7

анонимен

преди 4 години

не само намаляване на субсидиите на хрантутниците/партиите/но и намаляване на броя на депутатите от 240 на 120,прекалено тежат на всички,за да има за заплати,пенсии за здравоопазване,за учители а не за търтей

6

Анонимен

преди 4 години

ДГД малките партии! Нароиха се всякакви, общините по закон им предоставят БЕЗПЛАТНО помещения за офиси, държавата им даваше досега по 11 лв на глас. Мaйнaта им!Да събират членски внос и никакви дарения от фирми, а от частни лица, най-много по 1000 лв. Да си плащат офисите и всичко друго по цени за редовните граждани! Никакви отстъпки и намаления за тях!

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Докато ония, с потеклите лиги за долари, продават държавата. Като свърши американското робство, може би ще се появят нормални партии, за които да гласуваме, сегашните се управляват от чужди посолства.

4

Анонимен

преди 4 години

Когато хванат нелегална фабрика за цигари, казват че е ощетила бюджета с огромна сума - 15 млн. лв., а когато партиите ощетят бюджета като вземат тройно повече субсидии, вместо да се финансират от членски внос, твърдят че всъщност ставало дума за малко пари.

3

Анонимен

преди 4 години

Ето мажоритарни избори - за кмет. Само Герб и ДПС ще имат кметове. Така ще е и в парламента при мажоритарни избори.

2

Анонимен

преди 4 години

ДОКОГА ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА *** НА ПРЪСТ ИЗКОПАЕМИ ОТ СОЦА С ПОТЕКЛИ ЛИГИ ЗА РУБЛИ?

1

Анонимен

преди 4 години

Стига с тия субсидии на партиите!Подготвят поредния грабеж на здравните вноски! Поредния геноцид над народа!