114

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ДО 90:ЧЕ ТЕ ГЪРЦИТЕ СА АФРИКАНЦИ БЕ!!! ОТ ЕТИОПИЯ ИДВАТ!!!! ОТ ДРУГА РАСА СА

113

Анонимен

преди 4 години

Тия , вместо да търсят каде да ги заселят тези хора, които са със д-р ценности и религия ,нямаща нищо общо с европейската култура, и да вдигат врява , защо не си ги разселят там от където са дошли ,или във съседните им мюсюлмански държави , но нали трябва да се угоди на чичо шорош

112

Наблюдател

преди 4 години

Тези германци за нищо не стават. Тях трябва да ги пратим във Африка да си общуват на воля с местните.

111

ЕЛИ

преди 4 години

АМЕРИКА ДА ИЗПРАТИ КОРАБИ И ДА ГИ ПРИБЕРЕ У ТЯХ СИ-ТЕ СЪЗДАДОХА ТОЗИ ХАОС

110

Анонимен

преди 4 години

БЕЖАНЦИТЕ СА МРЪСНИ ЖИВОТНИ

109

Кайзер шайзе

преди 4 години

Тия са тотално превъртали от работа *** и лесбийки и гейове.

108

Анонимен

преди 4 години

Акцията на около 12 000 привърженици на мултикултурализма от 120 милионото население на Германия се освещава от либералните медии в Германия като велико събитие от световно значение......Но, за огромно съжаление трябва да признаем, че имено Активното Малцинство, налага волята си над Пасивното Мнозинство!И това е основният проблем на Западната култура и Западното либерално общество!!!!

107

Анонимен

преди 4 години

Събрали се де що има комунист в швабско ФАКТ

106

Анонимен

преди 4 години

98 - авторите на концепцията са разработили и втори вариант. Ако е невъзможно да се озапти безконтролната раждаемост, тогава ще се наложи насилствена кастрация на всички, които ще бъдат категоризирани като непълноценни, а също и на онези, които са създали вече по две деца,но са в рисковата група на интензивно размножаващите се.Това е неминуемо, защото изразходим ли докрай ресурсите на планетата, няма кой да ни помогне и човечеството ще загине след най-много 3 века поради изчерпване на ресурсите

105

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 98Пич, затова хората са разработили концепцията за златния милиард.До максимум три века от планетата ни ще остане само гол камънак, ако размножаването продължи със същите темпове. Но ако всеки, който днес е в детеродна възраст, се ограничи да има само по две деца, до три-четири поколения населението на Земята ще се редуцира до 1 милиард. Ако сме само толкова на брой, планетата може сама да възстанови в рамките на 1 година всички ресурси, които сме изразходили предишната година.

104

бг

преди 4 години

Всеки протестиращ да прибере по пет мигранта в къщи за своя сметка и готово.Защо трябва да задължава държавата и другите ,които не желая мигранти да плащат за това.

103

БПФ

преди 4 години

Аз съм склонен само - както беше при "комунизма" - да приемаме само ограничен брой интелигентни млади хора от Африка - временно, за да се образоват тук, да стават лекари, агрономи, инженери - при положение че спазват редът и законите на нашето общество - а като се изучат: обратно по техните държави, за да са полезни на своите сънародници там !!!

102

БПФ

преди 4 години

До Анонимен 104Що пък Тръмп да ги приема? Мястото на талибаните е в Талибания, мястото но нигърите е в Нeгрия. Всеки народ си има място под слънцето - и трябва да си седи и да се развива там, а не да иска да заграби и оплячкоса чуждите държави.

101

Анонимен

преди 4 години

Какво казва тоя?"Заради общите християнски ценности" да ги приемаме?Та те не уважават християнските ценности,а искат световен халифат.Да заминават в Америка,бай Дончо да ги вземе или в Саудитска Арабия или в Кувейт,все богати страни и със сходна религия.

100

БПФ

преди 4 години

До БПФНигърите си имат цял континент, богат на всякакви ресурси и с достатъчно плодородни земи. Население по-малко от китайското на близо пет пъти по-голяма територия. Единствената причина за бедственото им положение е техният генетичен мързел и доказаната им интелектуална непълноценност, а причината да идват тук това е желанието им да живеят като парaзити на чужд гръб.Тия на снимката, дето ги защитават - сами да заминават та Африка, а не да ги канят тук, 90% от европейците не ги искат тия.

99

ivailo

преди 4 години

Да видим Салвини как ще действа в тоя случай , а и в предишния , с кораба дето капитан му беше някаква германка... Ако се поддаде на някакви протестиращи германски ***, значи е егати "националиста" смешен.

98

БПФ

преди 4 години

До анонимен 99А случайно сети ли се да запиташ руснаците: дали са съгласни да си подарят държавата на утайката на света? Какво като е голяма територия, бе - да не би да е твоя, че да се разпореждаш - ***?

97

БПФ

преди 4 години

НЕ - Европа и европейските хора НЕ носят отговорност за някакви полуживотински индивиди, които само плюскат и се размножават и искат наготово това, което те - европейските хора - добиват с цял живот усърден труд !!! Освен това виждаме дивата омраза и агресия - с която мнозина от "клетите мигранти" се отнасят в Европа с хората, които са ги приели и им дават наготово всичко. Всеки европеец, защитаващ нашественическата *** е враг на собствения си народ и трябва да бъде третиран като такъв.

96

анонимен

преди 4 години

ЕС да свали санкциите срещу Русия и да изпрати тези емигранти там.Русия е голяма територия и има място да ги разпредели и даде терен земя където тези хора да работят и да се изхранват а не да гладуват в ЕС. това е истината.

95

Анонимен

преди 4 години

Прогноза за населението след 50-100 г сочи,че най-големия като население град в света ще бъде Лагос,Нигерия ,с население от83 .5 мил. души. В топ 5 попада и Дар Ес Салаам, Танзания,73.7 мил души,в класацията е и Хартун,Судан с56.6 мил.души, и столицата на Нигер,където се очаква да живеят 56.1 мил.души....Хайде някой да ми каже кой ще храни тази ***,а като им свърши жизненото пространство какво може да се очаква ...