10

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах смисъла на статията. Някъде имало много туристи. И какво? Наистина идея нямате от писане. Превеждате 2 - 3 изречения и смятате, че това е журналистика.Какво искате всъщност да кажете на читателя?

9

Анонимен

преди 4 години

Хем сърби, хем боли. Нама абсолютно щастие. Като няма туристи - рев, като има - пак рев. Второто е за предпочитане за повечето "приемащи" все пак...

8

Хм

преди 4 години

Значи затова надуват цените на чадърите....Хитро,а?

7

Анонимен

преди 4 години

Дали сме добре желани или не не знам ходих днес на шипково и познаи калпава храна уж добра Абе хора като готвите нещо или гответе като хората или не гответе ние даваме луди пари за ядене и да ти готвят да те боли стомах ми то ако ме заболи стомах другия път ще им тресна една инспекция по храните да не ме боли стомах всяка година сме там редовни клиенти от години *** да ми бута *** няма да стане

6

Антикомунист

преди 4 години

Сега разбрахте ли колко мъдра и далновидна е Ангелкова. Предвиди тези проблеми и успя да намали туристопотока без фойерверки и излишни хвалби. Така ще съхраним всички ценни исторически артефакти като вампирските гробове в Созопол а и ще запазим уникалната архитектура по родното Черноморие.

5

Анонимен

преди 4 години

туризмът е гаден и скапан бизнес.Добре е да няма много туристи.Свяка жаба да си знае

4

V

преди 4 години

Да ходят да са друсат на слънчака .Там няма да пречат на никой ,дори на гербавата прокуратура :) Там даже ченгета и прокурори пласират :)))

3

До 1

преди 4 години

Нямаш си и представа какво представлява немаската индустрия.

2

Анонимен

преди 4 години

Това нас не ни вълнува. Туризмът е България се поддържа от пияни англичани, руснаци и другата *** на Европа. Само някой, който се мрази ще дойде в България.

1

Анонимен

преди 4 години

в Германия туристическият бранш е задминал такъв важен отрасъл като машиностроенето, защото изнесоха заводите за Китай и сега ще изпапат парите на мама и татко и баба и дядо и ще станат това което заслужават- матриал като нас.