36

Ха, ха...

преди 4 години

К'ва обединена европа бе?... К'во свободно движение на стоки и хора?... То сега стана по-зле и от Средновековието, когато всяко Княжество е имало "бариера" с митница "у полето" за събиране на такси и мита...!!! Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

35

Пожарникарят $ герой

преди 4 години

Котаго става дума за заплатите всички си мълчат иначе искат да сме като европейски.. Айде да почнем от заплатите? Данъците ни като европейски, цените са също така?? Цената на ГО вдигнаха X2 със скоростта на светлината, цената на тока, водата и тях също..

34

Бай Ставри

преди 4 години

Запомнете от мен едно ....ЕС не ни има за нищо .....НАТО също ......САЩ също......но се стряскат от името България не заради страшната ни армия ......а заради братя на България ....Русия ! Една кръв сме, а кръвта вода не става ! Цар Борис 3-и каза на самия Хитлер след заповед на фюрера българските войски да атакуват източния фронт ....цар Борис каза : И да издам такава заповед ....никой българин няма да вдигне оръжие срещу Русия !

33

ХХХ

преди 4 години

Та за какво сме в ЕС ? .........дааа да знам за да сме донор на гмо продукцията им и оръжие териториално срещу Русия .......файда за нас йок ? Скоро видях на пазара домати от Испания ......викам си бах мааму ....тук домати нямаме ли вече?

32

Тръба

преди 4 години

Всичко ни е като в Швейцария, освен заплатите разбира се.

31

Да

преди 4 години

Да скъпо и изморително е да пътуваш ама трупаш много преки вчепятления обожавам да пътуеам кум белград и да слушам сръбско радио рокенрол бейбее после унгария със смешният език и опашки по границата имаше покрай бежанците абе със самолет нема няколко дневни и преки изживявания

30

Анонимен

преди 4 години

Вярно е. Много малко хора пътуват с автомобил на далече! Не си заслужава и е скъпо навсякъде!

29

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде е скъпотия по пътищата,мръсотия и простотия! От Берлин до София и обратно- 450?, 20-24 часа път,тирове,ако уцелиш катаджия по пътя... или задръствания,чакане на границата,каталясал,с кръвясали очи! А има самолет за 50-70 евра в двете посоки,два часа и си на място,чист, спретнат и в настроение! Това е!

28

Анонимен

преди 4 години

Потресаваща бюрокрацияНищо свястно не съм видял от Европа и Брюксел. Само бюрокрация, ограничения, паради на *** и отвличания на деца от държавните власти с разни Истанбулски конвенции и Стратегии за детето.

27

Бг

преди 4 години

Бг шматоции - на сръбия имате 6 евро еднократно да стигнете откъм ниш до белгреад от белград до хърватска пак 6 еврака хърватска пак около 5 6 еврака и словения 17 евро седмична винетка австрия 9 евро седмична франця на хубавите пътища и до 50 еврона удряте за еднократно минаване ...абе винетката в Бг е от най -ефтините но тва не е за успокоение щот сме зле и пътя ни не е на нивото на белградската магистрала дори

26

ПорЦелан

преди 4 години

Комунистите много ги боли, направо кръф им капе от сърцето за цената на швейцарската винетка. Нищо че там се плащат баси данъците и таксите и за тунелите също се плаща горе долу за четири винетки. Това им помага да се чувстват прееебани от някой друг и да намерят оправдание за собствената си незначителност.

25

Анонимен

преди 4 години

ЧИСТИ НОКТИ!

24

Глупендери

преди 4 години

Кво чете незнам ама из цела европа винетките са по-скъпи от България почнеш от словения минеш през италя франця до еспаня само за 7 дневни винетки имаш около 150 200евро разходи а съм чувал че и швейцаря не е йофтина даже я заобикалят някои а тея 37 евро за 14месеца тоя смеше е-вестник как ви ги натъмъни незнам ...положението е - стадото трябва да се дои изцежда се до капка да живей свободата и демокрацията - ползата имате все пак шанс да попътувате да видите светъ около вас евро има и пътища

23

Анонимен

преди 4 години

Ние понежже имаме по-хубави пътища от швейцарците (Бойко с тия две ръце ни ги построи) и затова и винетката ни е по-скъпа. А и швейцарците си нямат Свинетка.

22

Анонимен

преди 4 години

Не съм чел статията АМА КАКВА Е ТАЗИ СНИМКА НА МОМИЧЕ С МРЪСНИ НОКТИ.ГЕРМАНКА ЛИ Е????

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен21На цената на българска годишна винетка от 50Е не може дори еднократно да стигнеш до Швейцария.Тол таксите в Сърбия, хърватска, винетка в Словения, и тол такси в италия са доста повече от 50Е. А в Швейцария се плаща за всеки тунел.

20

Анонимен

преди 4 години

До: номер 17Ми руснаците също са пътували из цяла Европа неограничавано.Само че на танкове. И странно защо обаче, никой не ги е глобил. Не само че са дизелови, ами са без катализатор!

19

Анонимен

преди 4 години

Швейцарската винетка 40 % по-евтина от българската, браво!

18

Анонимен

преди 4 години

Абе тая на снимката къде си е бъркала с тия ръце бе?!!!!!

17

Вуте

преди 4 години

До: номер 14Абе... Оно и язе требва да имам една бела и убава вила на Бахамите и гулема яхта да си плавам до нея, па и един самолет Лиърджет също ми требва!Ама само дека оно никой ми ги не дава ха-ха-ха!