55

Крум

преди 4 години

До И те такаВикаш Хан Аспарух и другите са тюркски имигранти дошли на гости.Вложка България и Габардино -България са траки но местните са им викали тюрки и ли траките са тюрки или тюрките траки доста фълшиви книги чете днешната младеж....

54

Novini

преди 4 години

Фалшиви новини.

53

И те така

преди 4 години

Турчи или Турси е старо-гръцка дума и значи диваци, варвари. За новодошлите малаки-етиопци е било много гнусно да се прави секс с жена. За тая пасмина жените са били нещо като домашни животни които са служели и за разплод. Нашите предци Беласгиите са поставяли жената наравно с мъжа, жените са били войни и са имали същите права като мъжете. Цялата култура на малаките е наследена от Беласгиите и присвоена от тях. Славянските народи са преки наследници на Беласгииите.

52

И те така

преди 4 години

До История даге1.Българите не са тюрки.2.Турците не са тюрки(въпреки, че говорят измислено подобие на тюркски език.3.Българи произлиза от името на "тракийското" племе Белгии, Белгасии)което е живяло на Балканите и Малазия преди да избухне о. Санторини и по тия места да започнат да се заселват малаките-етиопци.Когато в гръцкия се сменят някои букви и звукове с бъкгарски и нещата си идват на мястото.4.Белассгиите са завладели постепенно териториите от Боргундия до Китай и Индия.

51

а

преди 4 години

Китайците не си поплюват.

50

Мачо Пикчо

преди 4 години

браво на,китай-комунистическата партия

49

История даге

преди 4 години

На времето когато сме били под стените на Китайската стена уйгурите излизат предатели и се бият на страната на Китайците като предават другите тюрки.Сега е време да усетят китайската любов...."***" е китайскаото име на тюркско ханство от Източен Иран значещо Шарен кон. Извесно с хубавите си коне -Фераритата на това време.....Хурра-Урраа-Ураа-вика с който булгарите са тръгвали на атака значи "Победа на всяка цена "(Победа или Смърт -"Я Урра ,я Мурра")

48

Шеф Ману Чан Бау

преди 4 години

Китайците когато са по чужбина изглеждат мили и културни ,но иначе са си садисти и убийци по душа пържат риба докато е жива като и дават вода в хрилете ,хвърлят живи кучета във вряла вода за да са по вкусни ит.т Дано да не превземат планетата ,че ще има специалитети по ресторатите от типа : още туптящо сърце на руски атлет , или мърдащ пресен мозък на немски инжинер....

47

Минчо Делников

преди 4 години

Ефтинджос пропаганда.Загрижи ли се канадци-манадци за уйгури-муйгури. Когато финансираха ислямски радикали да се борят с кумунизъма всичко бе ОК. Да и уйгурите както и чеченците бяха маша в ръцете на ЦРУ. Когато Китай и Русия ги смазаха -човешки права ??? Така се случват нещата по света.Няма ненаказано добро.

46

Анонимен

преди 4 години

Не ме интересува мнението налъжеца Тимъти Гроуз.

45

Анонимен

преди 4 години

"число" и "цифра" не са синоними --цифра е един от някакво множествознаци за записване на числа в някаквабройна система. Цифрата е идеограмаза запис на числа в десетична бройнасистема -- има десет цифри. Докаточислата са безброй много.

44

Анонимен

преди 4 години

Браво на другаря Си. Само по този начин.Всеки който си въобразява че ще изпълнявавашингтонски програми -- по най-късатапроцедура.

43

Анонимен

преди 4 години

Браво на Китай. Очевидно не са под контрола на кривоносите. Знаят, с какво си имат работа и са взели мерки навреме. И докато Европа затъва в блатото на мултикултурслизма и толерантността, Китай става все по силен.

42

И.Б.

преди 4 години

До анонимен 36:Думата "число" е синоним на чуждицата "цифра". Възприели сме и немската дума "циферблат".

41

Ястреб Османлията

преди 4 години

Ислямската проказа не вирее в Китай

40

К

преди 4 години

Браво на Китай! Така се изкоренява тероризъм и ислямизация! А не като в БГ да промиват мозъците на децата с ислямското присъствие и да изкарват турското робство курорт ! Помним Батак, Еледжик, Чипровци и т.н.

39

Анонимен

преди 4 години

До привет от ГерманияАКО В БГ ИМА СИМУЛАЦИЯ НА ТОВА ОНОВА, ТО КАКВО ЛИ ИМА В КИТАЙ- КОМУНИЗЪМ, ЖИТЕЛСТВО/ПОМНИШ ЛИ И ТУК ИМАШЕ ТАКОВА/И НИСКИ ЗАПЛАТИ, МИН ЗАПЛАТА ОКОЛО 280ЛВ- И НАЙ МНОГО МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ- КОМУНИСТИ- Е КИТАЙ ПОСТРОИХА КОМУНИЗМА- ЕДНИ ПОТЪНАЛИ В СРЕДНОВЕКОВИЕТО, А ДРУГИ ПОСТРОИЛИ НАЙ СПРАВЕДЛИВИЯ СТРОЙ ЗА СЕБЕ СИ- КОМУНИЗМА, А НИЕ КАЗВАШ СИМУЛИРАМЕ, ОБАЧЕ КЕФ ТИ В ГЕРМАНИЯ, КЕФ ТИ ИЗ ЕВРОПА ДА СИМУЛИРАШ, СЕГА РАЗБРАХ, ЧЕ Е МНОГО МОДЕРНО ДА СИМУЛИРАМЕ- ЕМИГРИРАМЕ В РУСИЯ.

38

Анонимен

преди 4 години

В правилна посока се движи Китай,превъзпитание,това е

37

Асан Герберджията

преди 4 години

Има ли ислям-има проблем!!

36

Анонимен

преди 4 години

Е, като ви убиват трябва да правите шествия с мечета и да разправяте как не ви дреме. Така е демократично. Трябва да пожертвате собствената си култура, защото тя обиждала някой си, но той може свободно да си прави каквото си поиска. Браво на китайците!