69

Преминаващ

преди 4 години

Йелоустоун е бебе в сравнение с един италиански вулкан ! Кръстете се да не изригне "Кампи Флегрей", че половин Европа ще изчезне ! Нищо живо няма да остане от крайбрежието на Испания през България до Молдова ! На юг до Кипър, а на север до Германия !

68

а

преди 4 години

7 по Рихтер. И няма един убит. Не ми се мисли ако беше в БГ. Или Русия примерно. Много си приличаме като корупция и некадърност.

67

Анонимен

преди 4 години

Тъпите американци как все още не са казали ,че земетресението е от Русия.Така им се пада,малко ли невинни хора избиха с техните войни.Нека сега и позаплачат.

66

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига с тези американци,на никой вече не му пука за американската мечта.*** американци

65

Анонимен

преди 4 години

Нищо не е станало в Хамериката. Никакво земетресение не може да събори къщите от картон, най-много да наклони картона, а хората ще повикат някое дуго семейство за помощ, ще ударят по един гръб и ще наместят картона. Ако падне някой телевизор пак не е никакъв проблем - Уолмарт ги дават на промоция с огромно намаление.

64

Шабанка Бахри-Щуфен

преди 4 години

Тази година си бяхме в Бг. Всички обичат хамериканците и хамериканките. Направо на хората започват да им треперят късите косми от напрежение. Ей ся започваме да събираме пари за нова яхта. Айде бъдете здрави ! Поздрави от баба ви от Лихтенщайн

63

К6

преди 4 години

47 е много прав потърсете в google "oil & gas activity in california on FrackTracker.org и ще видите колко кладенеца за шиистов газ са пробити, е то природата си взема своето , просто пластовете се наместват.

62

Анонимен

преди 4 години

До Ludoto LencheИ аз имах подобно чувство. Миналата година си бях в България и в един от софийските молове имаше хор на малки деца и само американски песни пееха. Мозъчното промиване у нас явно започва от пелените. Дали това могат да го направят например в Гърция, много се съмнявам.

61

Анонимен

преди 4 години

Моментални санкции за наглото земетресение дръзнало да притеснява янките в калифорния!

60

В

преди 4 години

До АнонименЛа Гарита мълчи от 30 млн/г.Ако отново избухне,шансовете за оцеляване не само на северноамериканците,но и нашите никак не изглеждат добре.

59

Анонимен

преди 4 години

До ЯстребителИ с това ще си решиш проблемите ли? :)

58

Анонимен

преди 4 години

До Валентин ТодоровНаправо всичките едновременно и да се свършва :)

57

Валентин Тодоров

преди 4 години

Колкото за любителите на апокалиптични сценарии супервулкана Йелоустоун е слаба работа сравнен с "ла Гарита" в Колорадо.Последния е изхвърлил над 5000 куб/км земна паса при последното си изригване,сравнено с 1200 при Йелоустоун,а освободената енергия е била десетки пъти повече.

56

Ястребител

преди 4 години

Америка спешно трябва да се разтърси със земетресение поне от 28 степен по Рихтер! В продължение на 40 дни!

55

Валентин Тодоров

преди 4 години

Невежеството води само до паника и страх.7 по Рихтер не е слабо,но в рамките на нормите за строителство.6.4 по Рихтер значи 60355 тона ТНТ освободена енергия,а 7.1 са 673 609 ТНТ/т.Доста от ядрените бойни глави са по-мощни от първото,а термоядрените от второто. Такива земетресения освобождават енергия,в случая от сблъсата на Североамериканската и Фаралонската плоча,която ако се натрупа може да доведе до наистина унищожително земетресения от 8 степен и нагоре.

54

Анонимен

преди 4 години

Прочети в нета за земетръси 2019 г- по цял свят е.То и Бг се тресе редовно,забравяте бързо,само Америка и Русия ви вълнуват,но света е доста по-голям. Ще става каквото има да става.И без това всички ще умрем.

53

Анонимен

преди 4 години

До And Justice for AllПонякога се чудя какво ви минава през главите когато пишете коментари...

52

And Justice for All

преди 4 години

And Justice for All пеят Металлика... Хубавао им беше на Хамериканците като хвърляха бомби с обеднен уран на Сърбия, като унищожиха Ирак и Либия, и т.н. Време е за HArvester of Sorrow. Цялото зло идва от Хамериканския континент. Рано или късно всеки си плаща. Правете добро и не се подигравайте на чуждото нещастие. СКОЛКО ВДИГНАХА ЦЕНАТА НА ТОКА И ПАРНОТО? А СЕДЖУКА КАК ВЪРВИ КИЛОТО ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ПИТАМ????

51

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААС тази разлика, че супер вулканите се срутват, не излизат нагоре... ама няма как да знаеш защото говориш пълни глупости както винаги.

50

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Мега вулкана Йелоустоун се е активирал преди десетина години - земята се е надигнала с няколко метра :)))))Сега чакаме Буууммммммм,Затова май изнесоха производството в Китай и Мексико :)))))