20

Анонимен

преди 4 години

Пиратски акт на нгличаните по стар тертип.Прибраха цял танкер с петрол без даже да им мигне окото.Сега иранците като им го "***" ще опищят целия свят.Тия пак дърпат дявола за опашката и ще вкарат светът отново в ада на войната. Да излизат по-скоро от ЕС,че европейците да си отдъхнат от тях.

19

Факт

преди 4 години

Три страни тероризират целия свят-Израел,САЩ и Великобритания.Ха познайте какво е общото между тях!?Естествено-управлението.

18

Reptile

преди 4 години

Даа, обходи за замазване на акитата от БРЕКЗИТ...Рано или късно СМЕТКАТА ще трябва да се плаща и е много критично в коя група ще попаднем.

17

Анонимен

преди 4 години

може да ви се стори смешно , преди две години гледах едно видео с човек около 30год който твърдеше че идва от 2100 и някоя година , той каза че тази година ще има ядрена война , и посочва точно иран като страна но с израел , някакво море щяло да изчезне от взрива , щяло да се изпари , ще загинели милиони , твърди че през 2028 г официално всеки ще може да пътува във времето , твърди че то се извършва още от 1980г но е засекретено

16

Мразя ФАЩ

преди 4 години

ФАЩ и подметките им са бандити !

15

Анонимен

преди 4 години

ще чуем за войни и за военни слухове; и ще има нарастване на глад, епидемии и трусове на разни места. Но всичко това ще бъде само начало на страдания. (Матей 24:5-8

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11дето викаш "велика,/ама друг път/" британия да забърше *** си първо! и как мислиш ще се отразят въпросните гъби на целия район - израел, са, оман, оае и другите васалчета на сащ? и кой ще им разреши да правят гъби? сащ с голи гърди ще защитават петролните полета на опек! ей как се размечтахте само!

13

Коки

преди 4 години

За мен Иран са костелив орех и са патриоти. Не са нападали съседни държави никога. Защо англия и сащ ще им казват как да живеят. Я у лево, така разбиха и Сирия. Но Иран са 70-80 милиона със страхотна армия и собствен военнопромишлен комплекс. Ще берат ядове краварите и говедарите. Искат всичко да ограбят и окрадат. Кофтито е, че пак ще страдат обикновените хора, а не имащите власт и управляващите. Аз харесвам Иран и Северна Корея, защо ще им казва някой друг как да живеят, колония като Бг.

12

Анонимен

преди 4 години

Наглосаксонци,Моля ви не се подвеждайте по акъла на юдеите! Те са спецове по това как да накарат някой да им извди кестен от огъня. Не ги бърка, че вие ще се изгорите!Когато Персите са били империя, вашите хора на острова, не са познавали водата и къпането е било смъртен грях. Някога персите са се примирили и са отпаднали. Сега е ваш ред да приемете, че вече не сте на върха! Ако сте мъже, де..... ама едва ли с тия цветни паради.

11

Анонимен

преди 4 години

Велика Британия може да ги изтрие за два часа. Ще останат са мо прах и пепел, като се спихнат гъбите.

10

Анонимен

преди 4 години

какво ще стане, ако иран реши да разхвърли радиоактивния материал, който има, на териториите на са и израел? и евентуално избомби петролните полета на са и опек?

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2а после кой ще им гледа децата?!

8

Анонимен

преди 4 години

Поправете ме ако греша, но санкции по отношение на Иран няма наложени от ЕС.Санкциите бяха отменени през 2015г. след сключването на "Ядрената сделка", ЕС не е излизал от тази сделка и не е възобновявал санкциите срещу Иран. Има само американски, незаконни, без одобрение в ООН санкции. Това прави британските действия срещу танкера, абсолютно пиратски.

7

привет от Германия

преди 4 години

Браво на англичаните !

6

Анонимен

преди 4 години

Виш духовник.... офффф :))

5

Анонимен

преди 4 години

Иран може да стане велика държава каза Тръмп,стига само да прекрати ядрената си програма.Иранската мафия предпочита да заплашва света със ядрени бомби,но наближава деня във който и Русия няма да може да им помогне,Русия може да им помогне само по дипломатичен път

4

Анонимен

преди 4 години

Да използват железницата за транзит на петрол.

3

Само САЩ

преди 4 години

Иран да не си играят с огъня.

2

Анонимен

преди 4 години

Хехе тия брадатите само се зъбят като куче зад ограда. Само жените от израелската армия ще ги опухат без проблем

1

Анонимен

преди 4 години

Ингилизите настъпаха жабата