7

Застудист

преди 4 години

Аман от тия затоплисти, вдигащи таксите на горива и такси за самолетните компании които всигнаха цените на билетите. Къде отиват тия такси???Крайно време да дадявате жълтите жилетки. Ей го на Макрон, как клекна.Къде е туй затопляне. А Грета е в паника, че държавичката и тъне в студ по средата на лятото:)

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Живея в един от най-топлите райони на България-Горнотракийската низина.Юли месец винаги е било адска жега.Сега е 30 градуса,а през другата седмица температурите рязко тръгват надолу.Има глобално затопляне,ама на куков ден.По това време преди години не можеше да се диша от жега.

5

Гошо...Тъпото

преди 4 години

С кемпера съм край хижа Студенец до Пампорово.Температурата е 19 градуса.Хладина и простор.Който не вярва,да заповяда.

4

Анонимен

преди 4 години

До .......Да. Пълна скука. Градовете стават призначни уикендите.

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Къде живееш? Всеки ден е жега,дори да вали.

2

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Климатът на България се измени. Факт !Вече не е умерен, а по-скоро тропически. Много горещото и задушно време се редува с проливни дъждове и бури. За това си има научно обяснение разбира се. То е просто и се нарича поголовно и безобразно изсичане на горите от хора и фирми приближени на управляващата коалиция ГЕРБ+ДПС.Затова всички по платените свински Домус-Пеевски медии говорят за промяна на климата, но никой не коментира причините. Мафията не позволява да се казва истината.

1

Анонимен

преди 4 години

37 градуса,ама на куков ден.Толкова хладно лято не помня досега.А съм на 44 години.Затоплистката политика на сайта е ясна и се опитвате да изкарате бялото черно.