64

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Руснаците гледаха със отворени усти, как 3 модула се върнаха от космоса на космодрума"Ано Умни ако беше малко попрочел...Така за да може да се направи номера с връщането на чарковете на земята Мъск (поне за сега) прави 2 ОГРОМНИ КОМПРОМИСА30% от горивото се ползва за връщане от космосаДвигателите вместо да работят при налягане 300 и повече атмосфери работят под 100 - КПД на двигателя е жертван за да се ползват няколко пътиТоест Фалкон Хеви вдига толкова товар колкото Съюз

63

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха съвецкитеПодлоги пак са изскочили от дупките. Колко сте жалки, любимата ви империя се провали със гръм и трясък и сега единственото Ви утешение е да тиражирате някакви конспиративни теории. ХахахахаПодлоги

62

Анонимен

преди 4 години

Учените от НАСА Не искат да отговарят на пъти въпросчета. Космоса е секретна зона към този момент. Нима мислиш, че всяка държава, ще излиза и ще казва какво прави в космоса и какво има там? Ти трябва да си с акъл на дете да мислиш така :) За тебе боби знам, че си бавно развиващ ама явно много като тебе има.

61

Боби

преди 4 години

До Анонимен 55"Къде са хората от НАСА, къде си ти? Ти си един необразован тип от бивша соц държава. Бееден и глуупав."Проблемът е че този Беден, Глупав, Необразован тип задава едни ЕЛЕМЕНТАРНИ ВЪПРОСЧЕТА на които Учените глави от НАСА не могат да дадат елементарен отговор. Опитват се да ти доказват с еди какво си и еди що си чрез Висша Физика и Математика нещо си. Но докато не го обясниш така че Бай Гошо от Долно Нанагорнище да те разбере ще има масово хора които няма да ти вярват.

60

ПроСоТо

преди 4 години

До Kromоооо!..*** ли си?!..Каква "Библия на Позитано" те е подгонила?!Говорим за неща,случили се преди половин век!!!!!..Не става въпрос за "Изборния щаб на герп"!!!!Ако ТИ беше малко по-честен и беше гледал филмите,направени ОТ АМЕРИКАНЦИ,НЕ от "позитанци" по тоя въпрос,просто щеше да си замълчиш....но не си....или май СИ...

59

Анонимен

преди 4 години

Да номер 1 са по пиене на водка. Вече е 2019 още нямат сувалка. Да не говорим, че МЪСК им развенча лъжата, че без техните двигатели никойл нямал да отиде в космоса. Просто СССР бяха използвани 50год да работят за САЩ евтини. Когато почнаха да се правят и САЩ веднага почна да си стреля техни ракети, че и да ги връща :) Руснаците гледаха със отворени усти, как 3 модула се върнаха от космоса на космодрума.

58

Анонимен

преди 4 години

Всички които са кацали на луната след това са се побъркали.Там са видели неща, за които тайните архиви мълчат.Там има същества, които са ги заплашили, че ако следващите 50 години дойдат пак ще изпепелят с лазерно оръдие планетата Земя.Скоро тази забрана изтича. След няколко дни. Затова е тази активност.

57

Анонимен

преди 4 години

Путин подготвя мисия до Луната, а за космонафт е избран шефът на Газпром Алексей Милер. Задачата му е да подпише договор с лунните обитатели за строителство на газопровод Лунен поток 1 с последващи доставки на руски газ за да може да се отоплява тъмната страна на Луната. Лунните обитатели най-после ще могат да се разхождат без yшанки дори и през лунната нощ. Заплащането ще се извършва в руски рубли поради голямата волативност и несигурност на останалите валути.

56

Krom

преди 4 години

До ПроСоТо 31 - а тук направо си "блеснал"! По твоята логика излиза, че си държал на Гагарин "ушанката", да не кажем друг орган или на Лунохода .. антената. Защото инак, друго свидетелство освен филмите на руското "телевидение" май не си и сънувал. Какво ти става бе, човек? Да не си бил на Байконур?

55

Страхил

преди 4 години

Важното е, че от всичко написано до тук е ясно, че руснаците са номер 1. Всички са съгласни с това.

54

Анонимен

преди 4 години

До 51Ходи на лекар :) Къде са хората от НАСА, къде си ти? Ти си един необразован тип от бивша соц държава. Бееден и глуупав. Нима мислиш, че космоса е измислица и ти великия учен от панела, ще го докажеш?:)Толкова простотаа събрана в един сайт не е възможно.

53

Анонимен

преди 4 години

Господ е създал хората от реброто на Адам и им е забранил да напускат Земята.Иначе интерпретации всякакви може да чуете.

52

Анонимен

преди 4 години

Ужасно написана статия, стажантът е за уволнение

51

Боби

преди 4 години

Интереси около Луната1. ХАмериканците - Защото не са ходили на Луната! Да Автоматични апарати Аполо са кацали и за това има физически доказателства(Лазерни отражатели, следи от луноходи и пр)2. Русия - Защото 70 години призна че Хамериканците са ходили на Луната като САЩ позволиха на СССР да търгува свободно на световните пазари - ФАКТ(дори им построиха гиганти като Камаз)а и се водят провалили се3. Китай - да разобличи САЩ които страшно ги притискат икономически(и в миналото са ги притискали

50

До Анонимен 41

преди 4 години

Какво да ти обяснявам на теб, кратунена тикво! Вместо да си извади си главата от трите букви и да видиш доказателствата, ти чакаш да ти спуснат новини по телевизията. Ако ти казват "учените", които не си виждал или пък на нарисуваните картинки, които представят за снимки с телескоп, или мислите на парализиран учен, или на НАСА, съвсем безкористна организация, или манипулираните клипчета с ракетите на мъск и колите му космоса вярваш... но щом някой ти посочи с пръст грешките не... *** ***!

49

Waffen SS

преди 4 години

Я, и аз да развесяла публиката.При последното активиране на Луноход-2 преди много години било направено недвусмислено предупреждение,че посещенията на луната са забранени през следващите 50 години.Била извършена някаква демонстрация с теле-гравитационно оръжие като били зададени някаки координати на земната повърхност и точен час.Било посочено,в посочената зона да няма хора.В посоченият час в тази зона всички листа и малки клони на дърветата опадали.С една дума купон.Така де нека и аз да се вклю

48

Анонимен

преди 4 години

То не е имало стара. САЩ изфабрикуваха един филм, вече и да стъпят никой няма да им повярва, Русия няма конкуренция в овладване на Космоса.

47

Krom

преди 4 години

До ПроСоТо - 40 - и тъй като в "Библията на Позитано" пише, че ако СССР не е направил нещо, никой друг не може и да го направи - значи, всичко е ясно! Напомняш един виц, където внуче пита дядо - "..Дядо, а могат ли слоновете да летят..?". Дядото - "Как ще летят бе, те са тежки и с хоботи". Внучето - "..да? Защото така пишеше във вестник Дума". Дядото - "...хм, виж сега, да летят, да летят, ама не повече от сто метра, дядовото". Та, така.

46

Иво

преди 4 години

Браво за граматиката! Not great, not terrible.

45

Krom

преди 4 години

До Да е ясно! - 30 - Разбира се е невъзможно ти да НЕ СИ последовател Едмунд Хусерл, също както е съвсем ясно и това, че земята е плоска, нали? Такива като теб, с лопата да ги ринеш. Добре, че прогреса върви напук на нихилизма, отричането и нищоправенето.