176

Веско

преди 4 години

До Четете журналисти иАма защо си мислите, че аз ще се кахъря къде ще си паркирате каруцата!? В Софията да не би да мога да паркирам на жълтите павета е тъй на? Има обществен транспорт, ходете пеша! И велосипеди под наем има вече.

175

няма да намалят нищо

преди 4 години

Според мене само лъжат,че ще ги намалят с някакъв процент. Ако никой не им отиде нали трябва да си избият парите?? Даже който се излъже с ,,офертата им" ще плати двойно това лято. Аз на мутри хотелиери НЕ вярвам. Само руснаците им се лъжеха преди,ама сега си имат Сочи, за какво да идват в България.

174

201

преди 4 години

Да добавя - не харвсвам руснаци.Махайте ги.

173

Анонимен

преди 4 години

6000 лв давам с кеф на Албена и никога, ама никога няма да ги налея на грък или турчин. Може да отида там да изпия едно кафе или да преспя една вечер за адет. Може да отида на музей, на шопинг, но ако е за морска почивка, никога не мога да почивам в чужбина така, както в България.

172

Руснаците вече

преди 4 години

И България не могат да си позволят.Само Крим и лосион за вана им остана.Евала Путин , скоро май и Сталин ще задминеш , по гърч над народа си

171

Това е началото

преди 4 години

Още много туристи ще се осетят и далече ще бягат.А мутрите да строят още и после сами да си пълнят хотелите.

170

голям Пешко

преди 4 години

*** писател, не читател!Къде в новините за сезона по морето прочетохте българи?Никой не ви говори за българите по морето. Колко са,какви са.Имаше увеличени резервации в България,благодарение на атентатите в Турция,опита за преврат,в Гърция заради кризата и мигрантите.Сега всичко се върна по местата си.Какво се пенявите толкова?

169

Анонимен

преди 4 години

*** БалканскиНали не искате руски туристи, немците самите не искат. Какво ревете неистово? Нали това е желаната ситуация!

168

среден Пешко

преди 4 години

Няма такова намаление.Покажете една цена ,която е паднала с 30%.Няма такава.

167

Анонимен

преди 4 години

Амиии вкарайте една камара пари и си направете дискотеките звукоизолирани

166

Анонимен

преди 4 години

За да няма туристи няма от 30 години управленци , а марионетки на Брюксел. Искаш туристи махаш визи за Русия и са тук.Прибавяш обслужване и нормални цини.А ти какво правиш? Реклами за всички Евроалкохолици да идват и да се напиват без страх от полиция.Щом еталона за туристи са ти алкохолици и "туристи " от трета западна възраст им се наслаждавай и им обирай бутилките.Българи живеещи в Русия казваха , че 1000 лева им е по-скъпо у нас и ходят в Турция и Гърция.Тук са само тезе със жилища.

165

Анонимен

преди 4 години

До Гърция не е много ОКИскаш да кажеш, че турците те повтарят с кеф.Презрение в Гръция не съм усетил. А и да има такова, изобщо не ми дреме, защото го прикриват майсторски. Щом обслужването е добро, персоналът - любезен, морето - чисто и храната - прясна, вкусна и сервирана в обилни порции, не ме интересува, ако щат да ми правят вуду магии, като са си вкъщи.Турците се мазнят на всички туристи, но за тях България е провинция, която един ден възнамеряват да си върнат.

164

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно сте прави относно платеното паркиране, защото само тоеа като го сметна колко ме одраха на морето и парите за комплекта на плажа.... съм по 50 лв. за един ден. За 5 дни това са минимум 250 лева. Г- жа Ангелкова пак говори глупости, колко чужди туристи ще привлечем???? А кога ще чуе това, което ние българите коментираме? Най- важният турист е Българинът, но явно не го разбират!!! Некадърни управници!!! Жалко за България!

163

Гърция не е много ОК

преди 4 години

византийците са шовинисти и помнят 90-те години. Гледат все още презрително.Обслужването им да ок е, само че трябва да преглътнеш презрението и омразата. Също така не малко пъти ще видиш Българското знаме наобратно - нещо което лично мен ме дазни!Повече в Гърция едва ли ще се върна - виж Турция повтарям с КЕФ!

162

Четете журналисти и

преди 4 години

Не ходим на нашето черноморие, защото: 1. Почивката е за да почиваш, а не да се ядосваш и тормозиш.2. Не искам да плащам синя и зелена зона - това го правя през цялата година, да не си оставям колата на платен паркинг!!!3. Да не ми пукат гумите гостоприемните несебърлии ,защото сме спряли автомобила си пред блока им!!!4 . Ще изхарча и 50 ле. на плажа за консумация, но не и за чадър и жезлонг. 5. Досега не ми се е случвало в България да получим десерт от заведението, като комплимент!

161

Найс ту Митьо

преди 4 години

Абе помните ли как наркобарона на Слънчака, М. Очите едно лято беше влязъл в една дискотека и беше наредил на диджея да завърти 33 пъти поред една и съща песен на Ъпсурт? И когато младежите тръгнаха да си ходят прати горилите си на изходите да ги връщат обратно? Как мислите, дали някой от тях ще дойде пак на "почивка"?

160

Боли ме дедовия

преди 4 години

Аз хотел на морето нямаИ не ми дреме за Рушките и немските туристи

159

Ядосан

преди 4 години

Доно никои не стъпи на бг. Морето нека фалират всичкия бизнес там да се научат вълците долни какви цени да слагат долни твари...В гърция е по добре от бг. Мизепията..

158

...

преди 4 години

Преди 8г бях началото на септември месец на Свети Влас! Та собственика на хотела там каза ей най-накрая и аз да ида на истинско море и каза, че ще ходи в Гърция за 2 седмици! Инак септември месец в БГ морето вече е студено! Нощите са студени и доста вятър почва да духа! Инак водата все още става! Но към 15-17 септемви вече и тя е студена! Докато по Гръчко съм ходил и към 20-ти октомври и още е добре! Е вярно беше до Превеза, ама още ставаше за плаж и кръчми! Та така!

157

Какво очакват?

преди 4 години

Вместо към Варна построиха магистъралата към Гърция.Сега ревът че им били празни е хотелите.