29

Хахахааааа.

преди 4 години

Комунисти--против Северна Македония!!!!!ВИНАГИ ВЕРНИ НА МОСКВА!!!!!! /... лайн... рите, са си лайн... ри... /

28

Анонимен

преди 4 години

Боооже Борисов и истина.....

27

Анонимен

преди 4 години

Макето е долна лицемерна ***, какви братя какви 5 лева....

26

чшертъу

преди 4 години

За каква обща история говори, да не би през средновековието да е имало Българо-Македонска Федерация??? Няма обща история, има българска история, коята с.македонците присвоят, не без съгласието на безродниците в политиката. Само да не обидят БЮРМ са готови да им подарят НАШАТА история и говорят глупости за обща история. Трябва по-твърд подход без никакви компромиси. Борете се за истината, не спете.

25

Анонимен

преди 4 години

Тези предатели , 30г. не им стигнаха да си изчистят мозъците , накрая сами ще дойдат да целуват ръка майка България и да искат прошка .. Друг изход за тях няма..

24

Анонимен

преди 4 години

Докога, бе, докога! Доккога тая латерна ще повтаря едно и също?То, само луканка да яде човек, пак втръсва, а камо ли Банкянският Туупан, всеки ден едно и също!

23

Анонимен

преди 4 години

Този пак ли ходи да ни излага по света. На нас не ни трябва признание от северномакедонците за нищо. Гоце си е наш. Зоран какво мисли не ни инетересува. Ако има зор той да дойде и да признава, каквото има да признава и да си донесе историците и те да почват да признават, каквото имат да признават.

22

Анонимен

преди 4 години

Колкото македонците са нация,толкова и Балканите са заедно.Ми щом иска Мин.Председателя ни да са балканските народи заедно,да възстановим Османската Империя.То комай,че и В ЕС това искат,пък за САЩ,не се и съмнявам.

21

ПроСоТо

преди 4 години

мамка му!...Само аз ли виждам Шрек в банкянското недоразумение?!

20

Анонимен

преди 4 години

Ако не се съединим чий цар е Самуил северномакедонски или български, кое е първото яйцето или кокошката?

19

Анонимен

преди 4 години

Що питаш бойче.. Питай Р. ОВЧ, Петков, Станиш, Михов... Що питаш бойче... Питай младите дали искат да ти дадат пари за пенсия... Като им буташ 20 год соц дебелокожи

18

Дядо Пенс

преди 4 години

Кога че дигнеш пенсиите,Бойчееее???!!!Умираме от глад !!!

17

Анонимен

преди 4 години

Тоя пък под мене още бълнува съединения. Съединение. Ти нормален ли си ве, какво съединение. Нито Гърция ще позволи, нито макетатаа. Оставете го това съединение. За какво ние? Да ни се налупат албанци ли. Много ни трябва тая нива.

16

Анонимен

преди 4 години

Последната историческа истина на историчарите от министерството:Историчарят Красимир Вълчевски: "Периодът 681 - 1396 година е тоталитарен""Диктаторът Аспарух нахлул в тогавашния Европейски съюз - Римската империя, и нарушил гражданските и религиозните права на римските граждани."

15

Анонимен

преди 4 години

Тра,ала,тралала,едни и същи втръснали ни дрънканици колкото да не мълчи!Голяма работа!Тикво а кога раята в мафиотския ти вилает ще заживее по човешки ме интересува!

14

Ха-ха

преди 4 години

Тиквата подари на Македония Средновековната история,а сега искал "динамика"!Ами толкова ли сложно беше да подходи като Ципрас-подписване чак след пълния отказ на макетата от античност!Освен всичко друго,Гърция получи еи финансови бонуси.А ние????Предадохме себе си ей тъй,бадева....Както всеки път!

13

Анонимен

преди 4 години

какво значение има какво правят Борисов и Заев като всичко се определя от ЗАПАД?

12

Анонимен

преди 4 години

Северна Македония влезне ли в НАТО и ЕС просто забравете за съединение с България. В ЕС и НАТО всички се обезличават и стават европейци и европейска нация с евроатлантически ценности, което е по-зле и от македонска нация.

11

Анонимен

преди 4 години

Гърците нямат претенции към Северна Македония ама имат претенции към Македония. Ако на македонците пак им хрумне да си върнат името какво правиме ? Може ли всеки да си сменя името на държавата, както си иска ? Аз не ги разбирам тия неща. Нека умните глави си блъскат главите по тоз казус !

10

Анонимен

преди 4 години

ТАЗИ ТЕМА ХРАНИ САМО ШЕПА ДЕПУТАТИ С ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ.