43

Анонимен

преди 4 години

Никой не е станал шофьор само от шофьорски курс. Шофьорският курс ти дава основата, с която да излезеш на пътя и да се научиш да шофираш. И 100 часа да е кормуването, вместо предлаганите 45, при сегашни 31 часа, все тая. Няма да има разлика в уменията след курса.

42

Голдеман

преди 4 години

Е, и ? Ако ще таксите да скачат като зайци , пак ще има ромеи дето си купуват книжки. Пак ще има деби.ли зад волана. За съжаление идиотизмът не може да се лекува.

41

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да скачат цените, като няма сериозно обучение е все тая.

40

до 37

преди 4 години

За военни и полиция няма истински ,,кървав ,,психотест --Ти говориш за истински неподкупен психотест за космонавти ,някакви физически устойчивости ,100метра бягане под 11 секунди 60 набирания на лост ,тест на купър 100 скока с парашут---Абе Ей --това са шофьори --най ниското стъпало --ТИ ще си караш тировете ,автобусите и колите--това не са шофьори на Ф-16-блок 70 които ги пенсионират на 40г---Ти казващ че всички шофьори трябва да напуснат към 40-год възраст--кой ще кара БЕ.....

39

2 000 000 мл градско

преди 4 години

За карането на практика знам повече от всичките мислители на щуротии по нашите географски ширини---- и по 3000 лв да направите курса и плюс 5-месеца симулатор+ постоянното ви вдигане на глобите--- ако намалеят тежките катастрофи от това ще си отрежа буя....пишете си каквото си искате от 30 г шофирам постоянно вксеки ден по колкото мога все градско---гледам ва и ви се чудя на абдали ли ни правите на какво ли ?И най важното е ,че стадото ви връзва....стрижете ,така трябва и още има....

38

Теория

преди 4 години

на глупостта - сигурно са гледали Шелдън как кара кола след като се е учил на симулатор и това ги е вдъхновило. Да ги въведат и като задължително в БГ.

37

Анонимен

преди 4 години

И си мислят че така ще спрат какво? масово в момента се самоубиват някакви *** пияни или дрогирани, за жалост отнемат и невинни човешки животи. За целта не е виновно кормуването а манталитета и това как КАТ и МВР си вършат работата.

36

Само глупости

преди 4 години

Няма управляващи в тази държава, които да разсъждават извън финансовия си интерес. Изглежда всички си мислят че нещата се оправят само с пари. Да глоби трябват и курсове трябват, но за друго - за изпити за психическа устойчивост, за толерантност и социализация на шофьора. След всяко нарушение - психотест и съответно или лекарства или отнемане на книжката. Не е нужно по улиците да се движат убийци с хиляди часове кормуване. Убиеца си е убиец - това е отношение към другите хора, а не неумение.

35

Анонимен

преди 4 години

Само много строги мерки ще изчистят ненужните на пътя.Отнемане на книжката и колата,а при тежки катастрофи-затвор.При по-леки провинения-солени глоби,както е в другите страни.Само така ще се дисциплинират потенциалните самоубиици и убиици на пътя.

34

Анонимен

преди 4 години

Е то,с 14 часа отгоре ще станат супер шофьори.Само парите са повече.Иначе пак ще си купуват книжките и пак ще вършат простотии на пътя от незнание,ниска култура и неоправдано самочувствие.

33

Счети

преди 4 години

Колкото и да увеличават часовете за кормуване има доста шофьори, които никога не трябва да бъдат допускани на пътя, включително и много такива, които се мислят за страхотни шофьори. Щом ти липсва елементарна загриженост за хората на пътя, то мястото не е зад волана. Отдавна е доказано, че определн тип хора, когато се качат на колите озверяват и ги интересува само скоростта, точно тези нямат място на пътя.

32

Някой

преди 4 години

Шофирането или го можеш или не това е приятелчета....и не изисква само действия с ръце и крака .....а преди това да мине информацията през мозъка и тогава да реагират крайниците !!!!

31

Анонимен

преди 4 години

Аз съм за бързите курсове. Мажно е хората бързо да вземат книжка а не да ги размотоват с цел фирмите да вземат повече пари.

30

Ужас

преди 4 години

Така узакониха тези 10 часа които и без това всеки инструктор ти казва, че е добре да си всемеш (купиш). Обаче сега няма да се плаща за вътрешен изпит (и за него взимат пари школите). Има много добри инструктори, но самите школи нямат интерес да те научат - по скоро далаверата е да те късат, да взимаш още часове, още вътрешни изпити и т.н.

29

Анонимен

преди 4 години

Много ми е смешно - тиквите си мислят, че проблема е в малкото часове по кормуване. Не! Проблемът е в липсата на адекватни санкции и неприлагането им. Ето ви предложение:1. Причиняваш смърт на пътя - 20 г. затвор.2. Причиняваш смърт на пътя пиян - доживотен затвор.3. Караш без книжка - 3 г. затвор и отнемане на право да имаш книжка завинаги.4. Джигитстваш - отнемане на книжката завинаги и 20 000 лв. минимална глоба. Ако не можеш да си я позволиш - принудителен труд, докато я платиш.И т.н.

28

Иво

преди 4 години

Не са ви проблем новобранците, а ***, които имат книжки от по 5, 10 и тн години, които се имат за Фитипалди и брат му.Искате пътна безопасност - опреснителен изпит по пракстика и теория на всеки 4 години, са всички, които имат СУМПС, но с техния си автомобил, след като е изряден.Късат те с твоя автомобил и отиваш повторно на курс.Като ми направите курсовете и 5 000 лева файда, щото не новобранците правят катастрофите, а старите кучета със самочувствие без покритие.Безаварийно днес.

27

виц

преди 4 години

До <>- Комши, да не си се разделил с приятелката си, защото скоро не съм я виждал ?- Не бе комши,...паркира !

26

az

преди 4 години

Какво значение дали са 5, 10, 30, 50 часа? Всичко е до акъл. Ако си киpтак, ще си останеш киртак и това е.

25

Анонимен

преди 4 години

Е нали гражданската застраховка е за това , или трябва да се стриже стадото?

24

<>

преди 4 години

А полигона защо го пропускате? Половината шофьори не могат да паркирати отделно не могат да тръгват по наклон....