33

Анонимен

преди 4 години

Къде си, Дуче? Къде си ...

32

Анонимен

преди 4 години

е не е задължително кораба да стига до Италия - ако ме разбирате!

31

АнонимеН

преди 4 години

ЕС Е В КОМБИНА С ТРАФИКАНТИТЕ НА ХОРА!!!!АКО ДОРИ СЕГА СЕ КОНФИСКУВА ТОЗИ КОРАБ ДА ВИДИТЕ КАК ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА :D--------ТЕ ГИ РАЗТОВАРВАТ А КОРАБА СЕ ПУСКА ЗА ДА НАТОВАРИ НОВИ!!!

30

Павлик морозкин

преди 4 години

До кака ПавлинкаКаке, в тия жеги не ти ли требва жакузи, вместо да се косиш;)

29

ikar

преди 4 години

До Поручик РжевскиЗащо не ги водят в своите държави, а ги водят на гости на Италия, тя да ги храни и издържа?

28

Поручик Ржевски

преди 4 години

Трябва да ги осъдят тия НПО за трафик на хора.

27

Анонимен

преди 4 години

Казвайте им че ще ги заселвате в БГ-то и всички ще скочат в морето обратно.

26

кака Павлинка

преди 4 години

Абе тия италианци нямат ли си армия или военен флот та да запердашат тия емигранти и техните помощници? Гледайте и се чудете колко малолетни имало на кораба,кой ги качва и с каква цел? И известен ли ви е прираста на година на тия африканци?

25

муспи

преди 4 години

И знаете ли, чак смешно - евреите нямат нищо общо с тези работи!

24

ф16

преди 4 години

Явно Сорос и подобни носати бандюги успяха да постигнат падането на границите. Това държавна граница, закони се спазват вече само по желание. Хаосът в Европа е неизбежен и се моля на Господ да накаже престъпниците зад океана.

23

мак

преди 4 години

Трафиканти, само че не им взимат пари за транспорт. Докато има такива, и докато гостите знаят, че все някой чака в морето, за да ги прибере, вместо да ги върне обратно, те ще прииждат. Скоро ще ги вземат направо от брега на кораба, за да не страдат по пътя. Ще дойде време, когато ще принудят всички държави да ги приемат, защото големите, към които се стремят и които са виновни за патакламата, вече се задъхват.

22

Анонимен

преди 4 години

Италянките много обичат мигрански DAP , TAP, и DVP.

21

Анонимен

преди 4 години

Това германско НПО що не ги кара към Германия, Италия е суверенна държава и сама ще решава кой да влиза на територията и кой не. Важи за всяка една държава по света.

20

Анонимен

преди 4 години

Тия диваци щом не ги пращат в Сибир там им е мястото. Путин ще ги нагости с хубава руска водка за добре дошли и от там в някой лагер.

19

batevale

преди 4 години

Не е нормално една неправителствена организация да диктува условия на една държава . Ситуацията може да се разглежда като опит за нарушаване на италианската граница и дори суверенитета на Италия . Това си е трафик на мигранти в чист вид и след като НПО е германско , Държавата Германия трябва да носи отговорност за ситуацията.........!

18

Само питам

преди 4 години

Защо не организират чартъри със самолет, ами седавят по моретата?

17

Дивергент

преди 4 години

Кой ще гарантира, че тези непеота наистина спасяват мигрантите, а не ги трафикират?

16

Валентин Тодоров

преди 4 години

Ако живеехме в нормални времена Военноморските сили на страната,подложена на инвазия щяха да открият огън без да чакат заповеди от политиците.За това им се плаща от данъкоплатците.Обществените организации не са данъкоплатци,а лапачи.

15

Професор

преди 4 години

Санкции за Италия както и изключване от Ес и Нато ако не приемат кораба с бежанците!

14

Европейка

преди 4 години

Цяла Европа трябва да застане зад Италия!Щом са немски НПО да ги карат в Германия.Като и тръснат на Меркел още 10 000 в Хамбург,ще и се стъжни мандата.Как така ще караш непознати в чуждата къща?!!