12

Анонимен

преди 4 години

Вълнуваща новина, прочетох я в клозета, мерси!

11

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно вярно е,че съвсем умишлено си правят пиар с тайнственост- то криха пола,то снимки на бебето няма,сега и кръщенето.Апропо,черните са в екстаз от този брак, нищо ,че лицемерката Маркъл е само наполовина черна.Не ги и смущава факта,че и двата и брака са с бели мъже.Интересно като толкова се "гордее" с черните си корени,защо не е отишла да живее в Африка и защо не си е взела черен мъж.

10

Анонимен

преди 4 години

Кой е бащата, ето това е въпросът?!

9

хаха

преди 4 години

Бебчето е възчерничко, та затова е тази тайнственост.

8

Шопо

преди 4 години

Това пилене няма шанс за трона ! Като поотрасне да го удари на ядене,пиенье и р***звр***т...

7

Tangra

преди 4 години

Някой май се срамува... е нали света е шарен. Какви са тези предразсъдъци.

6

Лалала

преди 4 години

Ауууу. Много се развълнувах. Ох.

5

No name

преди 4 години

Голям праз

4

Анонимен

преди 4 години

Не са прави с тази частна церемония! В момента те са толкова известни благодарение на хората и се очакваше да подарят тази емоция на хората. Не си дават сметка колко бързо може всичко да се обърне срещу тях с подобно игнориращо отношение. Меган Маркъл манипулира така нещата. Тя е лицемерна, превзета и снобски ориентирана псевдо лейди!

3

Кръщенето е...

преди 4 години

...толкова тайно, че само в Днес има поне 10+ статии за него в последните седмици ;)

2

Гост

преди 4 години

Те са хора като нас и правят същото което и ние: семейство, деца, кръщавки, училище студент абитуриент, работа, любов, сватба. Какво по различно има? Хранят се като нас( не са на фотосинтеза или друг вид хранене) къпят се използват тоалетнаМного важно че носела роклята на прабаба си от времето на нейната прабаба Важно е само колко струва всичкия сеир на данъкоплатеца

1

Ха ха

преди 4 години

И без това не са много популярни в УК тия двамата, та сега се опитват да създават мистерия с това "тайно" кръщене . Да не би да очакват на гости да дойде родата от Африка по майчина линия и да се притесняват , че кръщенето извършено от шамана на племето ще остане неразбран за обществото .