41

Анонимен

преди 4 години

До МладежКое е великото на Русия Имат 120 долара минимална заплата , дори ние сме на 300 Апропо , ти защо не си на работа в Русия , какво правиш в загниващия Запад ...

40

Анонимен

преди 4 години

Дания не влиза нарочно вече 20 годиниЗащото им е по изгодно Когато си в чакалнята се ползваш от всички предимства на еврозоната , без да те засягат негативите Затова си стоят там По-важното е да си в чакалнята , дори и да не минеш скоро на евро

39

прост човечец

преди 4 години

Заради продажните политици ще влезе. Но това ще е унищожителна грешка! Трябва да се пита народа, а не да се взема така решение. Но кога ли всъщност е било така....?!

38

Младеж

преди 4 години

Според мен ще е много лошо и тежко ако минем към еврото. Сега бачкам на вън взимам две ,идвам си у нас и стават четворка. Живея си царски. По добре никога да не го приемаме.СЛАВА НА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ !!!

37

Anonimen

преди 4 години

До Midyat Защото не знаете колко италиански банки например фалираха заради лошо управление, например една ит.банка, позната и в България! загуби огромно количество пари заради фалшива продажба на диаманти, които пари сега връща на клиентите, задържайки парите на други клиенти. ЕС оставя държавите сами да се оправят, което е правилно. Никой не помага, народите сами трябва да си помогнат.

36

Анонимен

преди 4 години

Скоро няма да стане. Западняците не са глупави и много добре знаят, че държавата се управлява от мутрите. Усмихват се, прегръщат се..., но като дойде време за Шенген и Еврозона-не става.

35

Midyat

преди 4 години

Последното ограбване беше КТБ. Може никой оттук пишещите да не е загубил и лев, но много хора плакаха. Ето това няма как да стане, ако сме в еврозоната. Схемите на *** няма да вървят, защото вместо БНБ хрантутници ще има един Ханс, дето казва кое как да става. Дано по-скоро стане и лихвите ще паднат.

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Прав си, обаче защо никой не си зададе въпроса защо Дания, Швейцария имат споразумения да не влизат в еврозоната? Защо не се натискат и държави като Чехия, която определено има икономически растеж, а и Унгария, а продължават да си ползват кроната и форинта, само голтаци като нас и Албания се тикат. При нас е ясно - целта е да се освободи резерва, гарантиращ валутния борд, тъй като друго вече не остана за крадене в опосканата ни държава.

33

Роб на влаЗта

преди 4 години

Ми....котато се разпадне Еврото....

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 302020 г е след 5 месеца. Ако мислиш че дотогава ще вземем еврото си голям фантазьор или не си си видял календара

31

Чудя се

преди 4 години

До КонстантинИ какво точно имат да ограбват от най-бедната страна, с най-голямо разделение между бедни и богати, с най-слабоконкурентната икономика в ЕС. Чудя се, направо

30

Константин

преди 4 години

Още веднъж и този път за последно ще ни ограбят с това евро. Ние пак ще си мълчим естествено. До сега нямаше един национален протест срещу простотиите. Аз съм против еврото.

29

Анонимен

преди 4 години

Разбита и окрадената държава. Като пътуваш по територията имаш чувството , че е имало война или мор.Всичко в руини. Навсякъде останки от заводи, предприятия, вижда се че е имало живот и хора, но сега само развалини и пустош.По селата тук там само по няколко алкохолици бракониери и някой на субсидии се прави че гледа животни.Пълна разруха. Тук там някой чужденец надявайки се да му работят без пари направил цехче или складче.А Винету краде от субсидии и данъци и мисли че никой не вижда. Жалко

28

Анонимен

преди 4 години

България няма как да "влезе в еврото"! Що за поредна неграмотност. Не сте интересни. Просто звучи глупаво.

27

Гошко

преди 4 години

Тате ми обеща колело ама друг път

26

Тодоров

преди 4 години

Трай коньо за зелена трЕва !Нима никой не вижда че ни приеха в ЕС за да си продават тук *** и да ни крадат по всевъзможен начин ? Богатите страни в ЕС стават все по богати, а по бедните все по бедни !

25

Анонимен

преди 4 години

никои не иска дрипльовци в еврозоната за жалост политиците направиха народа ни такъв

24

.

преди 4 години

Татко ще ми купи колело, ама друг път!

23

Анонимен

преди 4 години

Десет години дефлация на Борисов и чак ся се сетиха за еврозоната.Всичко това трябваше да стане преди годинииииии,а и доходи трябваше да растаааат.

22

Анонимен

преди 4 години

A бе мен като гражданин на тая територия, както и всичките ми съграждани, защо не са ме попитали искаме или не искаме да нямаме вече своя национална валута? Какво ще спечелим от използване на някаква обща валута, освен обезличаване и обедняване?Само към дъното ни теглят някакви си там политици....