24

Анонимен

преди 4 години

До 21Грешиш като казваш, че от трева умрял няма. Четох за един случай в Бразилия, при който няколкотонна бала канабис се стоварила върху човек и го убила.

23

гг

преди 4 години

Светът легализира, ние си седим в Средновековието...

22

Анонимен

преди 4 години

Интересно как управляващите тикви и верните им шкембета от МВР само се хвалят със заловен канабис, но доста рядко с онова, от което шмъркат. Добре, че някой гражданин им звъни понякога за изхвърлени от морето пакети - хем да симулират малко истинска дейност, хем да понапудрят зурлите.

21

Анонимен

преди 4 години

И какво? Какви са масовите вреди от марихуаната?Аз ще ви кажа, какви са:Дилъри, банди и мафии за тях, които са там, заото корумпирани управници и полицаи им позволяват. Има побои, има осакатяване, има и убити.От трева умрял няма. От трева, напушен и ядосан, дето пребил жена си няма. Напушените шофър не се блъскат толкова често (не казвам, че е правилно), защото карат с 15 км/ч. Това, че някой е прекарал университетските си години, пушейки трева, си е негов проблем.Защо е незаконна?

20

nik

преди 4 години

Защото на черноморието продават техните хора. Кой *** ще се застреля в крака?

19

бай х

преди 4 години

защо полицаите нямат никакъв улов на дрога по черноморието ? ....

18

Ти да видиш..

преди 4 години

На всякъде има добри комшии. То и едно време така беше.

17

Анонимен

преди 4 години

Savedenie na mutri

16

Анонимен

преди 4 години

Гледна точка, За такива въшльовци дето садят канабис по села и паланки ги ловят бързо, а мафиозите дето тровят децата ни с хероина, синтетика са срастанали с полицията и трудно се ловят,

15

Анонимен

преди 4 години

Гледна точка, Канабисът не лекува,а действа като упойка и притъпява болка.Стига сте си търсили причини за злоупотребаТова е достатъчно. Има много заболявания при което се използват синтетични успокоителни. Не съм пробвал до сега никакви наркотици и смея да твърдя, че продажбата им е превилегия на мафията. Ако се узакони ще гълтат вода мафиозите.

14

Анонимен

преди 4 години

Канабиса трепи туморите посадени от мафията.за това е й забранена.за да могат да се раждат новите токсични мафиотчета.

13

Случай от с. Гега

преди 4 години

Питат бабата:"Бабо на кого е този канабиса?".Бабата:Е па моя, не е на унуката!". Следовател:" Е за какво ти е на тебе канабис?". Бабата:" За лично ползване, оти я редовно летим с метлата.".

12

Анонимен

преди 4 години

Канабиса е доказано средство срещу РАК.за това и е забранен защото действа срещу токсичните ***.

11

Кирето

преди 4 години

Използването и отглеждането на канабис за медицински цели се прави от определен орган имащ съответното разрешение.Канабисът не лекува,а действа като упойка и притъпява болка.Стига сте си търсили причини за злоупотреба.Щом е забранен има за какво да е.Всезнайковци с две думи в речника си говорят за медицински ползи.И как точно я прилагат медицината и какво лекуват?

10

Doko

преди 4 години

Сега очаквам да отменят и 90% от рок концертите за лятото....Отнеха и настроението на хората

9

Анонимен

преди 4 години

Kanapisa go ispolsvat v med sa stavni bolesti artiriti artrosi i dr v ch holandia avstria sega i brd probva v aptekite se prodavat hap4eta s kananis dtiga ste se fukali v bg leksrstva sa tejko bolni njama sa stavi njama sa dr bolki njama sa mutrite milioneti i sem im vs ima tova e v bg besbojie stam njamat bogataschite ot gerb

8

Анонимен

преди 4 години

Я унищожени я не. Както знаем най големите престъпници и дилари са бивши или настоящи ушеви

7

Анна

преди 4 години

Това могат, това правят - ловят растения. А престъпления с жертви съават всеки ден. Тях няма кой да ги предотврати, защото мвр е на мисия "билки".

6

Анонимен

преди 4 години

растенията са унищожени 1 по 1, грижливо свити в хартия и запалени едно по едно отново с цел да не възникне пожар.

5

АНОНИМЕН

преди 4 години

Ако са делили парите с полицията всичко щеше да е ОК и нищо нямаше да се разбере. А тук полицията е останала обидена.