострадалия се нуждае от скъпа операция, а не може да я плати? Това пореден опит да изтребите и малкото останало население ли е?

11

Активист на БКП

преди 4 години

Ще купуваме още един остров на Вожда !

10

хаха

преди 4 години

Това звучи като виц. Някой да плаща осигировки и съвсем законно някой ден да му бъде отказано изплащане на застраховката. Те и нашите застрахователи искат , ако може само да събират премията, а като дойде време заплащане - да се правят на ударени с мокър ***. Предложението кърти мивки.