199

Анонимен

преди 4 години

В нашата мила родина са останали най-големите непрокопсаници, гледащи всеки божи ден с едни големи очи към запада, искащи, но неможещи, толкова им е спекло от отзаде, че кръв мендзът.

198

Анонимен

преди 4 години

първа по смъртност в света а 2 милиона работят най-черната работа на ЗападНали доскоро ги пишеше 3 милиона, ново листче ли ти дадоха :)

197

10 пъти

преди 4 години

Ми е по висок стандарта отколкото по времето на правешкия ЦървуланБоли ме дедовия за соца им

196

Анонимен

преди 4 години

При Тодор Живков и социализма бяхме изостанала страна без икономика и нямахме тоалетна хартия и банани а при демокрацията и НАТО имаме икономика и тоалетна хартия и банани.

195

Анонимен

преди 4 години

До 227,Затова ли инж. Петко Динев прави високотехнологични камери, които се изпращат на Луната или проф. Теньо Попминчев, които е водещ учен в областта на лазери на рентгенови лъчи, където има потенциал откритието му да се използва в много области включително и медицината. Е, има такива българи за твое съжаление. :)

194

Анонимен

преди 4 години

До За 232И раждат повече деца отколкото се раждаха през мизерния ви соц А защо България при демокрацията и проспериращото членство на ЕС и НАТО и при американското партньорство е първа по смъртност в света а 2 милиона работят най-черната работа на Запад за мизерно заплащане и те са оказват най-големите "инвестотори" в проспериращата членак на ЕС и НАТО България?

193

3.5 милиона на ден

преди 4 години

Да са живи и здрави Да пращат повече!Добре че имаме право да работим навънНе е като соца с телените мрежи

192

Анонимен

преди 4 години

В България са останали неграмотните и мързеливи роби, надувайки кавала за жълти стотинки, мрънкащи по форумите какви големи патриоти били, а са едно голямо зиро пръскащи им хълката за трохички, с две думи - безгласна дума...

191

бивш

преди 4 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави :)

190

Анонимен

преди 4 години

ЕДИН ТУК РАЗПРАВЯ ЧЕ СМЕ БИЛЕ СРЕД НАЙ РАЗВИТИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА ПО БАЯ ВИ- ДА ДЕ АМА НЕ- ЗА ЛЕКА КОЛА ЧАКАШ 5/10 ГОДИНИ, ЗА ЦВЕТЕН ТЕЛЕВИЗОР 50% ВНАСЯШ В БАНКАТА И ЧАКАШ 1 ГОДИНА, А СЛЕД ТОВА ПЛАЩАШ 740ЛВ- ЗА 1 КГ БАНАНИ ПО КОЛЕДА ЧАКАШ С ЧАСОВЕ, ЗА АПАРТАМЕНТ СПОРЕД ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЕМЕЙСТВОТО ЧАКАШ НАД 10/15 Г А ПАРИТЕ ТИ СЪБИРАТ ЛИХВОТОЧКИ В БАНКАТА, А ПОСЛЕ ЧЕРВЕНКИТЕ ФАЛИРАХА 13 НАВЕДНЪЖ- ТЕ СА МАЙСТОРИ НА ФАЛИТИТЕ.

189

За 232

преди 4 години

Българите не изчезватСвободни са да избират къде да живеятИ раждат повече деца отколкото се раждаха през мизерния ви соц

188

За 229 еби се у гъза

преди 4 години

Кой си ти че ще казваш кой как и къде да живееАре писта

187

Анонимен

преди 4 години

според класация на ООН беше на 27 мястоТия класации никой не го грееха. Повече ги интересуваше хората къде са в класацията за пералня, дали ще се класират за чушки и капачки за буркани (особено)... Такива неща.

186

До 221

преди 4 години

Чупка от България! Не ти искам дрисливата храна!!! И всички останали като теб да се махат от тук!

185

Много повече са

преди 4 години

Парите от чужбина които имигрантите вкарват Като се върна в България харча по три хиляди кинта за десет дниТова не влиза в статистиката

184

Анонимен

преди 4 години

Да, малко са, но въпреки условията в България можем да се гордеем с тях.Гордей се, но самите им преподаватели казват, че след това процентът от тях, оставащи тук, е 0. Не просто близък до 0, а 0.

183

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМНОГО СИ ПРАВ, ОБАЧЕ КОСМИЧЕСКИТЕ АЛАБАЛИЗМИ ВЗЕХА ЧЕ ФАЛИРАХА- НАМЕРИ ДОКЛАДА НА БНБ ЗА ФАЛИТА НА БЪЛГАРИЯ- ХА СТИГА ЛЪЖИ.

182

Анонимен

преди 4 години

при бай Тошо, к'во били..., а бат Бойко обещавал през 2024... Стига сте живели в минало и бъдеще. Излезте по улиците и се огледайте... навсякъде пълна *******!

181

Анонимен

преди 4 години

сега пращат на стари родители но след 5 години когато старите починат целият поток ще секне и тогава на всички в Бг ще им цъфнат налъмите .

180

До 217

преди 4 години

Всеки работи за някого. Миейки чинии в чужбина за по-малко роб ли се смяташ?