39

Анонимен

преди 4 години

В България останаха само некадърните, неумните и мързеливите с големите усти. Радвам се, че на децата ми няма да им стъпи крака там. Искам да отбележа, че не съм в русия при нашите "братя" или батрушки, както им викате някои. Май никой не отиди "братята". С такива "братя" врагове не ни трябват.

38

Анонимен

преди 4 години

Затова западняците ни ликвидираха икономиката за да имат евтина работна ръка там, а парите пратени в Бълггария пак се връщат на запад чрез банки, били,лидъли,мидъли, дънди прешъш, подарените хамерикански марици и т.н.

37

Системата ни убива!

преди 4 години

За да разчисти место за новите владетели на България.

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34То ти, освен да оцеляваш, за друго не ставаш. СЛед 20-30 години, каот паднат панелките и това не може да направи потомството ти... ДОбре е, че излизат от България много хора, а такива като тебе умират от глад. Хубаво е, да има чистка!

35

ужас

преди 4 години

и това като не се включват преводи под 2500 евро и не броим парите в брой :) сумата е доста по-голяма. Това ни е стабилната икономика. ужас

34

Анонимен

преди 4 години

Някоой някога инвестирал ли е в нещо? Дори и като живеех в България, инвестирах само и единствено в чужди компании. Бепе по-добре, да платя първите 5 години възвращаемост в *** брокерски такси, отколкото, да ги дам на преоблечени мутри и комунисти, пребоядисани в капиталист.

33

Анонимен

преди 4 години

Проклети предатели не ви искаме , нито вас , нито парите ви .. Ще оцелеем и без вас..

32

Анонимен

преди 4 години

До 22Теб па кой те е предавал. Кой е бил някога на едно с теб, че да те предава. Какво си напрвл ти, че да е предадено?

31

Анонимен

преди 4 години

До да виНикой не инвестира в айти специалисти, в България няма айти специалисти. Това фирми които правят боди шопинг на ИТ за чужди фирми, услугата е с много ниско ниво, доработване на стари проетки, тестване, поддръжка, но принадената стойност за българската фирма е голяма въпреки жестоката експлоатация - чужденеца плаща много по ниски цени но заради мизерията в България ИТ заплатите са високи в сравнение с останалите.

30

Анонимен

преди 4 години

Вмирисали са им са зъбите и идват тука си оправят миришещата предателска уста..

29

До 23

преди 4 години

Айде стига си ни разяснявал като на *** какво е инвестиция.Знаем го много добре.Тук говорим за заместваща терапия при липса на реални инвестиции.

28

до 21

преди 4 години

Ти прочете ли за Борис 1 тоест за Покръстването в Уикипедия , сам разбери че си насила Християнизирън в наши дни български гражданин , живей си жиеота като насила християнизиран и не се занимавай с глупости таа Планета е пълна с глупости

27

Петров

преди 4 години

До 16.Срам ме е твърде често от сънародниците ми.....Главно от тяхната необразованост.Ти н-р 16 си типичен мал.о.у.м.н.и.к

26

човек

преди 4 години

До: номер 4Ами защото много от българите работещи и печелещи в чужбина имат майки, бащи, деца, братя, сестри, баби и дядовци, които изнемогват в България. И какво? Да ги осъдят на мизерия, болести и смърт ли?

25

Анонимен

преди 4 години

повечето от предателите отиват към пенсионна възраст ще дойдат тука да умират.. И трябва да ремонтират старите си къщи..Предателите България не е старчески дом , седете си в новата родината..

24

Анонимен

преди 4 години

До да виПозволяват не е думата, която бих ползвал. По-скоро само тези инвестиции предлагат някаква възвращаемост. Работата е, че в средата на 90те, мутрите и шефовете им, не можаха да докопат тоя бизнес, защото нито го разбираха, нито знаеха, какво да правят с него, нито го отчитаха. Това не бакалия - отваряш и има печалби от ден първи. Фирми като Амазон излязоха на печалба чак 20 години по-късно. А български мафиот и планове за бъдещето, не са фрази за едно изречение.

23

Анонимен

преди 4 години

Това не е инвестиция. Инвестиция е когато се внася капитал в някоя фирма с цел реализиране на бизнес проект от който и инвеститора и фирмата ще спечелят. За 30 години не е имало нито една инвестиция в България, всичко е било изкупуване не безценица на предпиятия за милиони и милиарди които изкуствено бяха фалирани за да бъдат изкупени или да не тръгнат да се развивта от планова в пазарна посока и да станат конкуренция на западни стоки.

22

Анонимен

преди 4 години

Предатели пари от вас не искаме .. Седете си в новата родина.. България няма нужда от предатели..

21

човек

преди 4 години

Пък после се чудим защо четем сензационни новини от рода на: "Баба на 80 години метна пачка с 10 хиляди евро през балкона на "ало измамници". Продавали и трансформатори".

20

Анонимен

преди 4 години

Значи на българите на годишна база не им достигат 2 млрд лева за по-спокоен живот, което не е чак толкова голяма сума. Ако имаше хора с визия и акъл в управлението нещата може да се поправят.