16

Да гледаме България

преди 4 години

Странно, как гледаме КУба, а не виждаме мизерията и кражбите в България, как определена група краде и си живее супер, без да се безпокои от нищо и от никой, а масата са много зле. И в Куба при Батиста е било много кофти, като при нас.

15

kukla

преди 4 години

Нямам си представа какво е в Куба, слушала съм само от посетили странат там. Да на първо място е доста бедно. Но почти всички които отиват там са във възторг. Много мили хора, приятелски, не крадливи, доста евтино там, топъл климат, малко ретро, а и сексуално стават. Глупостта да се закачиш за запада и да прокопсаш вече отмря явно. Може би кубунците ще го изиграят по-умно. Те полека-лека се превръщат в култова страна за западняците и може би скоро ще направят скъпарски туризъм.

14

До 10

преди 4 години

Много си умен, няма що... А чувал ли си какъв "рай" е била Куба под американската робия и терора на техния диктатор Батиста????Защо мислиш, че там стана тази революция, подкрепена от цялото население?Рай за плантаторите и американските колонизатори и ад за местното население. Горе долу това ни чака и нас- Полека лека ще ни вкарат в шаблона на банановите републики.

13

До Анонимен 10

преди 4 години

Единственото жалко е твоят коментар. Показва неразбиране и непознаване на историята, и вероятно преплетен с невъзможността да отидеш както в Хавайте, така и в Куба.Освен ако не съм хванал иронията ти.Хавайте - зона с недотам ясен статут, но пък за сметка на това високо ниво на престъпност: трафик на дрога, проституция, обири, фалшива стока и дом на хазартните игри.Ежегоден домакин на две военни учения.Скъпи услуги и недоразвит туризъм.Да ти звучи познато?

12

Анонимен

преди 4 години

Велики са кубинците!! Вече даже и интернет имат!!!! Велики!! P.S В статията , може би поради незнание, премълчават, че тази "екстра" можеш да си я купиш само в щатски долари. С кубинска валута-не!

11

комунизъм=разруха

преди 4 години

Ако комунистите завладеят пустинята Сахара то със сигурност пясъка ще стане дефицит.

10

Анонимен

преди 4 години

Куба е жалка страна в следствие на вечна дружба с братския руски народ, а можеше да бъде рая на земята, ако беше оставил САЩ да инвестира там. Пример Хавайските острови.

9

Анонимен

преди 4 години

Пак " гадния" капитализъм е в главите на някои хора. Вижте каква жалка картинка са успели да постигнат революционерите на това райско място с уникален климат. Гледах едни док филмчета..в един магазин търсят сувенири, а продавачката вика "..няма, имаме само ***". Такива филмчета трябва да пускат на всички от училище, та до пенсионерските клубове, даже пенсионерите да ги пращат там за седмица с пари колкото на кубинците за седмица. Хората от хилядолетия живеят и само 40-50г соц ви проми мозъците

8

Анонимен

преди 4 години

След 50 години Кастро острова на "свободата" се освободи.

7

Анонимен

преди 4 години

Забравихте Фейсбук и Инстаграм. Така кубинците ще прокопсат, почти като нас.

6

Анонимен

преди 4 години

Христоматиен пример за оскотяването на един народ благодарение на социализЪма и руската орбита. И това в страна с райска природа........

5

Анонимен

преди 4 години

Капиталистите не могат да купят Куба.

4

House M.D.

преди 4 години

Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение?Най-добрите кубинки са "Док Мартенс"!

3

Куба-жалко е!

преди 4 години

В Куба средната заплата е около 460 песос(около 15 долара). Това е голямото постижение след повече от 65 години реален социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и ограничен и контролиран достъп до интернет. Ето до каква мизерия води социализмът в чист вид !

2

ЕС форевър

преди 4 години

Куба ясно, а верно ли, че Путин потънал в собствена фекална маса в скривалището си. Тръмп го разгроми и сега си лекува разпранния аннал, тихичък и не се обажда.

1

е па супер

преди 4 години

сега и кубинките ще налазят сайтовете за запознанства.Аз бих си взел кубинка ,че са по-хубави от българките.