51

Анонимен

преди 4 години

Какво е Герб ? Според мен е обратната страна на българските монетки, а не партия. Е, как така ще им събират членски внос на стотинките и левчетата. Може и да могат, знам ли. Те събираха голкова години пари от българите, че може и да могат да събират и от монетките.

50

майстор манол

преди 4 години

НАПРАВЕТЕ ГО ПО 50 ЛЕВА ТА ЕДИН ДА НЕ ОСТАНЕ ОТ ГЕРБ

49

Анонимен

преди 4 години

Ами сега!!! Те герберите членуват в тази банда, за да вземат, а не да дават! Гладен комунист не е изненада, но гладен гербер досега нямаше. Преброяването на дивите зайци започва!

48

РККА

преди 4 години

След аферата КТБ ,ГЕРБ са финансов железобетон ....артъка от еврофондовете по джобовете....

47

Един от Северозапада

преди 4 години

До Тръба"Над два милиона българи ви казаха и друго. Половината да се махате веднага!"---То, и не по-малко Българи им казаха, че трябва да се строи Белене, за да има евтин ток за народа и икономиката, но Герберите четат референдумите така, както дявола чете Евангелието. Нещо повече-така извъртат понякога въпросите и тълкуването им, че и Игнацио Лойола , бащата на Йезуитите, им завижда от гроба за начина, по който се извъртат, говарят, а в същност не казват и не правят нищо...

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 45Всичко е пари.И тролят за пари ,а други защитават престъпниците,защото имат изгода за пари от тях.

45

Анонимен

преди 4 години

За 10 години власт банковата им сметка е огромна. Пука им колко е субсидията! Кво се правят?

44

Анонимен

преди 4 години

Ако партийните *** в нета намалеят, значи от намаляването на субсидията вече има положителен ефект.

43

Анонимен

преди 4 години

Не е лесно да набираш членове, когато им кажеш че трябва да плащат. По-лесно е да си набавяш парите като си гласуваш да бъркаш в хазната и да си вземаш субсидия колкото поискаш.

42

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Щом намалиха на лев и увеличават членския внос, напускам !!! Те ще намалят и за троленето,не съм на сметка...

41

Дядо Пенс

преди 4 години

Досега нито една партия не е показала финансов документ ! Защо ли ??? Защото ще се види,че нямат повече от 10 000-20 000 члена ! Всичко останало ,което гласува на изборите за тях е платена бирено-кебапчийска сбирщина...

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35"От ГЕРБ всички говорят едни и същи фрази. Май им слагат някакъв чип като латерна."Винаги е било така, особено когато се произнесе вожда - всички се чувстват длъжни да покажат лоялност и вярност към боса. Той от време на време разкарва по някого от елита около себе си, като Фидосова, Цачева, Цветанов, за да демонстрира на герберата кой командва парада и че няма имунизирани срещу твърдата му ръка. Така ги държи в страх, че могат да бъдат разкарани във всеки момент.

39

Анонимен

преди 4 години

Сега ще решат, че държавни фирми могат да правят дарения на партии и всички те под строй ще се наредят на опашка за дарители на ГЕРБ. И понеже за даренията няма да има лимити, ще вземат много повече пари, отколкото са вземали чрез субсидии. Това пак са нашите пари, на данъкоплатците, и пак нашите пари ще попаднат в джобовете на политиците, само че пътят ще е друг - вече ще се наричат дарения на юридически лица.

38

Професор

преди 4 години

Бойко не се предавай народа е зад теб и те подкрепя!Ето новата ми песен която написах снощи:Комунистите съсипаха страната, Но ето генерал Борисов пак ги мачкаМачкай Бойко, мачкай Бойко Мачкай Бойко комунистите!Мачкай Бойко мачкай БойкоМачкай Бойко червените каскети!Музиката е с весел такт като военен марш на победата! Текст и аранжимент : ПрофесораБих искал песента да бъде изпята от силен глас като Веселин Маринов.

37

Анонимен

преди 4 години

Предлагам няколко бързи идеи - данък "Герб" , данък "евроатлантизъм", данък "Суджук", върху доходите и стоки/услуги.

36

Анонимен

преди 4 години

Болшевишка хованщина!!!

35

Анонимен

преди 4 години

От ГЕРБ всички говорят едни и същи фрази. Май им слагат някакъв чип като латерна.

34

Анонимен

преди 4 години

Първо не е 1 лв . Само за няколко месеца 2ро тия 3млн българи и по другите въпроси гласуваха 3то ако пак си изберем някой измежду тия *** ще почервенеят паветата

33

Анонимен

преди 4 години

Членският внос на ГЕРБ е 2 лв.!!! Ами така е, като ги храним от държавния бюджет що да внасят членски внос. Членството в ГЕРБ си е било безплатна далавера.

32

Чичо

преди 4 години

Цецо Асансьора каза, че редовите членове на герб са 52000 (!?).Това значи 100 хилки месечно, 1.2 млн годишно. Ако това е вярно, без субсидиите тази партия си е жив зян. Добре че могат да бъркат в хазната, че иначе отде пари да си купят изборите!?