219

Анонимен

преди 4 години

Аз пък се чудех, защо ги гоните да работят в чужбина, а то за да пращат капитали. Има логика...има !Една идея - трябва да изгоните имлакото будали, които са останали, нека бъдат унижени, страдащи от депресия, нереализирани с висше образование, самотни. Може би и те ще се навият да се махнат и би било супер за вас, които искате чужд капитал да се трансферира тук.

218

Анонимен

преди 4 години

Всеки вика "дай заедно", ама като започнете, само ти си на място, останалите са заети с по-важни дела - риболовче, нещо табла, абе все първостепенни задачи :) А ако все пак започнеш да градиш нещо, изведнъж идват, седят отстрани и ти дават акъл. И накрая ти и кажат "Абе, ти нищо не разбираш". Този филм съм го гледал много пъти.

217

Анонимен

преди 4 години

До ЕмоТвойте родители ако не са ходели на почивка преди 1989та година, останалите българи пък можеха и всеки ходеше по два пъти годишно на почивка, и се работеше нормално за достойно заплащане.

216

Анонимен

преди 4 години

Аз не искам предателите да се връщат , да полагат кости в новата си родина .. Нямаме излишна работна ръка да копаме..

215

Анонимен

преди 4 години

Хайде всички да създаваме условия, хайде всички, бързичко, бързичко да създаваме дружно условия и всичко ще се оправи, хайде, хайде, ще бъде така както ние искаме и както на на нас ни е угодно, само трябва дружно всички да създадем условия и але-хоп, готово.

214

Анонимен

преди 4 години

Не мисля, че България намалява. 7 милиона тук, 2-3 милиона на Запад и то пак сме си 9-10 милиона. Просто завладяваме нови територии.

213

Анонимен

преди 4 години

Българските студенти в чужбина не учат наука , а учат икономика , на тези малки предатели наука не им требва , защото икономиката не е наука.. В Германия има само 2-двама български студенти по физика. на 20 един учи инженерство..

212

DreamTheater

преди 4 години

lozeff- нещата с инвестициите не са елементарни.Стой си под миндера и не се обаждай,охлюве.

211

Емо

преди 4 години

Ти....ако си ходил два пъти на почивка прди 1989г. аз не съм. Родителите ми пък никога не почиваха, а работеха, като луди, за да изкарат някой лев повече в шибаното МТС и ТКЗС.Починаха ограбени с ниски пенсии от БКП-то.

210

Анонимен

преди 4 години

а не да чакате нагово някой друг всичко да направиЧе кога се е случвало това?

209

Анонимен

преди 4 години

Като е необходимо в България да се създава наука, създайте условия и ги върнете. Да се държат хората зад телени мрежи вече не е опция.

208

Анонимен

преди 4 години

Предателите и парите на предателите нямат никакво значение.. Това са мишки пари..

207

още един

преди 4 години

Поздрави от Швейцария, овцете тук са на почит, а вие там ?

206

Анонимен

преди 4 години

Родителите на българите извън България няма да са вечно живи!

205

Iozeff

преди 4 години

Преките чуждестранни инвестиции са отрицателни! Борисофф други неща разправя!

204

Анонимен

преди 4 години

Аз съм българче обичам нашите планини зелениС Т О ПИ имигрант да се наричам, първа радост е за менеАз съм българче вовеки, и на Тикво не слугувамАз съм българче милея, за моите страхливи братя у БеГетоАз съм българче по-българче на край света, от моите *** братя в милата ми странаАз съм българче чения по-пет бондара в лева мушкам у джоба, а брат ми *** в милата ми родина, с продънен джоб и голяма форумна уста е най-великита БГ овца

203

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПри соца всяко семейство ходеше на почивка поне два пъти годишно, а при евроатлантизма и демокрацията едва 20% от българите могат да си позволят да отидат на почивка.

202

Анонимен

преди 4 години

Растежът от няколко процента, с който всеки ден се хвалят, идва от тези пари. Тези пари преминават в бизнеса, търговците и увеличават малко заплатите и покупателната способност.

201

Анонимен

преди 4 години

първа по смъртност в света а 2 милиона работят най-черната работа на ЗападНали доскоро ги пишеше 3 милиона, ново листче ли ти дадоха :)Впрочем кажи колко са, нали по-добре знаеш :)

200

Анонимен

преди 4 години

Живи и здрави да са Динев и Попминчев, освен това са избрали САЩ, които са най-добре за наука.