47

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 42Първо да ти сложа един минус!Сега по темата. Това което си описал дори да е вярно е малко. Тия от запада да се радват че Путин не е злобен човек, като изперкарите западни лидери. За тия санкции заради приумиците на САЩ и Англия, някой ядосан руски лидер можеше да им стъжни живота къде къде по-сериозно. А предателите заслужават само едно не новичок , а куршум.

46

Трансатлснтически

преди 4 години

Великобритания е пионка. Това вече не е държава. Те са свалили Гарда. Филиал са на САЩ.

45

Анонимен

преди 4 години

Иран да доставя нефт за Сирия през Гиблартар,къде е Киро на кирия или що кярят от туй след като кранчето им е под ръка,врътнат кранчето и нефта е в Сирия,завъртят обратно и няма нефт за целия залив,че и полуостров както са се наредили един след друг от коджа време.

44

ЕЙ БОКЛУК

преди 4 години

До НаблюдателЩЕ ТИ ДАМ ЕДНА ДЕМОКРАЦИЯ НА ТЕБЕ РАЗБИРАЧО,ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗКЛАНИ!!!!

43

Наблюдател

преди 4 години

Време е да се внесе малко демокрация и в Иран.

42

Анонимен

преди 4 години

"Или ако си UK и са те помолили въвелите санкциите USA." Да, но това няма нищо общо с Международното Право, а си е пиратство и Хегемония!

41

Анонимен

преди 4 години

Е, хайде сега да изброяваме - а инвазията и разсипването на държавите Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Йемен, с стотици хиляди загинали и прогонени как се нарича?

40

Анонимен

преди 4 години

Трета държава има право да задържа танкера (или каквото и да е) само ако санкциите са въведени от ООН-Или ако си UK и са те помолили въвелите санкциите USA.

39

Анонимен

преди 4 години

А задържането на украински кораб в международни води, как се нарича?Анексиране на чужда територия как се нарича?Сваляне на самолет с 300 пътници какво е? Организиране на убийства на анликска територия какво е?

38

Гост+

преди 4 години

Трета държава има право да задържа танкера (или каквото и да е) само ако санкциите са въведени от ООН, но те не са - нито към Иран, нито към Сирия - т.е. това е типичен пиратски акт на Хегемонизъм в нарушение на международния правов ред.

37

Анонимен

преди 4 години

"СТРАХОТНО Е ЧЕ ЕВРОАМЕРИКАНСКИЯ БЛОК СВАЛИ ДИКТАТОРИТЕ В ИРАК И ЛИБИЯ!" - твоят личен "келепир" е, че скоро ще трябва и гол да се събличаш по летищата за проверка, не само бос. Ако преди това не те дрънне нещо при поредния тероростичен акт

36

Анонимен

преди 4 години

При откриването на новия Европейски парламент голяма група от Великобритания по време на изпълнението на Химна на Европа е стояла с гръб към музикантите.Не намерих в нашите медии въобще да се споменава за това високомерно и долно поведение на британците.

35

Цезар

преди 4 години

Ха именно Америка Англия и Франция помогнаха на ислямската революция на Аятолах Хомени сега да им сърбат попарата Същото беше и в Авганистан и джихадистите

34

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

Бий чалмата по главата,бий бий бий :)

33

Анонимен

преди 4 години

Оф как обичам такива грандомански фрази :)) отмъщения, крайно ононищужение и подобни глупости които се ръсят главно или от коми клоаки или ислямски такива и всички ги знаем как свършват :)

32

Анонимен

преди 4 години

Къде е Гибралтар? Къде са Иран и Сирия? Въпросният танкер защо ще обикаля цяла Африка, за да стигне до Сирия? Какво е препятствието през Суецкия канал?

31

Анонимен

преди 4 години

В допълнение към новините за иранската политика, или по-точно, като обосновка, няма да е зле да понапишете нещо за историята на Иран, поне през ХХ век. Неслучайно най-известната снимка на Сталин, Рузвелт и Чърчъл е от Техеранската конференция. За Иран преди, по време и след Втората световна война се знае малко. А е принципно важно. За поделянето на зони на влияние, за американските агресии.

30

три по три

преди 4 години

Ха ха нашите центосъбирачи на амразурата да защитават ингилизите и не виждат че това си е ачик пиратство.Ингилизите не са го забравили правили са го неведнъж в историята си.Не съм и адвокат на иранците ,но да превземаш танкер и то само по подозрение без доказателства какво е ако не пиратство М !

29

Анонимен

преди 4 години

Къде се мериш с най голямата Империя бе вчерашен чалмарр. Така ще вчешят скоро, ще ще ги помниш и в другия живот. Спирай ядрените бомбо.. Че света ти е вдигнал мерникааа

28

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТрумп не е страхливец .Не иска войни ! Ако нападне Иран демократите ще го обвинят във всички грехове на света . Стигат му проблемите които правят предателите. Такъв Президент се ражда веднъж на 1000 години.- Президент който не краде и работи без заплащане.