22

vlady

преди 4 години

Омбудсманът дублира функциите на архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян с голям бюджет. Още по-ненужен е заместникът - арменската епархия няма протосингел.

21

Кюстендилец

преди 4 години

И бе ,Майче !!! Каква сладурана стана !!!

20

Анонимен

преди 4 години

Този съвет е едностранчив докато няма Обществена палата за контрол и надзор от страна на обществото по възможност публично избираема за кандидати-общественици доказали се в областите на обществения живот в обществото,не съвместяващи се с държавния апарат и произтичащите власти с партиен произход,следящи за процесите по области от производствено-финансови до обществено-социални-културни как част при утвърждаването на законите по институции и в ролята на инстанция за решенията по определящ признак

19

Анонимен

преди 4 години

18 подхваща нова работа ,но стара не довършва.

18

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден в тая медия я показват, че подхваща нова работа!!!!!!!!

17

?

преди 4 години

След Оглавяването на толкова Органи и Комисии, кога ли им остава време на политиците да работят?Или оглавявал, назначаваш администрация и не се занимаваш, само ако има успехи идваш с голямата ножица да режеш ленти Чудесно е че с парите от данъци вместо да помагаме на хората в БГ правим органи пълни с администратори и корупция но нищо смислено. Колко ли човека ще работят в органа. Какви ли КПИ ще имат за своите усилия.

16

Анонимен

преди 4 години

Сбъркан си с акъла да мислиш, че тази ще премахне сградната инсталация.

15

Анонимен

преди 4 години

550 милиона лева.... Доста здрави хора могат да се издържат с тези пари.

14

Бай Вълчо

преди 4 години

Съвет, агенция, комисия, фондация...да вървят заплати

13

Естествено,че не съм

преди 4 години

10 000 сме по целият свят ... Кой знае кой не знае .... И ядосахте всичките 10000

12

Анонимен

преди 4 години

До9. Като неможе да го каже това в прав текс за Бойко в Медиите. И да пусне кокала. Срамно е да имитира, че работи и да се прави на умрела лисица.

11

Анонимен

преди 4 години

Сега ще видите как Бойко ще я подкрепи за кмет на София за срм и резил...

10

Анонимен

преди 4 години

Службата и е женско царство.

9

До 1

преди 4 години

Ти как искаш да отпадне такса сградна инсталация, като живееш в държавата с диктатура и властта е съсредоточена само в министър председателя. В България са орязани всички институции, за да не могат да действат самостоятелно. Защо от ЕС и САЩ ни пишат в докладите, че съдебната система не е самостоятелна? Мая не може да променя законодателството. Защо Бойко казва, че всичко е негово и се разпорежда все едно му е бащиния.

8

Колко прост трябва

преди 4 години

Колко *** трябва да си да ядосаш целия скандинавски пантеон срещу света? Много ... Или Гацо на Въже или целия свят какво си избирате?

7

Анонимен

преди 4 години

М. Манолова работи на ужким много. От работата и нищо не се вижда да е свършила . Само клакьори около нея намазват с добри пари.

6

И аз съм Бойко

преди 4 години

Една жена винаги е способна да оглави един орган! Само трябва главата да е с точния отвор върху органа!

5

ГЕРБ

преди 4 години

Колко е нагла значи, сега иска да помага и на хората с увреждания. Само търси на кой да помогне тая Мая Манолова, ние от ГЕРБ много я мразим за това. Вместо да краде, като нас за апартаменти и къщи по европейски фондове, тя най нагло не иска и само гледа как да помага на българите. Много лоша пу-пу-пу..

4

изнервен

преди 4 години

Стига сте я лансирали тази червена коза. Типично за нейната партия само лозунги, красиви фрази и големи обещания и нищожни резултати.

3

.,.,.,.,

преди 4 години

Тя "голяма''работа върши като омбудсман,та още една длъжност захванала.Някои хора нямат насищане бееееееееее.....затова и народа не вярва на институциите.