8

Анонимен

преди 4 години

Художниците сами си купуват платното върху, което рисуват. Графитите са си купят стените и тогава да шарят.На БГ се казва художник, мили ми западнопоклонници! Артисти и то бездарни сте вие!

7

До 11

преди 4 години

Ама вие заклетите кратуни прогонихте всичко що е кадърно, прогресивно и работливо по чужбина и още искате да гоните, докато в кочинЯта си останете само вашата долна мързелива злобна ***, отчаяните пенсионери дето им е вече късно и некой процент от малцинствата, дето са толкова неграмотни, че не могат да избягат от вас. Естествено, че не искам да имам нищо общо с вас и всяка друга европейска култура е добре дошла. Вие сте дъното, вие сте Ташкент и Душанбе, никаква Европа.

6

Анонимен

преди 4 години

Трябва да забранят спрейовете с боя.Некви хомосексуалисти превръщат градовете в издраскани кенеффи и поради причина че един го бива за нещо се нарича изкуство.

5

Иванов

преди 4 години

Де да бяха и у нас такива художниците на графити. Но те само драскат някакви непонятни цапаници. По бул България всички подлези са одраскани от някой си КОНТЕ, почти веднага след като ги ремонтираха. Сега подлезите станаха същата тоалетна както преди.

4

Питър

преди 4 години

А човекът от интервюто е просто още една тяхна инсталация. От начина му на говорене и езика на тялото е абсолютно видно, че това е подставено лице, наето с цел да се представи като Банкси. Именно това е най-вероятната причина лентата да отиде моментално в архива, но 15 години по-късно някой може да направи име и пачка и от подобна глупост

3

Питър

преди 4 години

Банкси наистина е от Бристол, но най-вероятно не говорим за един човек. Почти сигурно е, че са няколко, като основният заподозрян е Робин Кънингам, художник от Бристол, който въобще не прилича на този от снимката. Има много съмнения и за Робърт Дел Наджа от Масив Атак, който също е художник и от Бристол, а най-вероятно има още няколко, които са просто изпълнители. Изключителен колектив, истинско живо изкуство с много мисъл и бунтарство

2

Джедай Мастър

преди 4 години

Брей, не се научихте, че на български език артист означава актьор, а не художник. Банкси впрочем се смята, че е от Бристол, където общинските власти използват графитите му, за да рекламират града и така на практика вместо бунтар срещу системата Банкси се е превърнал в част от нея.

1

Анонимен

преди 4 години

Не е шал, а тениска. Ако това не разпознават, кво търсят