33

Анонимен

преди 4 години

Aз пък съм се научил да разпознавам правилните коментари - това за политиката специално. Колкото повече минуси, толкова повече коментиращият е на верния път.

32

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДЪ ПРОДЪЛЖЪ- В ЕВРОПА ЯДАТАТ ХОРА, ЕВРОПА НИ ВЗЕМА ДЕЦАТА ДА ГИ ДАДЕ НА ГЕОВЕТЕ,ТОЛСТОЙ- НИЕ ВЕЧЕ КУПИХМЕ ПОЛОВИН БГ....ЕВРОПА Е ФАЛИРАЛА, ТЯ Е РАЗБИТА, ЗАЩО ЕВРОПА ИМА ДВА ПАРЛАМЕНТА....

31

Анонимен

преди 4 години

ИМА ЕВРОСТАТ, НСИ, ЕВРОБАНКА, РОССТАТ И НАЙ ВЕЧЕ НА ЕДИН КЛИК РАЗСТОЯНИЕ- ТЪЙ ЧЕ ГА БАБА ВИ НИНОЙЦЪ И ЕЛЕНКЪ СИ ОТВОРЯТ УСТАТА ДА ХРАЧАТ- ОТВАРЯМ ИЗРЕДЕНИТЕ И ВИЖДАМ КАЛКО ЛЪЖИ СА ИЗХРАЧИЛИ- ЩО ОТВОРЯТ УСТА И ПОЧВАТ ФЕЙК И ЛЪЖИ.

30

Анонимен

преди 4 години

Каква 1/4?Хах!То ако е така няма какво да коментираме.Достатъчно е само да отворите Фейсбук и да видите как *** вярват на всякакви щуротии.ЕС забранява розовия доматЕС забранява кирилицатаЕС забранява снежните човециЕС забранява кръщенетатаПутин повика извънземните на помощПутин каза, че ще повиши заплатите двойно ако напуснем ЕСПутин ще ни даде 200 изтребителя ако напуснем ЕСи т.нИ *** вярва на всичко в о новини, брадва, секира, овца, информиран нет, вихрогон, будна ера ...

29

Анонимен

преди 4 години

Невероятно, но факт. В България всяка ютия, включена в български контакт, излъчва ежедневно фалшиви новини от българското правителство и лично от Него-Его, предназначени за матряла. Но матрялът пак не стоплил и цели 26% от запитаните не могат да преценят.

28

Анонимен

преди 4 години

ми то има ли истински новини още всичко живо служи на някого

27

Анонимен

преди 4 години

"Осъдиха ефективно съдия/прокурор за корупция" - фалшива новина."Е*аха мамата на раково болен за 0,38415г. марихуана"- истинска новина.Лесно е! ;)

26

Бай Данчо

преди 4 години

Герберските *** са най-големата напасть на света!

25

Мишо

преди 4 години

До редакцията. На вас ви плащат вие ги пускате!Пари не съм видял да връщате!От няколко дена правите рекламна кампания на двойката мутри Цветанов и Борисов!Това какви новини са, фашкиени?Аре не ме занимавайте с глупости!

24

Анонимен

преди 4 години

Разпознавам ги, затова съм спрял да гледам български новинарски програми. Първо започват с култ към личността на Бойко, плавно преминават към новините от света състоящи се в четене и излъчване на пропагадни материали спуснати от Вашингтон.

23

Поручик Ржевски

преди 4 години

И Великобритания ще ни помага да разберем кои новини са правилните хаха...Политическия строй ВИНАГИ по природа е тоталитарен.

22

Бау

преди 4 години

"затрудняват" се защото не знаят английски ... Петя от Дупница като си публикува новината на български и значи е вярно! Все пак е в Интернет!

21

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че ги разпознаваме. Нон стоп ги четем тук.

20

Берлин

преди 4 години

Просто не даваш ухо на нищо идващо от Путинова Русия и си си наред. :)

19

Анонимен

преди 4 години

Много триете. Вече сме на 155 място по свобода на словото. След евроизборие тотално изчезна свобадата на словото по бг медии. Сигурно сега ще ми сложие бан,както правите за обикновени постове. Да живее свободата на словото в джендърския рай ЕС.

18

Анонимен

преди 4 години

Достатъчно е да гледаш една новинарска емисия на БНТ, БТВ или НОВА и ще ти напълнят главата с фалшиви новини за месец напред....аз затова и не ги гледам вече идва ми много.

17

Анонимен

преди 4 години

До българинКак обаче измислиха явлението"фалшива новина",и простолюдието налапа въдицата.-----------------Простичко е - "Прозорецът на Овертон" с малки отклонения. Пробутват ни се всеки ден, в началото реагираме, после ни писва, а те накрая заявяват "Както казаха едни влиятелни ????" (въпросителните се заместват с "политици", "интелектуалци", "хора на изкъството" и др. подобни). Та така те!Робовладелски и про-робовладелски "медии"!

16

ама те много видове

преди 4 години

А разпознаване ли "правилните новини",розовите,жълти и кафяви ,а цензорираните новини разпознаване ли!? )))

15

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден във всичките ни водещи ТВ слушаме "фалшиви новини" как да не сме чували...

14

Анонимен

преди 4 години

Разпознаваме ги много добре.. точно затова не гледаме бтв и нова телевизия.