21

Анонимен

преди 4 години

До ГрадивноЩото най-важното за една спортистка е прическата!

20

Анонимен

преди 4 години

Оф прическата и ква била, на какво била приличала не знам си какво... това българина най-обича да плюе по своти, особено ако са постигнали нещо в живота си.

19

Анонимен

преди 4 години

До 16Каза балканския селянин докато си почеса дебелото шкембе.

18

Наблюдател

преди 4 години

Тая ако играе с Гришо сигурно ще го бие на тенис.

17

Градивно

преди 4 години

Браво за резултатите, но няма ли някой накрая да ѝ пооправи прическата.

16

Анонимен

преди 4 години

Браво на каракудата!

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Абе льольо, сребърен олимпийски медал не става със записване. Ти колко такива имаш?

14

Анонимен

преди 4 години

За сетен път се уверявам че няма по-злобно същество от-българина зац съжаление. Радвайте се-на тези-успехи защото отвсякъде умряхме.-.-джудо борба и-прочие са незначителни спорт.- Никога щ биха ме-направили горда-българка

13

Алеко

преди 4 години

Ганчовците критикуват българската вице олимпийска шампионка. В същото време, тяхното най-голямо постижение е да пишат на клавиатурата на 10-годишния си компютър, в панелката. Нищо, че на всеки ред колкото думи има, нолкова и правописни грешки.

12

Гурбетчия

преди 4 години

Браво Мирела! Само нагоре и напред Успех на олимпиадата!

11

Вуте

преди 4 години

Що плюете по момичето Ве?!Марш по колибите...

10

Анонимен

преди 4 години

На тая максимума и е до 200см. Участва само за бройка, и на олимпийския принцип

9

До 5

преди 4 години

А ти на какво ли приличаш, бе ганьовистански кисел ***! Представям си квъв "ариец" си! Затова ли е целия прогрес с компютри и интернет, че такива мозъчни пещерняци да намерят занимание за мързеливото си същество, в които да разпръскват допотопната си расистка омраза... Дъното сте ей, злобните малки расистки гнусни създания.

8

Ех пубери млади !!!

преди 4 години

Браво!Нодолуподписаните колкото е по *** един човек,толкова е по-уверен в ,,правотата"си.Простака винаги осъжда,оплюва ,напада всичко което е извън тесният му кръгозор и което не разбира,пъпчиви юнаци... ..А Мирела е достоен продължител на Й.Благоева,Людмила Антонова и Стефка-най добрите постижения в света и до днес са на последните две.И това няма нищо общо с красотата ,те не са манекени а атлети...../М/у впрочем първата световна рекордьоркаЛ.Андонова беше хубавица/

7

Розмари Акерман

преди 4 години

Ония вашите бяха допингирани лично от комунистите! А Мирелчето както си мие чинии в турския ресторант в Алкмаар и хоп - шампионка!

6

Анонимен

преди 4 години

По хубава от Гаргамел! Добре ще стои начело на ЕС!

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

до Дик ФрисбиСамо да ти припомня, че Демирева взе медал на олимпиадата с височина, която Йорданка Благоева скочи през далечната 1972-ра година - 196 см.За постиженията на Стефка Костадинова няма смисъл да говорим. Мирелчето е на светлинни години от тях.

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Посредствена скачачка. Може да стане първа само, ако рускинята скача с гипсиран крак. Тая младата беларуска ще бие нашата вече на всички състезания. На всичко отгоре Мирела прилича на ромка.Прехвалена работа, а посредствена.

3

Дик Фосбъри

преди 4 години

Браво, красавице! Игнорирай такива като Прасен! На олимпиадата ни проглушиха ефира как утре златните глезли щели да ни представят и вземат втори медал за Прасен, че станахме за резил! За теб - нищо! И изведнъж - Мирелая Мирелая Мирела.... и взеха да те показват по телевизора и да си правят селфита покрай теб!

2

Анонимен

преди 4 години

По добра новина е. Фермерите да покажат качество в млеконадоя по стандарти от Бавария. Така от здрава храна и отскока ще е добър.