24

Гледна точка

преди 4 години

! Само в Германия са над 2 милиона руснаци, които са емигрирали през последните 10 години, през това време няма нито един германец отишъл в РусияAааа, грешиш! Предателят Шрьодер, ама него, германците не го самоубиват

23

Танкер на платна

преди 4 години

Тази ветроходка на снимката катер ли е???!!?

22

санкция

преди 4 години

Що дири това корабче във водите на Велика България.

21

Анонимен

преди 4 години

RUSKI MIGRANTI?

20

джо

преди 4 години

Това е лекарство , което трябва да вземаш, преди да си легнеш. Щото болни от параноя, без това лекарство не могат да спят. Привиждат им се как Руските мужици окъсани от САНКЦИИТЕ ядат хора.

19

провокатор

преди 4 години

Пък на нашето Черноморие тази година не само че не могат да ги препълнят, ами не могат и да ги напълнят туристическите корабчета тази година!

18

джо

преди 4 години

Момчета, не пишете глупости.Какви, санкции , какви пет лева? Това няма нищо общо. Най - обикновена алчност.Такива санкции им наложихме, че сега се чудим какво да правим и от къде да докараме туристи.Не се налага зад всеки един инцидент ,да се правят заключения с оглед на някакви смешни действия,като санкциите срещу Русия.

17

Анонимен

преди 4 години

До джоДраги ми джо,Ако ми кажеш какво означава DNV GL ще приема двърдението ти за вярно.

16

Анонимен

преди 4 години

Щом е руско ням да плачем

15

привет от Германия

преди 4 години

Икономическата криза причинена от санкциите ги удари толкова силно ,че са принудени да търсят големи печалби като качват в корабчетата си 5 пъти повече хора от колкото е позволено !

14

джо

преди 4 години

Принцип по нашето Черноморие, е туристическите корабчета да са пълна бутафория. Отидете на морска гара Варна и ще се уверите за какво иде реч.Мисълта да спечелиш много пари за кратко време , на гърба на хората е довела до много подобни трагедии. И това не е Руски патент, както се опитва да го представи "привет от Германия". Алчността е основния проблем при хората и за съжаление е неизкореним.

13

До привет от Германи

преди 4 години

Там при вас е друго - ще ви издавят по улиците .

12

Анонимен

преди 4 години

Аре стига бе ***, под всяка статия свързана с Русия, мърсиш с пост след пост. Да ти кажа, подобно насаждане на омраза обикновено има обратен ефект. Аре сега върви да преработите опорните точки с краварите

11

ПЕНКО

преди 4 години

ИМА ЛИ НЯКЪДЕ ПОСВЕТА И ВЪВ ВРЕМЕТО СЛУЧАЙ :" ДА СЕ ОБЪРНЕ "КОРАБЧЕ " С 57 ПАСАЖЕРИ И ДА ЗАГИНАТ САМО ДВАМА ?????" ДЕБРЕ АНИМАЦИОНЕН СПИСЕЦО !?!?

10

привет от Германия

преди 4 години

На тези диваци нито военните им кораби са стока ,нито гражданските им кораби са стока ! За самолетите им да не говорим ! Ракетите им пък са въздух под налягане , от четири изстреляни ракети нито една не улучва целта !

9

Анонимен

преди 4 години

абе кво става със ссср, самолети, оня ден подводница, сега корабче за разходки (не е потвърдено че е за разходки), почвам да се притеснявам!

8

Анонимен

преди 4 години

От 55 човека "Според очевидци шестима били спасени от съседни плавателни съдове"!?Сериозно, другите сигурно са плували до брега?!Що не си писахте домашните в журналистическите специалности?

7

привет от Германия

преди 4 години

Абе то само корабчетата им ако са претоварени ,с мед и масло да ги храниш ! В ютуб има много клипове за русия ,вижте им старите и ръждясали автобуси натъпкани с хора , автобусът почти ще се разпадне ,ама го пълнят с руски диваци които не си дават сметка за рисковете ! Влаковете им са същата работа ,едва ще се разпаднат ,а пълни с руски диваци ! Влезте в ютуб и в търсачката напишете - Жизньв россии ! Русская деревня ! Русские дороги ! Просто напишете каквото ви дойде на ум и гледайте клиповете !

6

привет от Германия

преди 4 години

Само в Германия са над 2 милиона руснаци, които са емигрирали през последните 10 години, през това време няма нито един германец отишъл в Русия. И тук не броим прoститyтките им, които сигурно са още 2 милиона.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Как да няма бе? Ти да не си проспал последните 30на години. Знаеш ли колко руснаци се преместиха да живеят в България, да не говорим за по-богатите държави в ЕС, а не съм чул за нито един българин да е толкова глyпaв да отиде да живее в Русия.