17

Анонимен

преди 4 години

И с какво отглеждането на деца те прави компетентен за вземане на генерални политически решения!?- А кой трябва да взима генерални политически решения? Някой стар ерген с военна кариера ли? Или може би точно ти?

16

Валентин

преди 4 години

Общо взето в Европа върнаха нещата от времето на феодализма.Можеш да си *** като ***,некомпетентен в каквото и да било,но щом си роден в правилните семейства и те подкрепят правилните хора няма таван за длъжностите,които некомпетентно да заемаш.

15

Валентин

преди 4 години

До Сата НАТО 7 по 9 месеца ламаз,четене на глупостите на д-р Спок и сие,мазане с лосион срещу стрии по три пъти и т.н.После 7 по 2 години смяна на памперси,обучение в "политически коректно" поведение и създаване на навици за пиене,ядене и акане в гърне на отрочетата.Къде тука име време да се научи нещо за войната та да бъдеш военен министър!?И с какво отглеждането на деца те прави компетентен за вземане на генерални политически решения!?

14

Сата НАТО

преди 4 години

За мене фактът, че жената има седем деца от един мъж, а не като баба Марина Льо Пен - 3 деца от 3 мъжа, е удовлетворителен.

13

Сата НАТО

преди 4 години

Най-зле от сички е кремълското ботоксно джудже, зарязано от кака Люда, защото не представлява интерес като мъж, понеже са му неутрализирали и малкото наличен тестостерон, за да не остарява. Джудженцето по тази причина е съвсем голобрадо и съответно импотентно.

12

Анонимен

преди 4 години

Най-слабият и посредствен министър на отбраната на Германия. Но сигурно е добър гинеколог. Нали е завършила медицина, с докторантура по гинекология.

11

Анонимен

преди 4 години

Малко каруцата пред коня, но ако не я изберат, ще има зрелища. Ако пък я изберат, европейците ще ядат пасти!

10

Анонимен

преди 4 години

Тези немски баби ще ни разсипят основно.

9

Анонимен

преди 4 години

Преди писаха,че министърката на отбраната била от ЛГБТ,ако не член то поне любител,привърженик на идеята,а поста на главен комисар изисква хладен ум и горещо сърце подобно как го е рекъл Ф.Джерджински за комисаря,но така издигната за главен комисар показва,че ЛГБТ е на позициите на ЧК за комисарите на службите-хладни на ум за другите извън отдела,горещи сърца за своите в отдела.

8

Ф.С.В.

преди 4 години

Като ги гледам на снимката- Юнкер може да изпуши по една марихуана с нея и по шише уйски да изпият и после тя да е мъжът а той жената в хотелската стая )ХМ!

7

Анонимен

преди 4 години

До 7Няма за разбиране нищо никой не се съмняваше, че ще е немец главнит фаворит въпросът беше кой. От тука нататъка изборите са на тъмно тая вече има кабинет и 8 помощника другите имат едно голямо нищо. Ха познай кой ще изберат. Може и да е свястна aма ние дали сме достатъчно свестни за нейните критерии Вебер си беше по-добре. Ти не ги разбираш нещата недей спори.

6

Анонимен

преди 4 години

До2. Тия работи не ги разбираш. Напротив сега Баронеса та ще се сети за нас.Защото нейната философия е Мултилатерализъм. Нова и е задачата. И България в това може да успее. Не да се дърпа и да стой встрани към Азия.

5

НАТО ВЪН

преди 4 години

тази кой я е избирал???Кога се проведоха изборите за нея ,че не разбрах ???

4

Анонимен

преди 4 години

Франсискус Корнелис Герардус Мария Тимерманс Давид-Мария Сасоли ?

3

Анонимен

преди 4 години

Абе Полша и Унгария доста повлияха на избора този път .

2

Анонимен

преди 4 години

Не ни интересува това има значение за държавите, които членуват в ЕС за тези, които само фигурират като нас няма никакво значение. Ние не решаваме нищо. Те си решават и се оправят там, дори изгониха нашият голям приятел Вебер при липса на пълна прозрачност. Колко хора от Източна Европа сложиха на важни постове. Гнусна дърта европаплач всички са за затвора.

1

Анонимен

преди 4 години

А най добре още докато става всички да я нае..т.