40

Анонимен

преди 4 години

Нужни са повече летища, за да може мотористите да кацат безопастно, а не да рискуват по булеварди и улички!

39

някой

преди 4 години

До АнонименФилма се казва "Специалист по всичко" .

38

Анонимен

преди 4 години

има един филм,дупки пробиваме всякакви,как се кажува фильма

37

Селянин

преди 4 години

Къртим стълбове всякакви!

36

Анонимен

преди 4 години

Махат си главата и слагат каската И ГАЗ

35

някой

преди 4 години

До Шаран БГТова не е политически въпрос, а индивидуални умения за шофиране и преценка на обстановката!Политиците може да са виновни за цялостната обстановка в страната, но не може да са виновни за всяка недооценка на ситуация от водач на МПС на пътя!

34

Пояснение

преди 4 години

Миналото лято по Асеновградско шосе двама холандски моториста караха пред колата ни.Проследихме ги от ВСИ до надлеза...скорост,дистанция...всичко ,както е за другите участници в движението.Моторите им бяха от най -скъпите и мощни машини,но не гърмяха,не хвърчаха,не се вряха между колите...Класа....това е...

33

Пламен, до #19

преди 4 години

До Анонимен#19: За активният си шофьорски стаж от 20години съм отчел 1(един!!) мотоциклетист да спазва правилника на извънградско. Някъде около Търговище беше си спомням, мотоциклет БМВ с немска регистрация, спази!! ограничението от 60км/ч. Карах зад него. Имах и случай при изпреварване на автобус, отляво, почти в канавката да ме изпревари мотоциклет. Обвинявайте ме, че не гледам в огледалата сега...Писах в един сайт днес по повод другият загинал край Т-ще днес-сложете си стробоскопни мигалки!

32

Шаран БГ

преди 4 години

Политиците ни не желаят да има ред! Хубаво им е в безредието, за да могат да си правят далаверите. Дори и тези, които имат добри намерения , в съкратени срокове започват да мислят за всичко друго, но не и за това , за което са избрани. Даже тези, които трябва да опазват обществения ред и пазят тяхната неприкосновеност, са незаплатени и без авторитет, обиждани и малтретирани. Смешна държава, в която бият държавните служители.Сега и мотористите ще оправят........

31

някой

преди 4 години

Бул." Македония" в Кючук Париж е двупосочен път! Не мога да си обясня, как при движение с 10-15км.ч. в двете посоки в 16.45ч., някой ще отнеме предимство на друг! По това време там нито можеш да изпревариш, нито да те изпреварят! Бог да прости момчето, но явно се е опитал да се "изстреля" от дясно, ударил се е в кола и от там в стълба!

30

Анонимен

преди 4 години

И този сигурно е карал с 50 и стълба му е взел предимството?

29

Жалко за..

преди 4 години

..момчето, ама как е стълбът?

28

Totenkopf

преди 4 години

Поредния самоубиец, какво има да разследват.

27

Анонимен

преди 4 години

Деееба и стълб! Той не е ли чувал за "пазете моториста" ? И какво правят тия стълбове край пътя? Всички стълбове и дървета да се "изкоренят" ! Ще живеем в мрак и без сянка! Само да са добре мотористите.Сега сериозно. Аз съм МОТОЦИКЛЕТИСТ, но не ми е жал за тоя! Нито за "младият" му живот. Той никога не е бил "мотоциклетист", а предполагам и нищо друго! Нямаме нужда от такива, освен за донори!Сбъркана държава.."Мотористите" и толерастите да започнат да плюят СЕГА!

26

Анонимен

преди 4 години

Всички мотористи са пътници!

25

Анонимен

преди 4 години

А стълба сега пак условна ли ще му дадат?? Сасипаха таа даржава

24

Анонимен

преди 4 години

Разгледах из новините. Мотора е Yamaha R1, преди 2004-та(ауспуха е долу). Едното му огледало и слюдата е 30-40 метра преди стълба, значи там е легнал мотора. Следи от хлъзгане, другото му огледало е на самия стълб. Изглежда като лоу сайд. Интересно как или защо(гумите изглеждат пресни).Имал съм почти същия(R1s, 2007) - не е лесно да го накараш да падне тоя мотор... да почива в мир момчето, пък тия дето е трябвало да го вразумят - да им тежи на съвестта.

23

Българин

преди 4 години

Тази сутрин към 8.30 по Асеновградско шосе след ВСИ двама младежи с БМВ и Хонда си правиха гонка...добре,че поне спираха на червен светофар.Видях им номерата,но на кой да се обадим...на арменския поп.Мили момчета,животът е прекрасен.Миг адреналин и цяла вечност страдание.

22

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден джигитите в бг намаляват с по двама-трима! Още 20-30 години и в бг няма да има джигити!

21

Анонимен

преди 4 години

Цедката