41

Пречат на ТИКВАТА

преди 4 години

Това е истинската причина. Служба ВИ остана единствената неподвластна на мафията. Формален повод е подписването не от шефа на службата, а от този който му го поднася за подпис -шефа на вътрешната сигурност. Като че ли има това някакво значение, защото допуска всъщност се дава от външна служба подвластна на парламента. Т.е. Тиквата.

40

Анонимен

преди 4 години

..............................................давали достъп до държавни тайни..........................................Че сме масово прости, тесногръди страдалници от анти-акълие..................

39

Анонимен

преди 4 години

И какво полезно са сторели тези служби? Направиха няколко човека милионери. Браво! как се кандидатства?

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"А защо това се казва на всички, подобни разследвания би трябвало също да са строго секретни. Има ли нещо нормално в тая държава."НЕ! Не трябва да има. ДС беше строгосекретна, още берем къхърите на членовете й.

37

Анонимен

преди 4 години

Това , че Прокуратурата ги е погнала не значи нищо. Ако не са в затвора заедно с помагачите им.

36

бай х

преди 4 години

тайни са единствено рушветите .....

35

Анонимен

преди 4 години

До 1989г. Работех за СССР. И нищо. Сега пенсията ми е под 200лв. От тогава работя за себе си. А това което ме учиха в Соца. Бе, че винаги да има вечна дружба с СССР.

34

Анонимен

преди 4 години

Някой реално вярва ли, че нашите служби, работят за интереса на нашите хора? Всичко е за едни 500 парчета и приближени. Нека не забравяме, че НСО вардеше мутрите и го правеше открито. Сега си представете, какво са правили "службите", на закрито.

33

Анонимен

преди 4 години

Тайните са всички записи от "СРС"та, дори и изфабрикуваните такива, които се пазят, не защоо са значими за държавата, а защото могат да се ползват срещу всеки по всяко време, за лични интереси. А има и нещо, че "државният" интерес почти нигога не е "народен" или "човешки", а оит на властта, да се задържи или да си увеличи влиянието. Освен на властимащите, на кому е нужна всесилна държвна власт, било тук, в САЩ, в Русия, Китай или където и да е другаде?

32

Анонимен

преди 4 години

за тези б.лгаристански предатели направо разтрел без милост

31

Анонимен

преди 4 години

Единственото тайно в държавата е, кой на кого дърпа конците... Защото не винаги е ясно.

30

Анонимен

преди 4 години

До Бай ИванДа е ...

29

Анонимен

преди 4 години

И какви тайни са били издадени, ако не е тайна? Защото най-често са тайни, които ако станат публично достояние, едни хора трябва да ходят в затворите, други да подават оставки...Тогава, вече не е "държавна тайна", а е злоупотреба с институциите с цел прикриване на неморани и етични действия.

28

Бай Иван

преди 4 години

Още родоотстъпника Желев изпрати списъка ни с агенти чрез Ахмед Доган в турското посолство, от там нататък сме тотално пробити и контролирани ;) !!!

27

Анонимен

преди 4 години

До Ужасно !Първо - не ги подават, защото нямаме такива тайни, който иска да купи някой.Второ - Всичко почна от "генералните". Рибата се вмирисва откъм главата, незабравяй.

26

Анонимен

преди 4 години

Въх ... Ама то и държавни тайни ли имало ...

25

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Малко извън темата но също много голям проблем за всички Дунавски градове. Кметът на Силистра Юлиян Найденов от ГЕРБ е забранил пръскането за комари......причината е, че не може да открадне нито един лев от отпуснатата сума. България вегетира и изчезва, ГЕРБ усилено работят за това. А Цветан Цветанов е национален предател който е работил изцяло за америка. Както и ГЕРБ са антибългарска партия. Геноцида продължава а народа продължава да търпи, тези които не могат напускат.

24

Две дърти фуражки

преди 4 години

Са продавали документите на НАТО на АлкашитеСега вместо да си харчат пенсиите ще ходят в затвора.

23

Анонимен

преди 4 години

Фатмакилийкс.

22

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Не съм убеден,че службата за военна информация в МО е действала...нерагламентирано.Фъсните пуснати от ДАНС целят...нещо и са под...давление на Капо ди тути...капи,който пък изпълнява задокеански...мераци.Държавноста е в...криза и тя е породена от сервилноста на управляващата ни върхушка.