28

Маринов

преди 4 години

Ха-ха-ха -средна заплата ! Началника на фирмата ,главния счетоводител и още двама-трима техни хора вземат общо примерно 100 хил.лева месечно заплати. Работниците /30-40 човека/ вземат 40 хил. лева. Е , и ,колко е средната заплата и кой я взема ?Ало, "профсъюзите" , докога ще лижете задниците на управляващите ?

27

Анонимен

преди 4 години

До 31:Въобще не се чудете, направо се спасявайте докато е време. Давам пример: от 15г съм в САЩ, заплата 5000$ на месец, като платя квартира, колите, тоци, такси остават $2000 чисто. Жената ми прави по-малко. Не сме се лишавали от нищо, ходим на екскурзии по света, караш 2019 модел кола, спокойствие, за децата отделяме повече и спестяваме общо $1000 на месец. Не се чудете направо стягай куфарите.В началото е трудно но след 5г всичко е ток. Учи езици, помага много.

26

Мен

преди 4 години

Пешо, комшията, има жена . 14 пъти в седмицата прави се*с с нея, а аз 0. Средно обаче двамата правим сек*с с жена му 7 пъти седмично. И се чудя що ми е едно такова изморено :Д

25

Дека

преди 4 години

И дека тия заплатиаз и жената сме общо с 2000 лв и това само защото правя поне по 15-20 извънредни часачакаме и дете и сме на квартира в СофияЕ как да стане, как да правим деца и да ги гледаме ?наема висок а за собствено жилище просто нямам как с тези цени30 години неможе да го изплатими накрая държавата с цялата си наглост ти казва че си прекалено богат за детски но на братята с по 10+ деца винаги имаще се борим 1-2 години но май май ще бягаме от тука

24

Анонимен

преди 4 години

На депутат скача на 4 хиляди лева + 70 % още за харчене или общо 7 хиляди лева на месец без другите добавки. Някой взема 1250 лева, а друг 7000 лева е не е все едно. Също и броят на неосигурените продължава да расте и е над 800-900 хиляди души, което е реалната безработица над 25-27 % и повече от 30 %, а не както НСИ рекламира 5 %.

23

Анонимен

преди 4 години

Пълни измислици.

22

пецата

преди 4 години

ако даже вземеш журналиста и му прискрипеш топките в менгеме пак ще продължава да вика срееееднааа заплааатаа , ей кога вече ще въведат почасова минимална ставка и да се свършва , като в средновековието сме още

21

Анонимен

преди 4 години

Стига с тая СРЗ! Колко хора получават СРЗ, в сравнение с хората на МРЗ и около МРРЗ?Никакви доходи не растат. Готвят ни по- високи здравни вноски и плащане на здравните услуги. Поредният обир на народа! Не се накрадоха от парите за здраве.

20

Анонимен

преди 4 години

НСИ то след толкова "данни " дайте една справка колко заети от населението се осигуряват на тая сума!

19

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

И всичко това благодарение на другаря Борисов !!!

18

Хубу

преди 4 години

Хора, бъркате средноаритметичната заплата с модалната (сиреч най-често срещаната заплата). По-долу е обяснено защо средноаритметичната заплата е толкова.

17

Анонимен

преди 4 години

1247 лева ама един друг път. Даже в София средната заплата е под 1000 лева.

16

Анонимен

преди 4 години

Лобистите пак напират да откраднат здравните вноски и парите на Здравната каса. Сенилният Анани и Кацарчо Стойчев отново се опитват да заработят някакви пари от търгашите. Може би вече са ги взели и изхарчили и се напъват да свършат работата.Заблуждават, че нямало конкуренция. Конкуренция има между здравните заведения, всеки пациент е свободен да избере. Тази свобода е заплашена от същите лобистчета, които лъжат в полза на олигарси и застрахователи.

15

Минаващ

преди 4 години

Колко е медианната заплата в Германия? Пак ли е 7 пъти по-голяма от BG като е положението със средната заплата? За един преател питам. . .

14

Анонимен

преди 4 години

с функцията Goal Seek == >> Левончо взима 200 хил лв, 361 човека взимат по 700 лв .... средна заплата 1250 лв

13

ЛОША ОРГАНИЗАЦИЯ

преди 4 години

От справката на НСИ се вижда че вече стигаме Критична Точка . От същия НСИ има друга справка че само 1 милион и 600 хиляди плащат Здравна и Пенсионна Осигуровка . Тоест , вече ще прехвърлим билото , и един работник ще плаща осигуровки за двама които не плащат - Държавната Администрация .За същото време НОИ дава средна Осигурителна Заплата от 914 лева .

12

Бау

преди 4 години

Бая пенсионери има като гледам. От 7 милиона, работят 3 ... Трудно да сме богата държава с тези цифри.

11

Анонимен

преди 4 години

Статистиката определено е вярна, защото това е брутна заплата. Масово хората и особено в провинцията получават под 1000 лв. бруто. В София и другите големи градове има и такива, които получават 4000, 5000 лв. и нагоре. Те не са много на брой, но са с наистина големи заплати. Средно се получава 1247лв.

10

Анонимен

преди 4 години

Това средното нещо ми звучи като: он има седем апартамента ,аз - един,значи средно имаме по ЧЕТЕРИ

9

ХХХ

преди 4 години

Онзи ден Бойо вика че колко милиарда влезли в бюджета в хазната заради политиката им каква икономика били направили контрабандните канали спрели и милиони милиарди се влели в държавата .....сега по новините питаха министъра на вътрешните работи за протеста на полицаите .....чиляка вика ....ами прави са ама дано за догодина да намерим пари ! :) Значи хем има пари хем няма пари ...хем средната заплата 1300 лв хем бачкаме за по 600-700 а сега де !