13

Анонимен

преди 4 години

Същият е, изграден като специалист в Литературный институт имени М.А.Горького - държавно висше училище в Москва. Само че тази подробност я е съкратил в сивито си,качено в сайта на Института за публична политика.

12

Анонимен

преди 4 години

По-далеч от Русия, но значителна част от онези нашенци, които са се наврели на топли местенца тук и там и имат властови позиции, са съветски възпитаници. По навик въртят опашка и се кланят натам, откъдето вее вятърът, но никога не забравят койнавремето им е дал старт, поставящ ги с едно рамо напред в сравнение с връстниците им.Такива си изпращат децата да учат на Запад, за да са сред по-приближените и толерирани слуги на новите господари. Но въпреки това, продължават да козирувати на Изток.

11

по-далече от Русия

преди 4 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

10

Анонимен

преди 4 години

До По-далече от АзияНяма понятие "европейско мислене", понеже европа доказа за пореден път, че не мисли.Не е въпроса да сме към русия или някоя друга страна. Въпросът е, че е видно как тая европа пропада и ние трябва да се дистанцираме от нея!Всичко, останало са тролски, опорки и мисли на умствено изостанали хора!

9

По-далече от Азия

преди 4 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

8

Това онзи З. Попов

преди 4 години

ли е, който е завършил Литературния институт в Москва още по времето на СССР? Или е само съвпадение на имената?Няма да се учудя, ако е съветският възпитаник, защото това у нас вече стана традиция. В УНСС за баш експерт по европейска икономика минава един, завършил МИО в Москва по времето на соца, карал там и аспирантура и като гарнитура му дарили членство в БКП още в младежка възраст, а той написал книжлето "Африка в плановете на империализма". Но е син и племенник на професори от ВИИ"К.Маркс".

7

Анонимен

преди 4 години

Че ЕС се оказа поредният балон, това е ясно вече и на пеленачетата. Но по-интересно е друго: с какво точно се занимава "Института за публична политика"?Нека предположа - занимават се с "проекти", най-вероятно "Европроекти", правят някакви конференцийки и "обучения", от които няма никакъв смисъл, резултат или ефект.А, да - и взимат заплатки без много-много да се потят. Демокрация. Робите работят, другите правят институти. Влезте им сайте. Разгедайте.

6

До 3

преди 4 години

сърбите драпат за ЕС, ако не си забелязал! Но поне имат вкус за качество, на което са се научили и от пътуванията си в Европа още от отдавна, а за *** и ниския стандарт на храните в бг, си е виновен ганьовистанецо, който отдавна е определил за най-важното да му е евтино и затова му доставят всичкия *** отвсякъде

5

V

преди 4 години

Китай показа как запада може да бъде победен .Инвестираш в народа ,а не в виши кетапи и къщи за гости на богатите . Но и Китай прави грешки.Сега е важно да се развива народа и вътрешният пазар и никой да не става виш пожарникар или дебело лили милионер само от кетап без труд. Който направи такава система и регулира паричните потоци и петролната си зависимост ще има бъдеще .А България няма да я има ;) Защото не е важно членството в не знам си кой съюз ,а управлението да попада в точните ръце

4

Анонимен

преди 4 години

До1. ЕС е едно от държави. И нормално е да управлява ядрото с 70 годишен опит. Не България с 10 години. И българския социализъм не е още европейския. За това никой не не и разбира.

3

Анонимен

преди 4 години

А тия които не са в ЕС и Американското хитлеристко НАТО Да не са умрели бе 2 ри? Я Сърбите примерно.Колко им е чиста храната ако знаеш! Няма хормони и химикали Които са бъкани в продуктите които ядем в прословутият ЕС!!!

2

Пустиняк

преди 4 години

Не виждам какво може да иска доказано най-крадливия, най-мързеливия, най-нетолерантния, най-несолидарния, най-облагодетелствания от еврофондовете на глава от населението народец български от ЕС! Ако на това опростачено и надигащо непрекъснато хленч население толкова не му харесва, да последва примера на британците и да напуска след референдум. Храни куче да те лае, докога ли ще ни търпят. А излезем ли, директно слизаме на нивото на Хондурас и Туркменистан

1

Анонимен

преди 4 години

Ами прав е човека! До такава степен са прехвалени ЕС и институциите му.Та не смеем да кажем нищо лошо за ЕС! Намери се някой да каже открито Че царя е гол! Общото и кучетата не го ядат както казваше баба ми. Трудно се сработват държави с различен манталитет и разбирания! Гласува се както се предложи заради солидарността. Различни мнения винаги е имало. Но смее ли някой да се противи? А трябва!