6

Анонимен

преди 4 години

Нагледен пример, как се печелят пари от културно наследство. Сметне те 1 мил посетители по 200-300евро на човек. А това е само една фиеста, в Испания са безброй такива като Сан Фермин

5

Анонимен

преди 4 години

Къде им е ракията?

4

М дааа

преди 4 години

Католицизмът, като религия проповядваща мир и разбирателство , се нуждае от 10 дневни жертвоприношения в чест на свети Ефрем.

3

Deutschland

преди 4 години

Да излезеш на улицата, и да се бориш за собственото си затриване е парадокс Във времената на Хелмут Кол или Шрьодер немислимо. При Меркел факт.Още едно ярко доказателство ,колко силно оръжие е медийната пропаганда усъвършенствана извън Германия и преведена в действие в страната им.В продължение на 10 годишното канцлерство на бездетната самотница Меркел

2

Анонимен

преди 4 години

На снимката виждам некакво гнусно чудовище. 90% от главата - уста. Дълбоководна риба някаква ще да е. Само те са толкова антиинтелигентни.

1

Анонимен

преди 4 години

Забавляват се на фестивала Сан Фермин. Ние тук в Бг също се стремим да не изоставаме. Свеж пример от тази сутрин: точно в 06:13 ч. 4-5 идиoтa се обосноваха на пейката пред прозореца на спалнята ми и захванаха на висок глас да решават актуални битови проблеми. Радващото е, че накрая не се изпотрепаха, а дружно се запътиха към запасените от предишен купон 2 бутилки с концентрат.